משתפת

ענבל1693

New member
משתפת

ביקרתי אותו היום !!!D:D:D:D: נסעתי עם ההורים שלו ואחותו הישר מכפס-הודש לכיוון שבטה. אני חייבת להודות שהיה קצת מלחיץ לראות את השלט "אילת" בדרך.. הגענו לשם אחרי איזה שעתיים וחצי והוא נראה ככ שמח שבאנו.. כמובן שהוא טרף את האוכל שלו כי הוא ממש התגעגע לאוכל של הבית ודיברנו והוא סיפר חוויות ואיך שם והכל..הוא לא ממש מרוצה. את האמת שהוא בקטע של לצאת משם כי לא נותנים לו את התפקיד שהוא רוצה בגלל סעיפי ראייה מסוימים.. בכל מקרה ישבנו דיברנו צחקנו אכלנו וראינו אפילו כמה חברים שאנחנו מכירים היה כייף לראות אותו שמח ככה..בכל זאת, זאת רק התחלת הטירונות ועוד קשה להסתגל לשם אבל החלק הכי קשה היה ללכת לתת מן מבט אחרון כזה על הפנים היפות שלו שאומרות שלום ולנסוע מאות קילומטרים בחזרה הביתה. והחיבוק הזה, כשנפרדים, עושה לי מן צביטה בלב...שאני פשוט משאירה אותו שם והולכת. זה גרם לי להתגעגע עכשיו אפילו יותר.. הבאתי איתי מן קופסה של כל מיני שוקולדים ופתק שכתבתי לו בשביל המוטיבציה את החבילה שלי הוא עדיין לא קיבל אבל אני מניחה שיקבל בקרוב. בכל זאת, כבר עברנו שבוע אחד..אז מה זה בשבילי עוד 6 ימים?:] אני ככ מחכה שהוא יחזור שיהיה לכולכן שבוע נפלא

cluless20

New member
איזה יופי...

אני ממש שמחה בשבילך... ללכת לבקר בבסיס זה גם מחזק ומצד שני צובט בלב... אבל כמו שאמרת מה זה עוד 6 ימים?! שיהיה לך שבוע נפלא עד שהוא יחזור.. מבטיחה לך שהוא יעבור מהר..

איזה כייף:)

תנסי להסתכל רק על הצד החיובי ולשאוב מזה מלללא אנרגיות לשבוע הקרוב. כל הכבוד להורים שלו שהיה להם כח לנסוע עד לשם:p

למעלה