משתפת

משתפת ../images/Emo3.gif

לפני כמה ימים[יום שני..או שלישי בעצם?
] נסעתי [פעם ראשונה
]לסטודיו B עם חברה... הלכנו לשיעור קלאסי רמה בינונית[אני מזכירה שלא הכרנו שם כלום לפני זה] שאמור להיות של יורם,אבל הייתה מחליפה-טליה בק[נראה לי
] אני וחברה שלי בנות 16[אני בקרוב נו..]נכנסנו לשיעור והיינו בשוק כולם היו גדולות!!20+ לדעתי.. הקיצור חח עשינו שיעור למרות שהתפדחנו ברמות.. הבר היה קצת קשה כי היא הראתה כל תרגיל רק פעם אחת וזה תרגיל ארוך ולא הספקנו לקלוט
אבל היה כיף..האמצע היה גם קצת קשה אבל הסתדרנו והפינה..היה קשה וגם מפדח אז סימנו עם כולם אבל לא עשינו כשהגיע תורנו..פדיחות לגמרי כולם הסתכלו עלינו כי כולם מכירים את כולם ואנחנו לא
אז החצי שעה האחרונה[זה שיעור של שעה וחצי]היתה קצת מבוזבזת אבל שטויות,היה כיף... וזהו
סורי קצת חפרתי וזה,אבל תתגברו נכון?חח

ליאנההה

New member
אממ.. שמעי

אני נמצאת שם באופן קבוע ולא מכירה את כולם.. חח אז מה שבטוח זה שלא כולם מכירים את כולם שם. ברור שיש כמה שנאי מכירה שכולנו באים קבוע, אבל מדובר בכולה 4-5 אנשים. בכ"א, בקטנה. העיקר שניהנתן! :)

ליאנההה

New member
אהה ואגב!

חבל שהתפדחתן..! אני בת 17 בסה"כ. אז מה אם באים גם אנשים מבוגרים יותר? אם אתן הולכות שוב שימו זין ענק על כולם! :)

Arabesque

New member
צחוקים...

גם אני הייתי בשיעור הזה וגם לי זאת היתה פעם ראשונה וגם אני באתי עם חברה וגם אני בת 16! אני זוכרת אותך ואת חברה שלך... ליאנה גם את היית שם?

Arabesque

New member
כן!

כן אמרתי- בדיוק באותו שיעור וגם לי זאת הייתה פעם ראשונה וכל זה.

Arabesque

New member
ממ...

לא רוצה לשים תמונה שלי.... הייתי בבר באמצע כזה.... הבר על הקיר. לבשתי חולצה שחורה כזאת ומכנססים כחולים כהים מקופלים למעלה ככה... ממ... ואני לא נראת בת 20. נכון היית עם חברה שלך בבר הכי בצד שלא מחובר לקיר ושתיכם לבשתם בגד גוף שחור וגרביונים ומעל זה מכנסיים כאלה ? ולמה לא עשיתם דברים מהפינה? אז מה אם לא ידעתם גם אני לא ממש הצלחתי ועשיתי בכל זאת... היה כיף!

ממ כן זה אנחנו..

אבל מי את אני לא זוכרת,כולם היו נראות גדולות... יש לך שיער שחור כזה תלתלי? והמורה חייכה אליך? חח אין לי מושג

ShirUsh22

New member
העיקר נהנת בובה../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

חפיף מכפת לך עם האלה בני 20
גם ככה את לא הולכת לראות אותם עוד פעם
לאב

באמת לבלט באים הרבה מבוגרים

(וי ואבוי, 20 זה מבוגר
עוד 3 שנים אני גם בת 20
) בהתחלה גם אני חשבתי שפדיחות לבוא אלמצע וכולם מתסכלים ויצחקו וכל השיט הזה, אחרי שני שיעורים נזכרתי שאני בתל אביב, וכל אחת מתעניין רק במשבצת שלו וממש לא מעבר לזה. אף אחד לא בא לשיעור בשביל לצחוק על אחרים... תבואי שוב ותרקדי כמה שבא לך

NeTa MuFlEtA

New member
פשש..

מה באמת כולם גדולים כלכך שם
אני רוצה ללכת בחופש-הגדול.. ואני כניראה אלך לבד, אז צריך לשקול את זה באמת.. וואלה שמחה שנהנית.

לא כולם ממש גדולים אבל רובם

אבל בכל אופן זו חוויה מגניבה
בקשר למחיר-אני הלכתי לשיעור של שעה וחצי ועלה לי 56 או 58 לוזוכרת.. והשיעור של שעה עולה 42 אם אני לא טועה
שווה לנסות

למעלה