0LoVe GiRl0
New member
משתפת
בטח אתן זוכרות שכתבתי על זה שאני מרגישה שהקשר מתפרק ועל הריבים אז לשם שינוי שי לי משהו מאוד משמח לספר
נסעתי לאילת עם חברות וחבר שלי מאוד רצה להצטרף אבל בהתחלה זה לא כזה יצא והבנתי כבר שהוא לא יבוא וחברות שלי דווקא היו בעד שיבוא .. אחרי זה הוא מודיע לי שהוא יוצא ולוקח ת'אוטבוס הראשון לאילת ככראילו לסוע לקצה השני של הארץ בשביל להיות איתיי! ביום שישי בבוקר הוא הגיע לאילת והיינו ביחד וכמובן שגם עם חברות שלי אלב הוא לקח מלון לבד וישנו ביחד והייתה לנו ת'חופשה הכי מקסימה ישכולה להיותת!! לא רבנו טפו טפו טפו ואמרנו שבזה ניפתח פרק חדש לחברות שלנו אני באמת כול כך אוהבת אותו !! ויום שתב הוא נסע כמה שעות לפניי כדאי לסדר הכול לצבא.. ומה שהיכ ריגש אותי זה שאמרתי לו שאני באמת ממש מעריכה את זה שהוא עזב הכול ובא עד אילת בשביל להיות איתי והוא אמר שמה לא עושים בשביל אהבה .. ושהוא אוהב אותי הכי שבעולם! וזה רק הוכיח לי ככמה באמת אהבה יש לו אליי כי באמת לא כול חבר היה חזור מת מהצבא ועוזב ת'משפחה,חברים ונוסע לחברה שלו לאילת כדאי לבלות איתה ת'סופ"ש שלו !! אני פשוט מאוהבבת בו בטירוף ורוצה שככה הקשר שלנו רק ימשיך .. ממש רציתי לשתף אותכן אחרי מה שסיפרתי לכן אז ולקבל תגובות
בטח אתן זוכרות שכתבתי על זה שאני מרגישה שהקשר מתפרק ועל הריבים אז לשם שינוי שי לי משהו מאוד משמח לספר