משתף

שי קון

New member
משתף

היינו אתמול ב-BJ's עומדים בתור לקופה, וכיאה לישראלים כל הזמן מסתכלים מסביב ורואים אין אצל כל האחרים הכל זז... ("היינו צריכים להשאר בתור השני, תראה זה שהיינו אחריו כבר מסיים" ועוד כל מיני מילמולים) לפניינו עמדה אשה עם ילד בעגלה, כל הזמן שאלה שאלות והתעסקה עם הקופונים שלה, והקופאית איטית איטית... הפנים כבר אדומות/אדומים ואז!!! היא ניגשת אלינו עם קופונים ואומרת "זה לנוזל כביסה שלקחתם, זה למשחת שיניים, קחו עוד פייבר וואן כי השני בחינם עם הקופון..." לא צריך להוסיף נכון... אהה סבלנות ישראלית...

RoyG NJ

New member
גם אחרי 5 שנים אני מאוד מרוצה מעצמי בתור.

לא יודע למה, אבל כל פעם שאני רגוע בתור אין סופי שלא זז... אני אומר לעצמי בישראל כבר היו פה צעקות ודחיפות וזה משום מה מעודד אותי ... מוזר לא ?

נטע1201

New member
יש סיכוי שפשוט מדובר בכם?

כמעט כל פעם כשאני נכנסת לסופר בשעות עמוסות, באזור בו אני גרה, אני נזכרת בכך שלפי הפורומים של "ישראלים בחו"ל" אמורים להיות עכשיו "צעקות ודחיפות", אבל החצופים פה "לא מספקים את הסחורה". אז או שאני גרה באזור רגוע בסה"כ או שנוכחותי גורמת לרוגע או שפשוט כל "הדוחפים והצועקים" מהאזור שלי לפחות עברו לחו"ל

RoyG NJ

New member
לא מאמין שבחמש שנים הכל השתנה...

אבל אמריקאים אוהבים תורים. לא מזמן נכנסתי לבנק ופשוט עצרתי באמצע לבדוק משהו בפלאפון - אחרי 2 דקות כבר היו שלושה אנשים מאחורי ויצרו תור - הם פשוט לא רצו לעקוף... מוגזם - בהחלט , אבל מבחינתי זו אמריקה (לא בניו יורק ד"א). גם באירופה זה קורה ?

במדריד זה הספורט הלאומי../images/Emo13.gif

אני זוכרת איך המורה שלי לספרדית (בספרד) הדגים לנו כמה שהמדרידאים אוהבים תורות על ידי חיקוי של מישהו שהולך ברחוב, רואה תור ופשוט מצטרף אליו בלי לדעת בכלל למה...
והם מאוד מנומסים, חוץ מפעם אחת שמישהי שעמדתי אחריה צעקה עליי בתור בסופרמרקט כיוון שבשיא "חוצפתי" העזתי לשאול אותה לאיזה מבין התורים היא מחכה (כדי לעבור לתור השני במידה והיא מתעקשת לחכות לקופאית הספציפית) אבל מהר מאד האחרים השתיקו אותה...

שי קון

New member
לא התכונתי לעומת ישראל

אבל אם כבר, אז ברוב המקומות כאן אם יש תור מתארך, פתוחים עוד קופה, ובדרך כלל, יהוא מי שאחראי ויגיד למי ש-שני בתור (או שלישי אם השני כבר הניח דברים על המסוע) להגיע לקופה חדשה. כך שלא יוצא שמי שהגיע אחרון בעצם מגיע ישר לקופה. לא בכולם, אבל בהרבה1

למעלה