משתפת:)

0LoVe GiRl0

New member
משתפת:)

בטח אתן זוכרות שכתבתי על זה שאני מרגישה שהקשר מתפרק ועל הריבים אז לשם שינוי שי לי משהו מאוד משמח לספר:) נסעתי לאילת עם חברות וחבר שלי מאוד רצה להצטרף אבל בהתחלה זה לא כזה יצא והבנתי כבר שהוא לא יבוא וחברות שלי דווקא היו בעד שיבוא .. אחרי זה הוא מודיע לי שהוא יוצא ולוקח ת'אוטבוס הראשון לאילת ככראילו לסוע לקצה השני של הארץ בשביל להיות איתיי! ביום שישי בבוקר הוא הגיע לאילת והיינו ביחד וכמובן שגם עם חברות שלי אלב הוא לקח מלון לבד וישנו ביחד והייתה לנו ת'חופשה הכי מקסימה ישכולה להיותת!! לא רבנו טפו טפו טפו ואמרנו שבזה ניפתח פרק חדש לחברות שלנו אני באמת כול כך אוהבת אותו !! ויום שתב הוא נסע כמה שעות לפניי כדאי לסדר הכול לצבא.. ומה שהיכ ריגש אותי זה שאמרתי לו שאני באמת ממש מעריכה את זה שהוא עזב הכול ובא עד אילת בשביל להיות איתי והוא אמר שמה לא עושים בשביל אהבה .. ושהוא אוהב אותי הכי שבעולם! וזה רק הוכיח לי ככמה באמת אהבה יש לו אליי כי באמת לא כול חבר היה חזור מת מהצבא ועוזב ת'משפחה,חברים ונוסע לחברה שלו לאילת כדאי לבלות איתה ת'סופ"ש שלו !! אני פשוט מאוהבבת בו בטירוף ורוצה שככה הקשר שלנו רק ימשיך .. ממש רציתי לשתף אותכן אחרי מה שסיפרתי לכן אז ולקבל תגובות:)

efrat191

New member
יאאא איזה חמודדד :)

אני שמחה שהסתדרתם , איזה חמוד הוא שהוא נסע עד אילת כדי להיות איתך ועוד לבד באוטובוס אני הייתי מתחרפםנת נסיעה כ"כ ארוכה לבד .. אני חושבת שאת צריכה להעריך את מה שהוא עשה כדי להיות איתך כדי שכשהוא יצטרך תעשי את אותו הדבר בשבילו גם אם זה להבין אותו כשהוא רוצה לצאתע ם חברים או משהו בסגנון .. תוותרו קצת לפעמים , זה לא דבר רע :)

0LoVe GiRl0

New member
את לגמרי צודקת

אני באמת מעריכה את זה ואמרתי לו ..וזה באמת הוכיח לי כמה אני חשובה לו וכמה הוא אוהב אותי וגם כמה רחוק הוא מוכן ללכת בשבילי ! ומה הוא אף פעם לא היה כזה ..הוא תמיד אמר שהוא אל גבר של בחורה אחת ובחיים לא יואהב וישתגע אחרי מישהי ותראו מה עכשיו ..חברים שלו בלי סוף צוחקים עליו ומזכירים לו את מה שהוא אמר .. אבל כן אני גם אשתדל שבילו ואני כבר עובדת על עצמי קצת מקווה שיהיה בסדר:]

למעלה