משתפת

משתפת

לפעמים אני מקבלת מסרים כלליים, החלטתי לשתף, לכבוד החגים: ?
* מי שאוכל הרבה יותר ירקות מבשר או רק ירקות (טבעוני), שיבדוק את מע' יחסיו עם אביו. כנראה יש חסימה.
* מי שאוכל הרבה יותר ירקות מבשר או רק ירקות (טבעוני), בעיקר מופנה לגברים, מדחיק פן אגרסיבי שצריך להיות (איזון), משהו עם נוכחות אבא. אבא לא נמצא, לא היה, לא נוכח.
* פחדים- פחד שמופיע בחלום, במציאות כמעט לא מורגש, אבל קיים. בחלום הפחד מועצם כדי שנהיה מודעים לו ונדע ממה לא לפחד יותר.
* חוזה נשמתי (למי שמעניין אותו)- מצא את נקודת הזמן בה "זה השתנה" או "זה התחלף", הרגע בו בחרת לא לפעול עם האני שלך אלא דווקא בכח אחר (למשל דרך כח שיכנוע של מישהו אחר, או כוח ההמון..), שמנוגדים לחלוטין אליך והפכו להרגל שלך, לאני החדש שלך, שגורם לך סבל מתמשך.

**האחרון קצת קשה לביצוע, אבל אפשרי.
***בקשר לטבעונות, תאכלו מה בא לכם, זה מה שקיבלתי..לדעתי בשר זה טעים רצח :)
גמר חתימה טובה

ינוקא1

New member
הי חמניה

התעסקתי עם תקשורים לא מעט זמן , ולדעתי היחס כלפיהם צריך להיות בערבון מוגבל.

קצת קשה לדעת מהם מקורות המידע של הישויות שמעבירות את התיקשורים ומהי מטרתם.
יש תקשורים טובים ומועילים , ויש כאלו שלא.
יש שיגידו שהישויות הללו הם מדריכים טובים ומלאכים , ויש שיגידו שמטרתם היא בסופו של דבר לשעבד אותנו.
ראיתי דוגמאות גם למצבים כאלו וגם למצבים כאלו.
יש גם כאלו שמבחינים בין כל מיני סוגי ישויות ובנו על זה תילי תילים של מימדים ותורות מסובכות.

לכן בסופו של דבר , לדעתי צריך להתייחס אל תקשור כאל עצה מחבר - לא פחות ולא יותר.

לא כאמת מוחלטת - לא אמת מוחלטת שלך , ובטח שלא אמת מוחלטת של מישהו אחר.
אני מניח שאת לא תלכי בצורה עיוורת ולא תקבלי כאמת כל דבר שאני אומר (למשל) , רק בגלל שאני אמרתי אותו.

אותו דבר גם עם התקשורים.
אני בעד לבוא עם ראש פתוח ולבחון כל עצה לגופה , אך לדעת שבסופו של דבר זוהי לא יותר מעצה - וניתן לראות דברים גם אחרת.

מנסיוני גם מתקשרים טובים שמאוד עודדו אותי בדרכי , פעמים רבות אמרו דברים שלא התקיימו בסופו של דבר , ונתנו עצות פחות טובות מהדרכים בהן הלכתי בסופו של דבר.
כי הבחירה היא שלנו. לא של אף ישות.
אולי חלקן של הישויות רואות רחוק יותר מאיתנו , אך לא יותר מכך.
לכן חשוב לא לאבד את עצמאותינו ולא לקבל כל מילה של תקשור כתורה מסיני.

בסופו של דבר , התפתחות רוחנית אמיתית היא הליכה לכיוון החופש , ההרמוניה והחיסכון באנרגיה.

כשאת הולכת בכיוונים הללו , את מעצמך מפתחת "חוש" שמדריך אותך "מה נכון" - בלי צורך בתקשור אלא מידיעה פנימית.

גמר חתימה טובה ובהצלחה !

יפה כתבת

ואני מקווה שגם הקוראים מבינים את זה.
אם הדברים לא נוגעים לכם, עזבו.. ואם יש דברים בגו, או שבא לכם לחקור מעט - למה לא?
באופן אישי, מעולם לא עסקתי בתקשור, מסרים פשוט זורמים אלי. את הסינון למדתי לעשות עם הזמן. ועם זאת, עדיין כפי שאמרת, מתייחסת אליהם כעצה של חבר טוב.
המסרים שהבאתי כלליים מאוד. למשל, המסר על הטבעונות - הגיע אלי ללא סיבה, אני בכלל אוכלת בשר. לכן החלטתי להפיץ, למי שרוצה.

ינוקא1

New member
סבבה

למעלה