אני מניחה שזה מגיע מרחשי ליבם, שהיו מאד רוצים שזו תהייה המציאות שלהם, אולי חלק מהדברים נכון? אולי? אני מאמינה שאף אחד לא הולך ומציין זאת, וזה ברור שזה חלק מחיי כל אחד. לכאלה אני מאחלת את כל הטוב שבעולם, על אמת.
יש באמת הרבה סיבות אני חושב על הסיבה הזאת שזה בא מתוך חוסר בחום בצומת לב חיפוש אחרי חיזוק להראות לסביבה כמה אני חשוב וכמה אוהבים אותי אני לא סתם אחד כמו כולם כי כולם אוהבים אותי . אנשים כאלה צריך להיות איתם מאוד מאוד עדינים כי הם נפגעים מהר והם נקמנים בדרך כלל פשוט צריך בצורה עדינה להראות להם את האמת כי לרוב הם לא תמיד מציאותיים והם יכבדו אחד כזה שיהיה אמיתי איתם . שיהיה לנו המשך יום טוב יום של אהבה לעצמנו ולאחרים.
בזה אני מסכים איתך שהם נפלאים וזה לא בא מתוך רעות או התנשאות במכוון . אני רוצה להגיד לך שאני מאוד מעריך אותך על הדרך שאת מקבלת את הדברים מבינה ולא פוגעת זה יאמר לזכותך וכאן את מנצחת בגדול . אנחנו לפעמים בחיים עומדים בפני מצבים מסוימים שאנחנו רואים את האחר בואי נגיד אפילו שונה מאיתנו וזה לא פשוט ולא קל לקבל כל מיני דפוסי התנהגות לחיות איתם בשלום לא לשפוט לרעה וזאת הגדולה שלנו . אני יכל להגיד לך מעצמי שאני במשך היום נתקל בהמון מצבים כאלה או דומים לזה ופשוט אני עושה את מה שאת עשית : מבין ומקבל אותם כמות שהם . אז באמת כל הכבוד לך זה לא קל אבל את המנצחת וזה מה שחשוב . ביי ושיהיה לנו ערב טוב ו עם המון אהבה לעצמנו ולאחרים .
וכנראה שזו אחת החולשות שלהם. קבלי אותם כמו שהם. הם לא מושלמים. ואם זה מאודש מפריע לך תחפשי בתוכך את התשובות למה זה כ"כ מפריע לך. ואם זה פוגע בך או משהו כזה אז את יכולה לדבר איתם על זה בעדינות. את לא יכולה לשנות אותם וזה גם לא התפקיד שלך. שיהיה שבוע טוב ושקט