משתפת!:)

maayanimi

New member
משתפת!:)

לחבר שלי יש בסופ"ש הקרוב יומהולדת 21 ושברתי המון זמן את הראש מה לקנות לו! אז נכון שהוא לא יוצא לצערי הרב (ריתוק דפוק) אבל עדיין המתנה צריכה להיות מוכנה...למקרה שיהיה איזה נס:) בכל אופן חשבתי וחשבתי וחשבתי. ולא עלה לי שום רעיון! כל דבר היה נראה לי בנאלי מידי וחסר שימוש בשבילו... ולבסוף עליתי על רעיון!!! בשבת האחרונה שהוא סגר הוא סיפר לי שהוא ועוד כמה שאיתו בבסיס רואים סרט על DVD נייד שמישהו הביא... ופתאום נפל לי האסימון! מה הכי טוב להביא לחייל שסוגר כ"כ הרבה (פאקינג 5 שבתות עכשיו בגלל הריתוק) אם לא משהו שיעסיק אותו בכל הזמן הזה??? אז החלטתי לקנות לו DVD נייד ואני הולכת גם לצרוב לו המון סרטים מגניבים שיהיו לו בנרתיק מיוחד של דיסקים. מתנה די שימושית, לא? אז מה דעתכן??:)

פשש יפה אהבתי :)

זה מאוד שימושי וגם ליוני יש את זה.. הוא באמת צריך את זה בשביל להעביר את הזמן בשבת וכאלה מתנה יפה אני בטוחה שהוא יאהב :)

Ditz 93

New member
רעיון אדיר!

הייתי צריכה לקנות את זה לחבר ביומולדת שלו שבוע שעבר XDD אבל זה לא ממש יקר? כמה זה יוצא?

maayanimi

New member
השגתי אחד טוב של silver-line ב-389...

לא הכי זול אמנם אבל שווה את ההשקעה:)

GrowingMadness

New member
מתנה אדירה :)

אהבתי. תאכלס הייתי שמחה לקבל כזה דבר להעביר איתו שבתות בלשכה המשעממת...

disarray

New member
איזה מעולה!..הלוואי ולי היה עולה רעיון כזה=[

חח הייתי קונה לו את זה בדיוק אם לא היה לו את הנייד שהוא מביא תמיד לשם.. ואני בכלל בצרה..עוד חודשיים היומולדת שלו- ויומיים אחרכך השנה שלנו..איך אוכלים את זה?? מי קונה לי..כמה להשקיע? חח אני לחוצה כבר מעכשיו:p

למעלה