משתפת אותכם....

yafit05

New member
משתפת אותכם....

לפני שבועיים הודיע לי בעל הדירה, דירה שמושכרת כבר 3 שנים, שהוא החליט להרים לי את דמי השכירות מ-450 $ למחיר שיא בשבילי, 500 $. בקשתי ממנו שיתן לי קצת זמן למצוא דירה אחרת, כי יש 3 ילדים ואני עלולה למצוא את עצמי ברחוב, כמובן שהוא אינו הסכים. במשך שבועיים ישבתי יום יום באתרים של השכרת דירות, הלכתי המון ברגל בתקווה שאולי אולי אראה איזה מודעה או שלט "להשכרה", ומיותר לציין שלא מצאתי שום דבר ושבמחיר שאני משלמת על 2 חדרים אפשר למצוא אולי חדר... בקשתי מטלי, האחראית בפורום, רשות לשאול על גבי הפורום אולי מישהיא יודעת על דירה להשכרה בדרום תל אביב, דירה שתוכל להכיל גם 3 פרחים שובבים מתוקים ומקסימים... טלי אישרה אך אני לא פרסמתי, סליחה. הערב מצאתי דירה, יותר זולה ומרווחת, ובפחות מ 450$ לחודש, והכי חשוב, קרובה למשפחתי היקרה שעוזרת לי בכל עת ובכל צרה. אמא את בטוח קוראת את זה, תודה על שאת אמא שלי
. הדירה אותה מצאתי, יש בה רק חיסרון מזערי שאולי פה תוכלו לעזור לי, אני מקווה. הדירה קומה 4 ואין בה סורגים... האם אתם מכירים משהוא שמתעסק בסורגים? בעל הדירה לא מוכן להשקיע אף סכום כרגע בדירה, אבל אני חייבת סורגים לפחות בחדר הילדים. אם אתם מכירים או יודעים על מישהוא לא יקר,משהו שגם אם זה עולה יותר מ 400 שקל (זה מה שאני יכולה) יוכל לקבל את יתרת התשלום רק אחרי 15 ליולי. בבקשה תעדכנו אותי, אין לי אפשרות להוציא סכום גדול מידי אבל כרגע הסורגים זה הדבר הכי חשוב לי. אני אמורה להכנס לדירה בעוד חודש. תודה מראש וסליחה על האורך, יפית.

למעלה