משתפת אתכם

משתפת אתכם

מעולם לא כתבתי , ובטח לא שירה ימים חדשים מוציאים ממני מילה כתובה משתפת אתכם ושמחה על כל תגובה לרוקוקו , לאפרת לאגוזי ולמכורה לאהבה תודה רבהההההההה

רוקוקו

New member
את באמת בוחרת בטוב.

העובדה שאת פה אומרת שאת באמת בוחרת רק בטוב. אני שמח ומאמין שגם חברי החדר שמחים שאת פה. תודה לך על הכל ועל השירים שתכתבי לנו בעתיד. .......... רוקוקו

letter55

New member
אני יתחיל ../images/Emo24.gif

בעינייך הפקוחות תמונה חולפת בעיניי העצומות כאב חודר הדמעה שלי הלילה מספרת שגם הלילה אני עם אחרת לא נכון

קאזנובה

New member
משתפת אתכם

רואים כשרון לירי בוסרי העשוי להתפתח עם הזמן המשיכי לנסות,בתקווה לתוצאות מוצלחות יותר בעתיד

letter55

New member
רואים כשרון ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

רק חכי הלילה עוד צעיר ובשבילך דולקים אורות העיר

אפרת.א

New member
ימים חדשים מביאים איתם

משוב רענן של חיים דברים שנראו לנו גדולים, לפתע מתגמדים. דברים קטנים מתעצמים... כתיבה - כמוה כמעיין: יום אחד - נובע יום אחד - גובע עצם הכתיבה נותנת לנו סיפוק והנאה צרופה.... מוציאה מתוך נבכים דברים חשוכים דברים יפים, דברים אפלים... צחוק, שמחה, עצב, כאב, כעסים. מילים להן אנו לא תמיד מצפים, מסכימים, או לחילופין, מודים בקיומם של אמיתות או שקרים. תודה שאת משתפת אותנו בתוך נבכי נבכים.

שרי 43

New member
בוחרת.....

השם שלך כבר עושה לי טוב :)) כי להיות אופטימית ולבחור בטוב במקום ברע זו תחילתה של דרך. ברוכה הבאה למעוננו העשיר בחברים תומכים שנכונים להקשיב, גם לאלה שדרכם במילים לא תמיד סוגה בשושנים ובחרוזים :)) חוויות שאנחנו עוברים בחיים יכולת לפעמים להיות כל כך חזקות ריגשית שהם מאפשרים לדברים חדשים לפרוץ מתוך עולמנו הפנימי החוצה. אז העשירי אותנו בעולמך הפנימי.

letter55

New member
ביקשת ונענתי ../images/Emo24.gif

המציאות שלך היא בטח המציאות שלי ובטח באותו התדר אבנה לנו טירה שם את רצית לחיות זה רק למענך מקום שיש בו ים של אהבה

טירה????? אני?????????

ממממממממממממ ממש לא טירה...אנא, מקסימום בית עם גינה...משהו צנוע לא מנקר עיניים...זה לא הסגנון שלי אפילו שאני פולניה חחחחחחחחחח

letter55

New member
טירה עד סוף

טירה עד סוף הקיץ את פשר העניין אלמד את כל החלומות אפתור ועד סוף הקייץ אשב בין ידידים room number five room number six

שרי 43

New member
שלל שרב

תם השרב הגדול השמש רד לים הכחול ורוח חרישת מרגיעה פנים וצואר נחירים ודם שני ציירים על החוף רואים לאור היום את הסוף ולהקת שחפים כמראה שביס אפרפר כלטיפה על הים היא לא יודעת כמה תוכל למשוך היא לא יודעת כמה תוכל לנשוך וכבר חשבה לברוח מכאן זה לא הענין רק שאין לה לאן......

letter55

New member
שיר יפה עד מאוד ומשיב לך בשיר נולד

אין להחזיר את הזמן לאיור לנצל כל רגע כאילו הוא היום האחרון או היחיד שקיים ביקום צמתים שעברת, נשכך כבר ולא ישובו לעולם פניות שעל פנהן עברת בהם נזכרת חלף הלילה יבו אחר וחשוב לא לוותר come in, please the door open

אגוז.

New member
רק טירה? כמו שכבר אמרתי ......

לאחת שמעניקה המון לה ודאי מגיע ארמון עם חזות מרשימה ופעמון יפה המראה כבהר חרמון

שרי 43

New member
מהחרמון ועד הכנרת

אין כמוני שונה ואחרת טירות, נסיכים, מחצלות, מרבדים, כל אלה ממני כל כך רחוקים ואני רק ביקשתי דבר פשוט ועדין אנא אלי דבר בפרחים

אגוז.

New member
ידעתי ............כי מעז יצא מתוק

עם שם כזה איך לא יהיה טוב? מאושר כי בזה בחרת ולא באוב יודע כי השם עלה לך בדמעות תמיד איתך ולהשתמע רק בשמחות.

letter55

New member
את הנחמדה עם הטירה ../images/Emo82.gif ../images/Emo73.gif

אז תפני לי קצת מקום ועכשיו נלך לישון ובבוקר שנקום נצא לדרך ואז אני אותך אכך וביחד אז נברח במקום אבמה ארמון שיהיה לנו מקום לישון מול הים נשכב כך סתם ופיתאום כולך נדם

שרי 43

New member
התשמע קולי רחוקי שלי...

"המים , הקצף והרוח ימחו את העקבות אך לא יוכלו לאהבות" ליל מנוחה איש

למעלה