Crazy On Britney
New member
משתמש חדש!
היי , יום אחד בלילה , ערוץ 3 , ראיתי את הסדרה תשוקות . התחלתי לצפות מפרק 9 או 12 ... זה סדרה יפה ורציתי לצפות עוד , רציתי לדעת מתי היא משודרת , ולא ראיתי שהיא משודרת במשך הימים . עם הזמן הבנתי שהיא משודרת כל שבת בלילה משעה 1 ועשרה עד 4 וחצי . יכול להיות שזה שידור חוזר ? עכשיו אני צריך עצה : קודם כל , זה הזמן היחיד שאני יכול לצפות בסדרה . אממ... האם אני ישן מ12 בצהריים או 3 או 6 עד 1 בלילה , להתעורר עם שעון מעורר כך שאינ לא יהיה עייף למחרת בלימודים ? ואני בפנימיה , פעם בחודש אני ישן שם בשבת וחוזר לבית ביום שלישי , מה אני ימציא להורים שלי שאני יבוא אחרי שבת ואז בלי שהם יראו אני יצפה בסדרה ? אל תתנו לי את הרעיון שאני חולה , בסדר ? בהתחלה חשבתי שאני היחיד שרואה את הסדרה , עם הזמן חשבתי שזה קצת יותר מסדרה מפגרת , ורואים אותה עוד . אממ..חוץ מאני ואחותי שגררתי אותה לאחרונה , אבל אולי היא לא תראה איתי עוד , גילתי שיש פורום בתפוז . אחלה , תפוז חושבים עלינו , או עלי
אני שמח שיש קהילה פה , ואני ימשיך לקרוא הודעות ואולי להגיב . הסדרה "תשוקות" מרכיבה דמויות שדומות לבני אדם שאני מכיר מהחיים . טימי זה בנאדם ? חח אחותי נדלקה עליו . אממ ... מיגל חתיך . תרזה...את לא אוהבת את איתן , את נמשכת מינית
קיי , תמשיכי לחזר אחרי מיגל אבל בסוף תאכלי אותה כי אחותך , ג'סיקה תהיה בסוף ג'סיקה פיצג'רל (איך רושמים ת'שם הזה??) . טאבתיאה , את צריכה מוצרי לוראל דחוווף
בעצם , את מכשפה וככה את צריכה להראות . צ'ריטי , את דומה לרוני דואני . איך קוראים לכושית הזאת חברה שלל קיי ? הקיצר , טוב שאת תומכת בה , תמשיכי ככה
איתן , למה נראה לי שהחברה שלך לא תתחתן איתך בגלל שתרזה תיקח אותך ? או שזו סתם אשליה . פילאר , את ספרדיה (יותר נראה לי ארגנטינאית) מושלמת ! את מזכירה לי את רומינה יאן (בלן מ קטנטנות . ריס .. אתה חנון מושלם
אייבי קריין , את מלכה ... את יפה... את צריכה להראות את הגוף שלך באתרי פורנו , מבינה
שרידן , את חסרת בטחון וניסיון ... כל זבוב כמו לואיס גומר עליך (לא במובנים של...
) אממ...איך קוראים לזאתי ..חברה של תרזה...הקיצר , את מדאיגב אותי עם תתקבלי לאולימפית הטניס . ולפה פלא שקבלת את הגנים מאבא שלך...את אחלה גבר
"תשוקות" , כמו טלנובלה רק שבאנגלית (יפה , משפר את האנגלית שלי) . מאיפה נתחיל ? תרזה שכל חייה הוא איתן , שבכלל שונא אותה וחבר של .... מישהו רוצה להמשיך ? חח... רוצים שאני ישאר ? תתנו לי רעיון איך אני התעורר ב1 ואיך בכלל אני יצליח להרדם וגם מה לעשות באותה שבת הזאת בערב , שאני יבוא לבית בערב , ישן בבית (עד 1) וילך יום למחרת לבי"ס (ערני...) . מחכה לתגובה (אני מצפה להמון תגובות...
) , נתי (או נתנאל) .
היי , יום אחד בלילה , ערוץ 3 , ראיתי את הסדרה תשוקות . התחלתי לצפות מפרק 9 או 12 ... זה סדרה יפה ורציתי לצפות עוד , רציתי לדעת מתי היא משודרת , ולא ראיתי שהיא משודרת במשך הימים . עם הזמן הבנתי שהיא משודרת כל שבת בלילה משעה 1 ועשרה עד 4 וחצי . יכול להיות שזה שידור חוזר ? עכשיו אני צריך עצה : קודם כל , זה הזמן היחיד שאני יכול לצפות בסדרה . אממ... האם אני ישן מ12 בצהריים או 3 או 6 עד 1 בלילה , להתעורר עם שעון מעורר כך שאינ לא יהיה עייף למחרת בלימודים ? ואני בפנימיה , פעם בחודש אני ישן שם בשבת וחוזר לבית ביום שלישי , מה אני ימציא להורים שלי שאני יבוא אחרי שבת ואז בלי שהם יראו אני יצפה בסדרה ? אל תתנו לי את הרעיון שאני חולה , בסדר ? בהתחלה חשבתי שאני היחיד שרואה את הסדרה , עם הזמן חשבתי שזה קצת יותר מסדרה מפגרת , ורואים אותה עוד . אממ..חוץ מאני ואחותי שגררתי אותה לאחרונה , אבל אולי היא לא תראה איתי עוד , גילתי שיש פורום בתפוז . אחלה , תפוז חושבים עלינו , או עלי