משתף אותכם..

bertie

New member
משתף אותכם..

היי היום היה סימולציה 2 (אני לומד היי קיו לאפריל). בבחינה הראשונה קיבלתי 552. עכשיו 508.... אני מבין שזה לא נורא ואני צריך לעבוד הרבה. השאלה שלי היא, שבאנגלית עליתי מ119 ל 122. זו בערך הרמה שלי.. איך אני מגיע ל134 136 שיהיה לי פטור? כמותי ומילולי אני לא הכי טוב עכשיו אבל עם אימון נקווה לטוב. יש לי ידע באנגלית אז איך אני מנצל אותו כדי להעלות ל134? רעיונות?

PinkyRaSta

New member
מה שאומרים פה תמיד ../images/Emo210.gif

+לקרוא אנגלית. זה משפר את מהירות הקריאה ואת הבנת המילים מההקשר של הטקסט. לקרוא אפשר ספר, אפשר מאמרים, חדשות, עיתונים והנה כמה אתרים מומלצים שני אישית משתמשת בהם: Time Magazine New York Times Jerusalem Post CNN מומלץ בעיקר לקרוא מאמרים שקשורים בבריאות, מדע, טיולים, מחקרים וכל מיני שטויות כאלה. אבל כל דבר זה טוב. + לראות סרטים/ סדרות באנגלית ללא תרגום. + לראות את החדשות באנגלית (CNN) + ללמוד מילים מהאוצר מילים שיש במילון, ללמוד ביטויים וצירופי מילים שגם בדרך כלל מופיעים במילונים השונים בעיקר להפוך את האנגלית לחלק מהיומיום. אני עכשו שבועים לפני הבחינה (ניגשת בפברואר) והצבתי לעצמי רף של משימות באנגלית ביום, אומנם אני טובה בזה, אבל כדי להשתפר משמעותית ולהבטיח לעצמי את הפטור ואולי אף יותר מזה צריך להיחשף לאנגלית כמה שיותר ואז בבחינה זה פשוט יזרום. לך יש הרבה זמן אז אפשר אפילו להספיק לקרוא ספר אם לא 2. רצוי שיהיה מעניין, אולי אפילו ספר שקראת בעבר בעברית שיהיה לך יותר קל..

למעלה