משתפת....
קודם כל,חג שמח לכולכןןן
מקווה שנהנתן... אז ככה...אני לצערי הרב סגרתי חג ראשון בבסיס...והמאמי שלי חזר חמשוש..(שזה כמעט ולא יקרה עוד..) הוא יצא מהבסיס דיי מאוחר...וישר בא לבסיס שלי לבקר אותי...אויי כ"כ התרגשתי כשראיתי אותו..חיים שלי!! היינו שעה וחצי ככה יחד...ולא רציתי שזה יגמר.. הסופ"ש הזה היה ממש קשה..להיות בידיעה שהוא בבית ואני בבסיס...היה לו ממש קשה...אבל ממש..אפילו אמא שלו התקשרה אלי כדי לאחל לי חג שמח ועל הדרך סיפרה לי שהוא לא מוצא את עצמו ושהוא מתגעגעת בטירוףףף(איזה כיף לשמוע את זה מהאמא) אני מתגעגעת אליו בטירוףףףףףףףףף!!! עוד שבועיים אני אמורה לראות אותו ואני לא יכולה להחזיק את עצמי יותר..הוא חסר ליייייי...חסר לי בטירוףףף זה יוצא שאנחנו לא רואים אחד את השני 3 שבועות...ובא לי כבר לראות אותו..כמה שיותר מהר! אני אוהבת אותוווווווווו..!! ואין זה הכי נכון בעולם...שהקשר נהפך להיות יותר רציני קשמקיימים אותו בקושי...הכי נכון שיש..ואני רואה ומרגישה את זה.. אני אישית מרגישה כיאלו מצאתי את החצי השני שלי..ממש ככה...!!(הייתי חייבת לשפוך)... חוצמזה,עוד מעט יש לו טקס השבעה...יש לכן רעיון איזו מתנה אני יכולה להכין\לקנות לו?הוא יצא חמשוש...ואני חייבת לעשות משו... חג שמח בננות יקרות שלי
קודם כל,חג שמח לכולכןןן