משתף בלבטים, ומפרסם.

Mont Blanc

New member
משתף בלבטים, ומפרסם.

לא מזמן, קראתי סיפור, אירוטי, כאן או באתר אחר. שכללה סצינה מסויימת שמאד דיברה אלי. בעקבותיה נתפרה לי פנטזיה אחרת, שנכתבה מעצמה. לא הצלחתי למצוא את הסיפור כדי לתת את הקרדיט היאה למעורר/ת ההשראה. אז מצאתי נכון, לפנות ולהגיד תודה, מקווה שמי שת/יזהה את ההשראה, יידע שהתודה מופנת לו. וגם לך. Mont

Mont Blanc

New member
לאלבום הזכרונות I.

ככככככן, יש!!!, זכיתי, אני לא מאמין. אני, שלא זכיתי אף פעם בשום הגרלה, בשום מבצע, זכיתי בסוף שבוע זוגי, איפה שרק אבחר בארץ. טופס קטן בסוף הקניות בסופר, הניב תוצאות גדולות. סוף שבוע זוגי, מדהים. אבל עם מי? הראש רץ, המחשבות עפות... האקסית?, לא, לא נראה לי, יותר מדי מעורבות רגשית... יותר מדי עבר, הפנים- קדימה , וצעד! ידידות, יזיזות, סתם מישהי מהרחוב? עדיין לא נראה לי, עובר על הטלפון, זיכרונות, אנשים, נשים. את. איך לא חשבתי על זה מיד? ועוד לפני שעניתי לעצמי מחייג... צלצול... אוף למה את לא עונה... צלצול... "האללו מותק..", "מה שלומך?, איפה את?, מה את עושה?", "היי, היי, תירגע, תן שנייה, למה? מה קרה?", "טוב אני אהיה יותר מדויק, מה את עושה בסוף שבוע עוד שבועיים?...", "אהה, לא יודעת, שום דבר מיוחד, מה הרעיון שלך?", אז ככה, קיבלתי סוף שבוע זוגי, מהעבודה, לאן שאני רוצה, ואני רוצה אתך". שקט, שנייה של היסוס, אני שומע את הגלגלים שלך רצים, מסתובבים, עפים, טוחנים מחשבות, "טוב, אני באה, אבל..., טוב יודע מה, בלי אבל, מה אני צריכה להביא?", כלום, אבל ממש כמה שפחות", אני עונה, "אני צריך אותך, ותו לא", "טוב מותק, אני כבר מתחילה להתרגש, מתי יוצאים?", יום שישי, עוד שבועיים, עשר בבוקר, אני אצלך, סגור". הימים עוברים, זוחלים כמו תולעי משי בקופסת נעליים. עוד יום ועוד אחד, סוף שבוע ישן, סוף שבוע חדש, ויום ראשון, מתגלגל לאט, נושך את יום שני, שמזנק אל יום שלישי, ורגליו נדחקות ע"י יום רביעי, שמרכין ראש לפני יום חמישי, מתגלגלים לאט, אני על קוצים חדים, רוצה לקחת אותך מכאן ולהיעלם קצת ביחד, לכבות פלאפונים ולשכוח שקיים שם עולם מחוץ לזה שלי ושלך. חוזר מהעבודה, יום חמישי, כבר מאוחר בלילה, אני מחייג אלייך טווו.... טווו... טווו... תמיד קשה להשגה, אני הרי נמשך לזה כמו אל זה מגנט, "היייי..", הקול שלך נוטף אלי דבש, "היי גם לך... מחר בבוקר, את מוכנה?", "איזו שאלה, אני בדיוק מורידה בכל הגוף..., או שאולי אני לא אמורה לשתף אותך בזה..." אני יכול לשמוע את החיוך שלך, כשאת שומעת את החיוך שנמתח על פני, "בכל הגוף... יש לך גישה בריאה לחיים אישה, רק רציתי להזכיר שאני אצלך בעשר בבוקר, תהיי מוכנה?", "אני מוכנה כבר מאתמול, אבל אל תתלהב מעצמך, אני פשוט מתה לקצת נופש", נופש לא תקבלי ממני אני חושב ועונה לך ש"אין בעיה מותק, תתכונני לנופש חייך" ומנתק. כואבת לי הבטן מהתרגשות, אני מודה בפני עצמי. יום חמישי בלילה, הבית מלא אנשים, השותפים שלי פתחו ועידת פסגה לצרכנים קלים, מחפש את עצמי בכל ההמולה ולא מוצא, אני כבר לא כאן, אני מחר, אני אתך. אני בדרכים, עם המוזיקה בפול ווליום, איתך לידי, בגופיה קצרה, במחשוף עמוק, עם משקף שמש, וחיוך שקט של מרחבים, עם סיגריה... אוף כל הרעש הזה כאן, מי כל האנשים האלה?, מה אני עושה כאן?, אני מטפס למעלה ומתחיל להתכונן, אוקי, צריך לארוז, מה לוקחים לסוף שבוע כזה, תיק יש, בגדים, מעט, ספר, עזוב אותך, לא יהיה זמן לקרוא, שמן תינוקות, שמן למסאז', אזיקים, נוצה ארוכה, מכחול, צבעים לגוף, מזחחים קלים, מצלמה, מצלמת וידאו, מתנה קטנה, לליידי – הפתעה... אני מדמיין את מחר, את המקום, את הנסיעה, את הרגע בו תרדי אלי מהבית, את הקניות בבוקר. את עכשיו. אני עוצר לצחוק על עצמי, אתה פשוט ילד קטן, מתרגש לקראת נסיעה ללונה פארק, ומוסיף ומספר לעצמי שיש לונה פארק, ויש שעשועים, שהם רק לילדים מבוגרים... אני לא יכול יותר, הזמן הפסיק לזוז לי, או שהתחיל לזוז ברוורס, אני מחליט שהגיע הזמן ללכת לישון, אחרת לא אגיע לבוקר. מתגלגל במיטה לזמן שנראה כמו נצח, עד להירדמות המיוחלת שעוטפת אותי בידיים רכות ומניחה אותי על צמר גפן של חלומות, צבעים נוזלים בחלומי, ונשים ערומות מטפסות על כתפי, אני צועד עירום במדבר של קרח ואישה ערומה יושבת על כתפי, כנגד כיוון הרוח, כנגד כל טמפרטורה הגיונית, במקום למות מקור, עושה רושם שבכל מקום שאני צועד, הקרח נמס תחת רגלי היחפות, בחלומי אני בוער, והעולם הולך ונמס אל מול בערתי. בוקר עולה. שעון מצלצל. בום. היום, זה קורה. אני מזנק מהמיטה כאילו נושכתי על ידי תנין, היום, עכשיו. צולל אל המקלחת, מסתבן, מלטף את עצמי, זקפת בוקר קשוחה דורשת את תשומת לבי, עוד יהיה לזה הרבה זמן היום אני אומר לעצמי, מלטף בעדינות את הזין, ושולח אותו להמתנה. מישהי מחכה שתבוא לאסוף אותה, כדאי שאתחיל להתארגן אני אומר לעצמי בקול רם, ומוציא את עצמי מהמקלחת. מתלבש, בוחר כמות של דיסקים (ד לה מיוזיק, הפסקול של החיים), התיק על הכתף, יוצא מהבית ונזרק אל האוטו. קניות זריזות בסופר השכונתי, יין, ועוד יין, ירקות ופרות טריים, גבינות, פינוקים, קצפת, תותים, סירופ שוקולד ולדרך... שמש מדהימה של יום שישי בבוקר, הכבישים ריקים, החלונות פתוחים, רוח אימתנית וחמימה עוטפת לי את הראש, זורקת בי ניחוחות משכרים של אביב, Sesto Sento נדחס אל המערכת שמטפסת לפול ווליום, הרמקולים צורחים פריקת עול מההפטרה, הקילומטרים מתקמטים מתחת לגלגלים של האוטו. וווווווואאאאאאאאאווווו, אני ממריא. עוצר מתחת לבית שלך, אישה מבוגרת עם סלים עוברת ברחוב, בוהה בי במבטי תוכחה, כמו אומרת, אני יודעת על מה אתה חושב, תתבייש לעצמך, לא רוצה, אני לא מתבייש בכלום, החיה שבי, היא אני. אני מתקשר אלייך, את עונה מיד (גם את כבר ויתרת על מניירות בשלב הזה), "אני שנייה יורדת, תדליק סיגריה, אני באה" ומנתקת. הסיגריה דלוקה באוויר, אני שואף ונושף עשן, נותן לרגע להרגיש אותי, עד שהדלת נפתחת. עומדת אישה, סנדלים, מכנס ארוך, מבד קליל ומתנפנף, גופיה רכה שנקשרת סביב הצוואר, משקפי שמש וחיוך עצום של חופש. ממממממממ... מממממממ.... טעים לי בראש. אלף תמונות רצות, אלף מחשבות מטפסות במעלה הכרה, ורק אחת נשכחת, לבוא לעזור לך עם כל התיקים. "טוב אולי תפסיק לבהות ותצא שנייה לעזור לי, אתה לא שם לב שאני קורסת פה?", אני מתעשת ונורה מתוך האוטו, מזנק עלייך בחיבוק ענק, יש לך גוף משגע שדורש מגע, פשוט, כך. אני מתקשה לעזוב אותך אבל מחליט בסוף שכדאי לקדם את העניינים, שני תיקים, שקית, תיק קטן, עוד צרור מגולגל, עוד שקית וצידנית. "חשבתי שאמרתי לך לא להביא כלום.." אני מחייך אלייך, "אתה יודע איך זה נשים, ארזתי רק את המינימום ההכרחי", את צועדת לפני בדרך לאוטו בצעד מלכותי. תא המטען נפתח וכל הכבודה מושלכת אליו אחר כבוד. מתיישבים באוטו, נחגרים, את משעינה את הכסא שלך קצת אחורה, אני מניע, מבט קצר אלייך, את מאשרת. משלב הילוך ולדרך. המשך...

Mont Blanc

New member
לאלבום הזכרונות II.

ארץ ישראל, אוהב אותך ארץ, אוהב את האדמה, את הנוף המשתנה אחת לחצי שעה, את הזווית של השמש, את הריחות של האביב, אותך כאן לידי, הכביש רץ מתחתינו ומדי פעם אני מביט בך, כמו גולש אלייך מתוך חלום משותף, רגע אחד משיקים ורגע אחד כל אחד עם עצמו, עם התרפיה האישית שלו, עם ההיפנוזה שמשתלטת ככל שהדרך ממשיכה, עם השקט שבפנים, עם המוזיקה. אנחנו מטפסים צפונה, אל שלב אחר בהתנהגות פני השטח, אני מניח יד עצלה על הירך שלך, מטיילת, כמעט לא מורגשת. את מסתדרת בכיסא, כמו מוצאת את התנוחה הסופית שלך, מטה עוד טיפה את המשענת ושולחת לי נשיקה קטנה באוויר. היד עוד מטיילת, באיטיות, במעלה הירך – וגולשת אל כיוון הברך, את מניחה יד נשית ומטפחת על היד שלי ומרימה אותה מהברך שלך, מגישה אותה באיטיות אל שפתייך, ונותנת נשיכה קטנה לאגודלים, ולאחריה נשיקה, ומציצה עדינה, האצבע שלי כבר לא שלי, היא הפכה לצעצוע הפרטי שלך, את מוצצת אותה בהנאה גלויה, כמו הייתה סוכרייה על מקל, ואז זורקת אותה חזרה אל מוט ההילוכים. אני מסתכל עלייך מופתע, ואת מצחקקת, "אתה נוהג בזיגזג ככה, אני לא מסכימה לזה, הבטחתי לאבא שלי שניסע בזהירות...", "עד שנגיע תתאפק!" ואחר שולחת את מבטך החוצה, אל הנוף המהפנט של הרי הצפון, אל השקט והמרחבים. אני נבלע אל תוך שקט משלי, הרגעים האלה, זן טהור, שום מחשבה לא עוברת בראש, הכאן ועכשיו נמתח על פני זמן לא מוגבל. אני מאושר להיות כאן ועכשיו. לבד. אתך. הדרך מתפתלת בין הרי הגליל, כפר דרוזי שקט, מוביל אל כביש בעל נתיב אחד, בין מרחבים ירוקים לגבעות, ופרות שמסתובבת חופשי, מנשנשות עשב כאילו היה זה ביסלי. אנחנו מגיעים למקום, מצפה שקט ומבודד בין הרי הגליל. טלפון קצר לבעלי הבית, הסבר מפורט ואני מנווט את הרכב אל המקום. "יש לנו כאן רק שתי בקתות, אבל כל אחת, ממלכה. אל תדאגו, אתם מבודדים לגמרי, אנחנו נבוא לבקר רק אם תצטרכו משהו, הוא מראה לנו את השביל לבקתה, מאחל שהות נעימה, ונעלם מהמקום. דרך שביל קטן, כבוש ברגל אנחנו צועדים לבקתה, מטפסים על מדרגות עץ קטנות שמובילות אל מרפסת קטנה מעץ, אני פותח ראשון את הדלת, את נכנסת אחרי. המקום פשוט מדהים, רצפת עץ חלקה, מיטה גדולה, מטבחון, טלוויזיה ענקית ומערכת סאונד משוכללת, אח, מקלחת, סאונה יבשה, וג'קוזי מחומם בחוץ במרפסת, וכול זה, נסתר מעין, עטוי סבך של אלונים עתיקים. אנחנו לבד. מורידים את התיקים, אני נכנס להתרוקן בשירותים. בצאתי, הדלת פתוחה ואת לא נראית בשום מקום, אני מוריד נעליים ויוצא אל המרפסת, את משקיפה ברווח קטן בין העצים אל הנוף המטריף שנשפך עד ים תיכון. צועד בשקט מאחורייך ומחבק אותך מאחור, את נשענת עלי, מתרפקת אל תוך החיבוק. עצומת עיניים, הרוח שרה לנו שיר שקט בעצים ולאוויר ניחוח מדהים. "נו, מה שלומך?", אני לוחש לך אל תוך האוזן, "המקום זה, זה פשוט מושלם", את מסתובבת אלי, מניחה יד עצלה מאחורי העורף שלי, ומתקרבת, שנייה של מבט, מחושמל בין עיניים קרובות כל כך. אני לוחץ אותך אלייך על מנת לצמצם את הפער. את מרפה כל אחיזה, נשענת על הידיים שלי, ואז ברגע של החלטה, נצמדת אלי, נושכת את שפתי, ומנשקת אותם, בכוח, אני פותח את הפה שלי, בשביל לקבל אל תוכו את הלשון שלך. ריקוד טנגו של לשונות. זו בעצם הנשיקה הראשונה שלנו. אני נמס אל תוכה, בתמימות, בילדותיות, באהבה. נמס אל תוך נשיקה מדהימה, כזו שמצמררת מעצם הזנב ועד קצה הראש, כזו שעוצרת את העולם. נשיקה ראשונה. אנחנו נותרים מחובקים כמה רגעים נוספים ואני מתעורר, "תרגישי בנוח, אני הולך לסגור כמה דברים עם בעל הבית, מיד חוזר", את משלחת אותי בהינף יד, "אל תדאג, אני אתאקלם פה בינתיים", ונכנסת לבקתה. קצת הסדרים, תיאומים, תשלומים, אזהרה, שלא יבואו לבקר בשום מקרה, גם אם ישמעו צעקות, ואני חוזר לבקתה. שומע מהשביל את הג'קוזי מופעל והרגליים שלי מאבדות אחיזה בשביל, אני יודע בדיוק מה המחזה שאני עומד לראות עוד שניה, אבל הגוף שלי כמו נבהל מהעצמה של המחשבה, מטפס במעלה מדרגות העץ ומישיר מבט. בועות, וגעש, בתוך ג'קוזי עגול, גדול מעץ, את יושבת עד הצוואר, עירומה, הראש מושען על דופן הג'קוזי והעיניים שלך עצומות, את פותחת אותם באיטיות כשאני מתקרב אלייך, אני מתכופף לנשק לך, ואת נענית, מלטפת אותי ביד עדינה כשאני שולח יד חצופה לטייל במעגל על הבטן החשופה שלך, הבועות מסתירות את כל מה שאני מת לראות, מה שגורם לי לא להשתהות, "אני מתארגן שנייה ומצטרף אלייך", את בשלך, מתענגת על האוויר, והמים, "קח את הזמן, אני לא הולכת לשום מקום זה בטוח". נורה כמו חץ אל תוך הבקתה, או קי, ימינה, מבט שמאלה, מה רצית לעשות?, למה נכנסת הנה?, אה כן, להתפשט, בשביל לחזור החוצה, להיצמד אלייך. אני ממתין עוד רגע, מסדר את המחשבה, נזכר שאני המארח פה שולף בקבוק יין ושתי כוסות, מסדר קצת הפתעות להמשך, קורע מעצמי את הבגדים. ביד אחת בקבוק יין, בשנייה שתי כוסות גבוהות באמצע עירום בוטה, ואיבר זכרי, קשה, ניצב, כמו פותח שיחה פרטית עם העולם, מרים מחאה משלו, ואני יוצא החוצה. את עדיין באותו פוזה, מתמכרת לשמש ולמים שמלטפים אותך, ואיך הם מלטפים. את לא מבחינה בי כשאני יוצא אבל לפי הפנים שלך אני מבין שמצאת את אחד מהזרמים החזקים יותר של הג'קוזי והתיישבת עליו. את רועדת רעידות קטנות של תענוג, ואני ניגש בשקט מופתי אל מאחורייך, מתגנב עד שאני ממש קרוב, ומבהיל אותך. את מזנקת וצורחת עלי "שלא תעשה את זה בחיים שלך הבנת..." ומבטך נעצר בין הרגליים שלי, "אווו, שלום לך", את שולחת ליטוף חם אל הזין שלי, שמרעיד לי את כל אמות הסיפין, "טוב אולי תיכנס כבר?". המשך..

Mont Blanc

New member
לאלבום הזכרונות III.

המים בג'קוזי רותחים, לוקח לי שנייה להתרגל, ומיד לאחר מכן את זוחלת, מוקפת מים גועשים, לעברי, עכשיו אני מרגיש ניצוד, העיניים שלך משדרות משהו שלא כל יום רואים אצל אישה, אולי יותר אצל נקבת האריה, העיניים שלך משדרות צורך בטרף, משדרות רעב. נצמדת אלי, עירומה, זה הגוף שלך כנראה שמרתיח את המים, כי הוא פשוט לוהט. הידיים שלך סביבי והלשון שלך נשלחת לצוואר שלי, לעשות בי קסמים, ללחוש לי סמים. אנחנו מלטפים ונוגעים, מכירים אחד את השני, האוויר שוב משגע אותי, ואת צמודה אלי, נאחזת בי, אני נשען עם הגב אל דופן הג'קוזי ומרחיק אותך ממני, שולח יד אל כוס היין ושותה. את מתבוננת בי, בוחנת אותי, הפה שלך לוחש בלי קול שאת כאן, הכי קרובה שאפשר להיות, הגוף שלך צועק בלי קול שאת כאן, הכי קרובה שאפשר להיות ולבסוף את אומרת "אולי זה לא הכי נשי, אבל אפשר לרגע לוותר על המשחק, אני פשוט רוצה, עכשיו, את הזין שלך בתוכי", אני נושם, לאט, מוציא הרבה אוויר, מתכופף אלייך ובשתי ידי מרים אותך מהתחת אל מעל לברכי, ומושיב אותך עלי, קצה הזין שלי בפתח הכוס שלך ואני משתהה, את מניחה שתי ידיים על כתפי, ממקמת עצמך היטב, מתרוממת לרגע, ובתנועה אחת החלטית משפדת את עצמך על הזין שלי. שנינו קופאים, לא זזים, לא נושמים, לא נותנים לרגע הזה לעבור, הרגע הזה הוא שלי,של שנינו ואנחנו קושרים אותו בכבלים אל הנצח, אני עמוק בתוכך, את עוטפת אותי ומסתכלת ישר אל תוך עיני, מכווצת מעט את שריר האגן, ומשחררת, מכווצת מעט, סוחטת ממני אנחה קטנה, ומשחררת. את משעינה את הסנטר על הכתף שלי, ואני מחבק אותך חזק, אחוזים, מחוברים, ישות אחת. עמוק בתוכך הכי טוב לי עכשיו בעולם, והיד שלי מטיילת ברפיון על הגב שלך, מהתחת ועד לעורף, את מגרגרת לי בשקט, באוזן, קצת פחות לביאה, קצת יותר חתלתולה. את מזיזה את האגן, בתנועות סיבוביות, קטנות ועדינות, אני נוהם ומזהיר אותך, אל תזוזי. את עושה פרצוף כועס קטן ומתרצה, מבינה. לא רוצה לעוף עדיין, רוצה להרגיש, לעומק. ולפתע את מתרחקת ממני במעט, הזין שלי עמוק בתוכך, את מורידה את הידיים ממני, ומזדקפת במים, כמו מתמתחת לאחור, והשדיים שלך, עולים אל מעל פני המים, יפים כל כך, חסרי סבלנות למגע, ביד אחת את אוחזת בראשי, ובשנייה את מגישה לי שד, נוצץ, רטוב ממים, והפטמה שלך זקורה, כמו מנסה להתקרב אלי כל כך, רפרוף קל עם הלשון, את מצטמררת, חסרת סבלנות, את מצמידה את הראש שלי אל החזה שלך, כמו מאכילה אותי, כמו מניקה אותי להנאתך הפרטית, צופה בי מתענג על כל רגע, מנשק את הפטמה, ואת העטרה הרגישה שסביבה ותופס לי עוד שד, ביד השנייה, מועך אותו, ממולל את הפטמה. אני מרוגש עכשיו מאד, רוצה לאכול את כולך, רוצה לקחת אותך לשמיים. את מתקרבת אלי שוב, מחבקת אותי חזק, ושולחת לשון ארוכה אל תוך האוזן שלי. אני מתמכר, מתמסטל ממך. את לוחשת "אני חייבת עכשיו, אבל עכשיו, שתקרע אותי!", רק המשפט הזה, מתחיל לשלוח ריגושים מהביצים שלי, לכיוון הזין, לכיוונך, בהפתעה, אני תופס אותך במותניים ומוציא עצמי מתוכך, את מופתעת, האכזבה על הפנים שלך בלתי ניתנת להסתרה, אבל אני יודע, ההמתנה, יש לה כוח, זה כמו למתוח, חץ בקשת ואז למתוח עוד טיפה, ועוד טיפה ורק עוד קצת, ואז לאן יגיע החץ?.. "בואי, יש לי הפתעה קטנה בשבילך...", לא מחכה לך, ויוצא במערומי מהג'קוזי, הזין שלי קשה כמו ברזל, מרקד לפני כשאני נכנס אל הבקתה. אני ניגש מיד אל המיטה ולוקח כרית אחת ומניח אותה במרכז המיטה, אהה... אחת תספיק? אני חושב לעצמי, ומחליט ללכת על שתיים, שומע את הרעש של המים מבחוץ, אותך יוצאת מהג'קוזי ונוטפת לכיוון הדלת ומסיט את הווילונות, את נעמדת בדלת, האור חודר לבקתה המוצלת ומלטף את קצות גופך, את משתהה לרגע וצועדת באיטיות לכיווני, "אתה חייב לי מה זה זיון, ואני עומדת לקבל אותו, ע-כ-ש-י-ו, הבנת?", אני מדליק את הטלוויזיה ואת המצלמה, סימן שאלה מסתמן על הפרצוף שלך, זה הזמן לשינוי גישה, "תשכבי, על הבטן", אני יורה לכיוונך בקול תקיף, את משתהה לרגע, הטון החדש שלי תפס אותך לא מוכנה, ואז את מתעשתת, נלכדת. את נותנת לי להוביל אותך אל המיטה, ובתנועות חתוליות, מלוות במבטים מפתים, את נשכבת על המיטה, על הבטן, הכריות מונחות בדיוק לרוחב האגן שלך, מתחתיו, התחת שלך גבוה באוויר, ממתין, את נרגעת לרגע ומשלבת ידיים מתחת לסנטר. אני סוגר את הדלת, הבקתה אפלולית, רק פסים דקיקים של אור חודרים בין הוילונות, מציינים נקודות פגיעה על רצפת העץ. המשך..

Mont Blanc

New member
לאלבום הזכרונות IV.

אני יורד על ברכי לפניך, ונושק על הראש שלך, את עצומת עיניים, מחויכת. אני מזנק אל המיטה, נשכב לידך ומלטף אותך בעדינות בגב, בתנועות שהולכות וגדלות, מתרחבות והופכות דורשניות יותר, בוטות יותר, היד שלי כבר באזור הגב התחתון שלך, כשאני מחליט להמשיך הלאה. זוחל אל מאחורייך, ועכשיו אני נוצר את התמונה, גוף ארוך ונשי כל כך, מתפרש לפני, והתחת מונף באוויר, מצפה, דורש, בשתי ידיים חזקות, אני מפשק את חלקי התחת שלך, ובוחן להנאתי, את שפתי הכוס שלך, הנפוחות את החור של התחת, קטן ומכווץ, יפה, מפתה, כמו פרח באמצע הגוף, אני רוכן עם הפנים לכיוון התחת שלך, ונושף, נשיפה איטית וארוכה, את מצטמררת ומתכווצת, בכוח אני מפשק שוב, והפעם באיטיות, עם לשון שלוחה קדימה, אני נוגע נגיעה עדינה בכניסה האחורית שלך, את נרעדת, מתמסרת לי לאט, הלשון שלי גולשת ומטיילת, בין השפתיים לחור של התחת. מרטיבה אותך, שלאט לאט, מתחילה לגרגר גרגורי הנאה קטנה, שהופכים לנהימות עדינות הגוף שלך איתי, משחק, רוקד, נע סביב הלשון שלי שלא מפסיקה לרצות עוד ועוד, הריח שלך ממלא את הבקתה שלנו. רטובה, רטובה מאד, מאד, נוזלית, אני שותה אותך, בהנאה גלויה. אוהב את זה, מת על הטעם שלך, רק טעמתי פעם ראשונה ואני מכור, אם הייתי יכול הייתי עושה ממך קרטיב ומלקק כל היום להנאתי. וברגע אחד, תופס אותך לא מוכנה, מזנק עלייך ובכל כוח שיש בי, אני חודר אלייך, הכי עמוק, הכי רחוק שאפשר. האוויר כולו ברגע כמו נזרק מתוכך, והידיים נשלפות ממתחת לראש, נאחזות בכוח במיטה, "ככככןןןןןן...", "לזה חיכיתי כל כך הרבה זמן..." את נושמת חזרה ואני מקבל את זה כאישור להמשך, אני זז בתוכך, לאט כמעט מוציא אותו לגמרי החוצה ואז נכנס בכל הכוח אל תוכך, הידיים שלך מתהדקות על קצה המיטה, את נושכת את הסדין, אני ממשיך לצאת ולהיכנס אל תוכך, זה משגע אותי, התחת שלך שנצמד אליי בכל הכוח כשאני נכנס, גורם לי להרגיש שאת רוצה לזיין אותי, אני מתחיל להיכנס אל תוכך יותר מהר ויותר חזק, את צועקת אלי שאני אזיין אותך, "יותר..., כן....", אני נשכב עלייך עם כל משקלי ונושך את העורף שלך, חזק, את מתקמרת ונמתחת, לכודה משני הצדדים, הזין שלי בצד אחד, והשיניים שלי בצד השני, ואז משחרר את האחיזה עם השיניים, את נרגעת ומשתחררת, ואני לוחש לך, "שיחקת פעם בסרט?", את נעצרת, מזיזה את האגן שלך בתנועות קטנות ומתפנקות, "איזה סוג של סרט?", אני מחייך לעצמי, חיוך שעובר אלייך דרך הגב, מנשק את כתף ימין שלך, "סרט פורנו", אני מפטיר ללא משמעות , את נלחצת אלי חזק, "נראה לך?" ואז מוסיפה "לא שזו לא יכולה להיות חוויה, אבל מהסוג שאני לא אגשים אף פעם", "אבל רחוק בראש שלך.." אוווווו... אני נכנס אלייך שוב, "רחוק בראש שלך, היית רוצה?", "במקום ההוא, אני לא מעיזה להסתכל..", "שש...." אני עוצר אותך, ושלח יד הצידה, אל השידה הקטנה, לוקח שלט קטן, ומעביר מהמתנה, למצב פעיל, "אז תסתכלי עכשיו" אני אומר לך, ומרים לך את הראש אל כיוון הטלוויזיה, השוק שעל פנייך הוא מדהים, את מסתכלת אל עצמך, בטלוויזיה, ואני מעלייך, בתוכך, והכול בלייב, זה לא מוקלט, כל תנועה שלך, משודרת מולך, את בוהה בעצמך לרגע, ואז מתחייכת, מסתכלת אלי דרך המסך רואה את המבט שלי שמפוקס גם על המרקע, יש פה סרט, פורנו, פרטי, שלי ושלך, את מהופנטת, אני מרגיש שהגיע הזמן להמחיש לך את כוחה האמיתי של המדיה, ואני מקשית את גופי, מוריד את הראש אל בין השכמות שלך, נותן לך ליהנות מסרט פרטי, להסתכל על עצמך, לחייך אל עצמך, לנשום. אני מתחיל, להיכנס אל תוכך, לאט ועמוק, בקצב אחיד, שעולה באיטיות, העיניים שלך נעצמו לחצי, גלגל העין כבר מזמן עושה סיבובים, את נלחמת בלהידחק אלי הכי חזק שתוכלי, לבין לראות את עצמך מזוינת בכל הכוח בטלוויזיה, הקולות שאנחנו משמיעים איבדו את האנושיות שלהם. אני נוהם אלייך, וקורע אותך בכל הכוח, את נעתקת נשימה, אני מחושמל, כל הגוף שלי מלא זרמים ממך, רוצה רק לנשוך אותך ולנשק, מחבק אותך מאחור, יד אחת שלי עושה אוחזת בשד שלך, מועכת אותו, והשנייה זוחלת לאיטה, מהבטן, על שיער הערווה של, מפרידה מעט את הרגליים, ונלחצת לדגדגן שלך, יש פה רגע של המתנה בנינו, הכוס שלך נצמד אל היד שלי, מרטיב אותה, מרקד כנו להבה על האצבע שמלטפת בעדינות את הדגדגן שלך. את נרעדת, ומתחילה לזוז שוב, אני מצטרף אלייך באופן כמעט מידי, יש בנינו ריתמיקה נפלאה, את נעה כמו נחש מתחתי, ואני כמו נחש בתוכך. הצעקות שעולות מתוכך נשמעות כמו נהמות, אני רוטט כולי, וחום מתפשט לי בעמוד השדרה, "את הטרף שלי, אני מזיין אותך, זה פשוט מדהים", המילים נשפכות ממני, בלי שום שליטה, הפה שלי נוטף רוק על הגב שלך, שכבר מכוסה זיעה, שנינו רטובים, נשרפים, אני ממשיך לזוז, יותר מהר, והאצבע שעל הדגדגן עושה בך קסמים, זה מתחיל לעלות בי, אני מרגיש את זה מטפס בתוכי, מתחי להשתלט עלי, הראייה שלי נעשית לבנה בהירה, אני מתערפל, כמו באקסטזה, אני מזיין אותך בלי יכולת להפסיק, מנסה לקרוע אותך, הגוף שלך מתמוסס מתחתי, את צועקת את השם שלי. וקופאת במקום. "אני א-ק-ר-ע אותך" אני צורח עלייך, ואת מועכת את קצה המזרון עד דק, כל הגוף שלך רועד, האגן שלך רוקד מתחתי בתנועות בלתי נשלטות, את גומרת, חזק, העיניים שלך לבנות לגמרי, עכשיו אני מסתכל בטלוויזיה ורואה אותך הכי יפה בעולם, רואה אותך חיה, ברגע הכי חייתי שיכול להיות, סמוקה, מיוזעת, את צועקת, ומתנשמת, ומנסה לברוח מתחתי, ואני אוחז אותך רק חזק יותר ויותר, מזיין אותך, טוחן את הגמירה שלך עד קיצה, את מתכווצת סביבי, הכוס שלך סוחט בכל כוחו את הזין שלי, ובאופן כמעט מידי, אני גונח ונותן לעצמי לפרוץ אל תוכך, לשפוך אל תוכך, אל תוך הכוס שלך, אל הנרתיק שלך, אל הרחם שלך, אני שופך מעצמי אל תוכך, מסונוור מרוגש, חם ולוהט, מניצוצות, אני נשכב עלייך, מערבב זיעה בזיעה, זרע באישה, דם בדם, מתנשמים, יחד, נשימות עמוקות. אני נוזל ממך הצידה ונשכב על הגב, לידך, על המיטה. שתיקה יפה מלטפת את שנינו. מסתכלת לי עין בעין, כמו רוצה עכשיו להזדיין עם השכל שלי. קחי תעשי איתי, מה שאת רוצה עכשיו... את מסדירה נשימה. מתיישבת לך על קצה המיטה, מסתובבת אלי, נותנת לי נשיכה קטנה בשפה, "אני יוצאת לג'קוזי, אתה בא?" ומבלי לחכות לתשובה ממני, את קמה, פותחת את הדלת ויוצאת אל המרפסת. רוח נעימה נושבת מהדלת אל תוך הבקתה. אני עוצם עיניים ומחייך. כל זה הולך איתי לעולמים. אני פוקח את עיני. בא השלב הבא. Mont

טוב

אתה מדהים. הצלחת לרתק אותי בצורה מדהימה. כל משפט,מילה פסיק,מרכאות ואני לא יודעת מה עוד... הצליח לעשות אצלי משהו. להזיז משהו. אתה ענק MONT BLANC יצירה של ממש.

לא טוב

פשוט מעולה
כתיבה ברמה, עברית משובחת, בניית עלילה מסקרנת, מאד נהניתי לקרוא. עושה חשק גם לכתוב. תודה.

bugbuster

New member
עצום, כרגיל,

וכן, (אני חייב לא?) עצום כרגיל אבל...
זה לא שחייבת להיות פואנטה מפתיעה בכל מחיר MONT , אבל במיקרה הזה היא הייתה חסרה לי, או גילוי ותיאור רחב יותר מי היא האישה. לי בנטיותיי הייתה כמובן ערגה וגרוי למצוא בסוף הכתיבה שהיא איננה אלא, (טוב נו...)
אבל במילה אחת פשוטה, מיהי האישה? ומדובר לא רק במומנט הפתעה, הכתיבה מדהימה כרגיל, דימויים מעולים, האצבע שהופכת לצעצוע פרטי שלה, ורבים אחרים, אבל משהו מתחייב לשתף אותנו מה הקשר אליה. מה היה לפני אותו סוף שבוע מלהיט, כלומר מהיכן ומי היא.
אלמנט הצפיה העצמית הוא עוצמתי תמיד. זה הנערך במצלמה ומסך טלוויזיה אם לא נשמר כקובץ או קסטה הרי הוא מצומצם בערכו להלם הצפיה העצמית של זוג מול מראה, במיוחד אם זו מראה גדולה מאוד, שלא לדבר על חדר מראות, כולל מראת תיקרה, ולו מההכרח להביט בנקודה אחת ומצומצמת - המסך, לעומת מראה רחבה או מיספר מראות.
לצפות בעצמם מישתגלים הוא כבר צעד ענק למישהו או מישהם נוספים שישתתפו (ולא רק יצפו) בסוף השבוע הבא שכבר תיקחו לא בהגרלה אלא בכוונה תחילה.

Mont Blanc

New member
באגי, המון תודות על התגובה

המעמיקה והמעניינת. רק על מנת לסבר את האוזן/עין הבחורה היא אותה בחורה מהסיפור הקודם שלי ("סיפור אמיתי") רק שזה לא קרה במציאות (לא נפגשנו מאז) זוהי פנטזיה שלי... לגבי צמצום החוויה ("...הוא מצומצם בערכו להלם הצפיה העצמית של זוג מול מראה"), הכוונה באקט היא הבלטה של תחושת הפורנוגרפיה, ולא רק ברמת הצפייה העצמית, לתחושתי, להסתכל בלייב, דרך טלוויזיה, שאנחנו רגילים לראות בה, המון "לוקשים", וגם אם זה פורנו, לרב הוא יהיה סידרתי וממוחזר, במקרה הזה מתבצעת צפייה משותפת בסרט מקורי, חד פעמי, כמו שם הסיפור - לזכרונות. Mont

bugbuster

New member
אכן אפקט הפורנו,

אנחנו ככאילו בו, נוגעים במרחב הכביכול אסור כל כך, אין ספק הריגוש הזה קייים, ובוטא הייטב בכתיבתך. אגב, המבט לאייב במעשה תואר באופן מדהים בכתיבתו הטריה זה אך עכשיו של פאן- מאייקר - מילואים. אחד המלונות היותר חדישים שנפתחו בטבריה (בסוף שנות השמונים?) כלל בין שרותיו חדר מראות. חמישה מרחבים שכולם רק מראות. (לא כולל הרצפה אם הבנתי נכון.) הימים עוד היו אז לפני ימי האינטרנאט, ועל פי מה שזוכר נאמר לי שהחדר היה להיט ותפוס כל הזמן.

למעלה