משתפת!

משתפת! ../images/Emo99.gif

אז החיילוליץ שלי טרי טרי.. התגייס לפני שבועיים והסופהש האחרון חזר.
לפני שהוא בכלל הגיע הביתה מהדרום לשים את התרמילים ולרדת ממדים דבר ראשון הוא נפגש איתי... נפגשנו בעזריאלי ופשוט.. באמת, רק בנות עם חבר חייל יכולות להבין. התנפלנו אחד על השניה. הוא שם את הראש שלו על הכתף שלי וחיבק אותי וכלכך שמח שאני שם איתו..
ישבנו אחד מול השניה מצח למצח מתנשקים ומצחקקים ומאושרים להיות ביחד. והוא הציע לי נישואים..
אמרתי כן. וכל הסופשבוע פשוט נמרחנו ביחד מול הטלויזיה, או סתם על הספה.. ואין מאושרים מאיתנו בעולם. קיבלתי גם כזאת הרגשה טובה פתאום.. כאילו קיבלתי כח לכל הזמן עכשיו שהוא לא יהיה פה.. בקיצור רק רציתי לשתף שהיה לי סופשבוע מקסים.

OgaliO

New member
../images/Emo9.gifחמודים!

כייף לשמוע, ואם הזמן מבינים שכל הציפייה הזאת וכל הלחכות הזה - שווה הכל ברגע שנפגשים..

כן, ../images/Emo9.gif

כשהוא חזר, אז הוא העיף מעליו את התרמיל וחיבק אותי ממש חזק ותוך כדי חיבוק שאל אותי, "תתחתני איתי?" אז אמרתי לו "כן." פיצפון.

Clueless Maiden

New member
:)

בני כמה אתם? ואיזה חמוד! אחת הדרכים הרומנטיות להציע נישואין, על פי דעתי, זה איך שהוא הציע. רומנטי, אינטימי, ובדיוק ברגע המתאים.

19..

ייקח זמן עד שנתחתן באמת.
אבל אין לי ספק שאני לא יכולה להיות עם אף אחד אחר חוץ ממנו.

OgaliO

New member
רגע רגע..

הנישואין הוא הציע לך באמת באמת?????
חשבתי שבצחוק כזה את יודעת יש את הקטע הזה בזוגות שמציעים נישואין ומדברים שנתחתן וכאלה.. ואיי, יפה! איזה מרגש זה!!!

JOYE האחת

New member
איזה כיף לשמוע את זה!

אני הכי שמחה בשבילך מותק!באמת...הכי בעולם!העיקר שנהנתם!הוא יוצא הסופש?ומתי החתונה?חח....

חחח לא איזה מצחיקות אתן

אנחנו מטורפים אחד על השניה, והוא היה רציני... אבל לא היתה הכוונה שאני אתחיל לחפש אולם וקייטרינג עכשיו..

איזה כיף לשמוע!!!!!!

תמיד כיף לשמוע על זוגות כמוכם. וכן, ככה זה תמיד ביציאות הראשונות, מלא התרגשות שכזו

למעלה