משתפת אתכם

ה מוזה

New member
משתפת אתכם

אפשר לקרוא קוריוז.אפשר שלא . הספר שיחות עם אלוהים מלווה אותי כבר מספר שנים (אני מדי פעם מציצה לפורום פה ,לא היה לי מה לומר .שתקתי ) לא חיפשתי ספר ,לא תיכננתי לקנות ספר .לא הייתי אמורה להיות באותו המקום והשעה שהתקיים אותו יריד ספרים . כמגנט הספר שיחות עם אלוהים מתוך עשרות ספרים בדוכן נצמד לי ליד . מאז ועד היום חלפו מספר שנים ,הוא תמיד בהישג יד מדי פעם קוראת בו , כיוונון פנימי .הספר ואני , מכירים שנים . אמא שלי . אישה בשלהי גיל ה 70 מעולם לא היתה בה טיפת רוחניות או מבט שונה על דרכי החיים מלבד הדרך שלה . מה שרואים זה מה שקיים .אין אלוהים .אין נסתר. במקרה הזה התפוח נפל רחוק מאוד מהעץ . מעולם לא הצלחתי ליצור איתה שיחה בת משפט אחד על אמונתי או על מעבר למוחשי , מייד ביטלה בהינף יד במבט שאומר הכל. אישה שידעה רק דרך אחת בחיים לא חשבה לא חיפשה דרכים שונות . אישה של אדמה .אני אוויר . הערב הבלתי צפוי והבלתי יאומן קרה . משום מקום היא זרקה שאלה " את מכירה את הספר שיחות עם אלוהים"? תדהמה מוחלטת . השבתי לה בחיוב ושהספר הזה מלווה אותי כמה שנים . והיא שיננה לי משפטים מתוך הספר . שנים שהיא קוראת חוברות וז'ורנלים ריקים מתוכן . אחרי שנים של קריאה שכזו , אחת החוברת - היתה בה כתבה על הספר שיחות עם אלוהים ,כתבה של 3 עמודים אישה בת 70 . פגשה את אלוהים . לילה טוב .

גריני

New member
ברוכה הבאה

הסיפור שלך נפלא ומזכיר לי את הדרך הארוכה שאני עשיתי בזכות "שיחות עם אלוהים". ובכן... : במשך כל חיי הייתי חילונית גמורה וככל שעברו השנים פיתחתי לי גם דעות אתיאיסטיות ואיתן כעס רב על הממסד הדתי, על החרדים וכל מה שקשור בנושא (כמובן ש"אלוהים" היה קיים בשבילי רק לצורך ניתוב כעסים). במשרד שלי עובד גם בחור חרדי - איתו ניהלתי במשך שנים וויכוחים ומריבות ללא סוף - בדבר אי קיומו של אלוהים וכו'... עד אשר... במסגרת תיאבון בלתי נגמר לספרים ממדף "העידן החדש" - נתקלתי גם ב"שיחות עם אלוהים" ומשום מה החלטתי לדפדף בספר... חייכתי בהנאה למקרא המבוא - איך ניל החל לכתוב את הספר ("... אתה גם רוצה תשובות או שרק לקטר?"...) , קניתי את הספר.... נצמדתי אליו ולא עזבתי במשך כ- 4-5 ימים ובסיומם... הגעתי למשרד, נעמדתי באמצע החדר שלי, פני אל אותו בחור חרדי והכרזתי בחגיגיות: "יש אלוהים".... אני מצאתי את האלוהים "שלי" בסדרה של ניל דונאלד וולש. כמה טוב לדעת שגם בגיל 70 ניתן עדיין "לגלות" את אלוהים ולמצוא דרך חדשה- קלה יותר לחיים... כל מה שצריך זה לפקוח עיניים ואזניים. יום נפלא לכולם!

eYaL

New member
../images/Emo140.gif אף פעם לא מאוחר......./images/Emo70.gif

וברוכה הבאה לקהילה..
קחי כיסא, כרית או מה שתמצאי כנוח עבורך. בהצלחה עם הספר!

למעלה