משתפת

Shine Girl

New member
משתפת ../images/Emo20.gif

אוקי, אז לפני כמה כמה זמן חזרתי מקורס קיץ(היום הראשון) מסלול מקצועי של קלאסי ומודרני עם אריק אלפסי---->(קלאסי) ועוד מישהו מספרד שלימד מודרני.... אז ככה היה מה זה כיף!!!!! קשה קשה אבל חוויה אמיתית!!! אז כל מי שאמרה שאריק אלפסי טוב(אם אתן זוכרות שאלתי לגביו) אז תודה רבה!!! כי החיזוק הזה נתן להשאר שם ללמוד איתו הוא פשוט מורה מדהים!!! לא טעיתם
כמעט התעלפתי אצלו, תרגילים מתוכחמים אבל עם הזמן אתרגל... מחכה כבר למחר!!!

galush2222

New member
כן?

אני תלמידה של אריק ולא ידעתי שהוא מעביר קורס... הוא באמת מורה מעולה ועד שהוא התחיל ללמד אותי שנאתי קלאסי אבל מאז שהוא הגיע לסטודיו שלנו הוא גרם לנו לאהוב את זה.... בזכותו אני מרגישה שהתשפרתי הרבה השנה=]

Shine Girl

New member
חח

את לא הראשונה שאומרת לי שהשתפרת בגללו.. אני מרגישה שהוא מעביר שיעורים טובים לפי התרגילים שלו... אני בטוחה שעוד כמה זמן גמאני ארגיש בהבדל... את לומדת אצלו בגבעתיים? אם כן כמה זמן? ותוך כמה זמן השתפרת? תודה

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifהיי:]

אני גם לומדת בלט עם אריק, בקבוצה של גל... כן, אנחנו רוקדות איתו בגבעתיים... הוא ממש טוב בטכניקה וכאלה דברים, הוא יודע להעביר חומר טוב... קצת מניאק, אבל מורה טוב
ואני רוקדת בלט קצת יותר משנתיים, והוא שיפר אותי מהקצה אל הקצה, אני חייבת לציין. כי איתו אני רוקדת בערך 8 או 9 חודשים, והשיפור שחל בי הוא מטורף

galush2222

New member
כן..

אני לומדת איתו בגבעתיים בסטודיו של קרן רייס.... אני לומדת איתו מתחילת ההנשה ואני מרגישה שאני מאוד השתפרתי כמו שעמית אמרה- מקצה אחד לשני... נכון, השיעורים שלו קשים והוא קורע לנו את הצורה אבל רואים תוצאות...

Nעיין

New member
שימו ../images/Emo23.gif לחתימה של L U Z I A

סתם בגלל התגובה שהוספתי לשרשור על רגליים יחפות

למעלה