משתפת אתכם בלבטיי ^^

Rachel1987

New member
משתפת אתכם בלבטיי ^^

חחח בטח הרבה כאן מתלבטים בנוגע לנושא הזה..רציתי לשמוע את דעתכם.. השתחררתי החודש ואני מתלבטת אם לקרוע ת'תחת בעבודה עכשיו ולעשות מלא כסף וואז בקיץ לטוס לטיול הגדול לאיזה שנה ככה.. או לחכות שאח שלי ישתחרר (בעוהוא התגייס רק לפני איזה חודש חחח
) ואז לטוס ביחד איתו ובינתיים להתחיל ללמוד בשנת הלימודים הקרובה..באוקטובר.. :| אני ממש לא יודעת מ לעשות..:'( אתם חושבים שזה מאוחר מדיי לצאת לטיול "הגדול" בגיל 24 ככה? =\ אגב,שאלה של צעירים,חח אבל מתי יוצאים הסטודנטים באוניבירסיטאות לחופשת קיץ?וכמה זמן חופשה בין סמסטר לסמסטר? תודה לכולם:)
 
מזל טוב!

אם את מוכנה להתחיל ללמוד שנה הבאה, שזה עוד 10-9 חודשים אז זה נהדר. אבל לפנטש כל התואר על הטיול שאחרי זה יכול קצת לבאס
למרות שלטיול עם אח יש יתרונות וחסרונות, המעולה זה שלרוב באמת ממש מכירים את הבנאדם ויודעים כמה מסתדרים. זה גם מקל בקטע הכספי של להתחלק כי זה הכי טבעי לעשות קופה משותפת והכל. יש המון סטדונטים שטסים בין שנה לשנה. לרוב מסיימים (תלוי בלוח המבחנים ואם ניגשים למועדי ב' וכאלה) בסביבות יוני-אוגוסט והשנה שאחרי (למרות שמי יודע מה יהיה שנה הבאה) מתחילה באמצע-סוף אוקטובר. לדעתי אין גיל שבו מפסיקים לטייל, בטח שלא 24
 

Rachel1987

New member
ממש תודה לך על התגובה:))

לא יודעת למה..אבל היא ממש עודדה אותי והפיחה בי תקווה!חחח אז באמת תודה ^_^
 

lalmar

New member
אומנם זה קצת ישן אבל התעניינתי בהודעה...

מצטערת אם אני מקפיצה הודעות ישנות... אני חדשה כאן והסתכלתי על כל מה שכתבתם וההודעה הזו נורא רלוונטית לי אז רציתי לשמוע עוד תגובות של אנשים... זה מצחיק אבל כל יום אני משנה את דעתי מחדש אם להתחיל באוק' 08 או לדחות בשנה ולצאת לטיול וכאלה... זו ההתלבטות שבין "לבזבז" שנה-כי אני לא אטייל שנה שלמה וקצת נמאס ממלצרות כבר(אני משוחררת 3 חודשים) לעומת להתחיל השנה ולטייל בין שנה לשנה וגם בסוף אם יבוא לי... הבעיה העיקרית היא שכל החברות שלי מתכננות להתחיל רק באוק' 09 ואני יכולה לעשות איתן תוכניות לטוס וכאלה השנה, אבל האם זה שווה את זה??? כל תגובה בעניין תתקבל בברכה!! :) תודה.
 
למעלה