משתפת, מודה ושואלת

oggi2

New member
משתפת, מודה ושואלת

מודה למי שהמליצה על המכון של יובל עופר לפיזו' ומדרסים (נועה, נדמה לי...)
משתפת- אתמול ביקרתי שם במחשבה לחדש את המדרסים שלי, מי שטיפל בי זה עופר (אני גרועה בשמות, אז אני מקווה שאני לא טועה
) הוא עזר לי רבות, ובסופו של דבר הודיע לי שהוא לא חושב שאני צריכה מדרסים, לא כרגע ושילח אותי לדרכי ללא כל תשלום. ההוא מהטלי' היה אומר- יצא צדיק.
שואלת- הוא עשה לי כל מיני בדיקות וכאלו, ומצא שככל הנראה הקריסה פנימה שיש לי של הרגל נובעת מתיקון לא נכון של האגן וברכיים שמעט פונות פנימה ובהן קצת חסרת גמישות, הוא הציע לי לעשות תיקון ע"י ריצה וכיווץ של הישבן ככה שהברכיים קצת ייצאו החוצה. לא מספיק אני מכניסה בטן בריצה?
מיותר לציין שלא ממש הצלחתי ליישם את זה ואולי בכלל אני קשישה מידי בשביל שיפור סגנון
למישהי יש תובנות בנושא?

מור שלז

New member
שני הסנט שלי

אני נמצאת אצל יובל כבר הרבה מאוד שנים, וקיבלתי ממנו כמה טיפים בנושא ריצה.
זה מאוד מבלבל בהתחלה ומרגיש בלתי אפשרי. זה לא קורה תוך יום, וגם לא תוך יומיים, אבל לפחות לי זה מאוד עזר.

מה שעוד עזר: בנוסף לדגשים בריצה, אני קיבלתי גם תרגילי חיזוק מיוחדים. היום אני לא ממש חושבת על כיווץ כשאני רצה (בטח לא על הכנסת בטן) השרירים פשוט יודעים לעשות את העבודה בעצמם. הזמן היחיד שאני צריכה לחשוב על זה היא בשלבים מתקדמים של הריצה כשהסגנון מתקלקל, השרירים עייפים, ואז אני צריכה להיות מודעת.

בנוסף, יש להם גם אפשרות לצלם אותך רצה על מסילה בוידיאו, וגם זה מאוד עוזר לתיקון בעיות שכאלו. לחילופין, ברגע שאת מודעת לזה, בקשי מחברה לצאת איתך לריצה ולצלם, אפילו בטלפון, ותסתכלו יחד בוידיאו. ככה אני למדתי לרוץ בירידות.

בשורה התחתונה - תני לזה צ'אנס, זה תהליך, זה לא קורה ביום אחד, אבל זה שווה את זה (מאחת שכשהגיעה ליובל לא ידענו אם אי פעם תוכל לחזור לרוץ, ובשבוע שעבר רצה 100 ק"מ ועדיין לא קולטת את זה
)

oggi2

New member
תודה, אנסה ליישם ונראה לאן נגיע..

מקסימום לישבן מכווץ.

ובאמת כל הכבוד, שוב.

מאיה283

New member
שימי לב

שכאשר מכווצים את הישבנים זה לזה הרגליים מתרוממות מקריסה ומקבלות את המנח הרצוי.

oggi2

New member
כן, שמתי לב לזה במנוחה ובהליכה

אבל יש מצב לעשות את זה בריצה? מסובך לי.. אבל בטח מחטב לאללה :)

למעלה