משתנה מערך גלובלי ב-PHP

kogawa

New member
משתנה מערך גלובלי ב-PHP

אני מנסה לטעון ערכים למערך ומשתמש ברשימת ערכים ביניהם יש לבחור ולשלוח ב"פוסט". בשלב הבא כל ערך שטענתי צריך לא להופיע ברשימה. משהו בסיסי כנראה בהגדרת המערך כגלובלי אינו עובד, וכל פעם שאני מפעיל את הפונקציה רק הערך האחרון שנטען אינו מופיע, בעוד שערכים שטענתי קודם לכן שבים ועולים.
מצרף את הבעיה באופן מופשט
אשמח לכל הערה שתסביר לי היכן טעיתי, ותודה מראש
<?php$MyArray=array();
if(isset($_POST["submit"])){
$keyNo = $_POST["keyNo"]; $MyArray[$keyNo]=$keyNo;// לבדיקה for($i=1;$i<=10;$i++)echo $MyArray[$i]." - ";}function option(){ global $MyArray; for($i=1;$i<=10;$i++)if($MyArray[$i] =='') echo '<option>'.$i.'</option><br />';}?><html dir="rtl"><form action="tst.php" method="POST"><td><select name="keyNo"><?php option();?></select></td><td><input type="submit" value="Upload" name="submit"></td></form>

kogawa

New member
הבעיה כנראה ב"פוסט" שטוען מחדש ומוחק משתנים

האם למישהו יש רעיון איך אחרי "פוסט" תישמר המטריצה, שבשאלתי המקורית גודלה ידוע, אך במה שאני בונה זו מטריצה דו-ממדית בעלת "רוחב" קבוע אך אורכה לא ידוע מראש.
כדי להיות ברור יותר, אני מנסה לבנות דאטה-בייס כמו לדוגמא, מספר סידורי, שם, כתובת ומייל, למספר בלתי נתון מראש של לקוחות. המערך צריך לגדול בכל לחיצת "פוסט" בשורה אחת. נכון לעכשיו, כל פוסט למעשה מוחק את הנתונים שנאספו עד-כה.
ושוב, תודה מראש לכל מי שיכוון אותי.

למעלה