משתפת (ט)

TinaBa

New member
משתפת (ט)

לא יודעת למה נכנסתי לפה עכשיו. הייתי ב mode בריחה כל כך הרבה זמן... אולי כי אני מחפשת מקום שבו מבינים אותי. שאני לא צריכה לשם מסכות... הפגישה עם המטפלת שלי כל כך רחוקה... ואני בקושי שורדת כל כרגע ורגע כאן. רוצה רגע לשתף בדברים שקורים. רוצה לשתף בעיקר בשביל עצמי. בשביל לפרוק את כל העומס שאני חווה עכשיו... אתמול היה יום דרמטי מאוד. זה הלך בערך ככה: פגישה עם הדיאטנית --> פגישה עם המנהלת ה"א בנוטרים + המטפלת שלי --> שיחה על המחשבות האובדניות שיש לי לאחרונה ועל היאוש התהומי שאני מצוייה בו --> וידוי תמוהה שלי על הכדורים בארון --> שיחה עם פנים רציניות מאוד (שלהן) --> הודעה חד משמעית שאני חייבת לנסוע הביתה ולתת להם את הכדורים עוד באותו יום--> חתימה שלי (בחוסר רצון משווע) של התחייבות לא להזיק לעצמי --> התחייבות נוספת שלי לשתף את הבנזוג היקר בה-כ-ל, בלי לייפות כלום + הבטחה לקיים שיחה טלפונית של הבנזוג והמטפלת בערב --> שליחת פקס לדר' גור היקר שייתכונן בחגיגיות לזמן אותי לראיון לקראת אשפוז--> פגישה מלאת דמעות ויאוש עם המטפלת לבד --> נסיעה הביתה וחזרה למרפאה להביא את הכדורים למטפלת (תוך כדי כל כך הרבה מחשבות... ובעיקר בחוסר רצון) --> נסיעה לאסוף את הבנזוג היקר משדה התעופה (אחרי 3.5 שבועות שהוא היה בחו"ל) --> שיחה עמוקה וכואבת תוך כדי נהיגה הביתה --> שיחת בכי ויאוש בערב עם המטפלת... --> נסיון (דיי מוצלח במפתיע) לעשות ערב נחמד עם הבנזוג --> התחלה של יום חדש, ממש לא יותר קל מהקודם.... ועכשיו עוד יום. ומחר עוד יום ואח"כ עוד אחד... ואין לי כוח. אין לי... רוצה להרים ידיים. לא רוצה לאכול יותר כלום בחיים ובמקביל רוצה לאכול את כל המקרר. ובעיקר רוצה לוותר כבר. רק תתנו לי לוותר... בבקשה... אבל המסכה חייבת לחזור. חייבת לחזור לעבוד. יש מיילים להוציא. משימות לבצע. (ואני בפנים מפורקת ושבורה... ומאוד לבד...)

עצוב כל כך לקרוא אותך ככה.

ובכל זאת, נשמע שעשית, בתוך הכאוס הגדול, את הדברים הנכונים. כן, אלו היו הדברים הנכונים לעשות, ואת כנראה ידעת את זה, ומשהו בתוכך כנראה נאבק על חייו בכל הכח, וגורם לך לעשות את מה שצריך למרות הרצון להרוס הכל, למרות הרצון לוותר. אני מבינה שאשפוז נראה כמו סוף העולם. אבל אולי יש בזה גם סוג של נחמה? משהו שיאפשר לנוח, לצנוח, לשחרר, בלי לההרס לגמרי? משהו שייתן תקווה לעזרה ולעתיד אחר? למקום שלא צריך לשים בו מסיכה?

lital172

New member
יקרה.

חיכיתי מאוד שתכתבי..שתוציאי מה שמרגיש לך ...שלא תתני לעצמך להישאר לבד עם כל הרגשות והקושי שכרוך בזה. כמו שרחלי כתבה. נשמע שעשית את הדברים הנכונים. עמדת מול הקשיים. הודית באמת למרות הכאב. היית שותפה וכנה עם המטפלים וכל מה שצריך. ואת מוגנת. ואני שמחה מאוד לשמוע שהבן זוג חזר. לפעמים מגע וחיבוק אוהב מהבן זוג יכול כל כך לחמם את כל הפצעים והכאבים. המישהו הזה שמשלים אותנו.. אני משערת שהיה מאוד קשה בשיחה ביניכם. זה בהחלט רגע לא קל. אבל יש לך אותו והוא לצידך. ויש לך אותנו. ויש לך אותי בפרט. וכולם עומדים כדי שתחליטי לעזור לעצמך. כדי שתביני כמה יש בך להציל כמה את יכולה להרגיש טוב. אז עוד צעד ועוד צעד. לאט לאט. גם שקשה גם שהכי בא לך לוותר. תמשיכי לעשות בשבילך. תמשיכי ללכת לקראת אישפוז... הדרך קשה... ולהביא את עצמנו לשם עוד יותר. אבל זה כל כך נחוץ לך. נשמע לי שאוטוטו את נשארת כבר בלי אוויר. ואני לא רוצה שתגיעי לרגע הזה אם את לא במקום ששומר עליך קרוב ודואג לך. מאז המשפט והזמן שלנו אני הרבה חושבת עליך. בעיקר עצוב לי שקשה לך לשתף ולהתקרב. אני מאוד רוצה להיות איתך שם בלבד הזה. לתת לך נגיעות של ביחד. לחבק. הלוואי ותאפשרי לי את זה... את מסוגלת לעשות את זה. תרפי מהשנאה הזו שרק עושה לך רע. תתחילי להקשיב. תתחילי להחזיק בידיים המושטות שלך. שתלכי לכיוון הזה ולאנשים שכל כך רוצים בטובתך. יהיה לך את הכי הרבה נשימות בעולם... זה הכל תלוי בך.

2b mind

New member

את שאר הדברים שיש לי להגיד על זה (ויש לי..) תשמעי באפיק תקשורת אחר.

TinaBa

New member
רוצה להרים ידיים

אין לי כוח. לא רואה איך אני שורדת את היום. רק תתנו לי כבר לוותר... להפסיק להאבק...

levshavur

New member
לטינה בה היקרה

שלום לך להאבק זה כל כך קשה אבל אל תוותרי אחר כך עוד תראי שהצלחת...! לגביי מה שכתבת על המסכה אני מאוד מזדהה איתך גם אני עוברת תקופה קשה מאוד ועדיין לא מוותרת...
לבשה

בבקשה, אל.

אל תוותרי. עוד נכונו לך ימים אחרים. כאלו שיהיה בהם יותר קל, יותר פשוט, שלא כל דבר יכאב ככה. איך את עכשיו?

טינה, אהובה

הלוואי שהייתי פחות מותשת ושהתגובה שאני עומדת לכתוב הייתה יכולה להיות יותר משמעותית, כי אני חושבת שעשית דברים גדולים. זה מה שאני רוצה להגיד: את. עושה. דברים. גדולים. ואני מאמינה בך. חיבוק חזק מאוד.

למעלה