משתמש חדש!

משתמש חדש!

היי , יום אחד בלילה , ערוץ 3 , ראיתי את הסדרה תשוקות . התחלתי לצפות מפרק 9 או 12 ... זה סדרה יפה ורציתי לצפות עוד , רציתי לדעת מתי היא משודרת , ולא ראיתי שהיא משודרת במשך הימים . עם הזמן הבנתי שהיא משודרת כל שבת בלילה משעה 1 ועשרה עד 4 וחצי . יכול להיות שזה שידור חוזר ? עכשיו אני צריך עצה : קודם כל , זה הזמן היחיד שאני יכול לצפות בסדרה . אממ... האם אני ישן מ12 בצהריים או 3 או 6 עד 1 בלילה , להתעורר עם שעון מעורר כך שאינ לא יהיה עייף למחרת בלימודים ? ואני בפנימיה , פעם בחודש אני ישן שם בשבת וחוזר לבית ביום שלישי , מה אני ימציא להורים שלי שאני יבוא אחרי שבת ואז בלי שהם יראו אני יצפה בסדרה ? אל תתנו לי את הרעיון שאני חולה , בסדר ? בהתחלה חשבתי שאני היחיד שרואה את הסדרה , עם הזמן חשבתי שזה קצת יותר מסדרה מפגרת , ורואים אותה עוד . אממ..חוץ מאני ואחותי שגררתי אותה לאחרונה , אבל אולי היא לא תראה איתי עוד , גילתי שיש פורום בתפוז . אחלה , תפוז חושבים עלינו , או עלי
אני שמח שיש קהילה פה , ואני ימשיך לקרוא הודעות ואולי להגיב . הסדרה "תשוקות" מרכיבה דמויות שדומות לבני אדם שאני מכיר מהחיים . טימי זה בנאדם ? חח אחותי נדלקה עליו . אממ ... מיגל חתיך . תרזה...את לא אוהבת את איתן , את נמשכת מינית
קיי , תמשיכי לחזר אחרי מיגל אבל בסוף תאכלי אותה כי אחותך , ג'סיקה תהיה בסוף ג'סיקה פיצג'רל (איך רושמים ת'שם הזה??) . טאבתיאה , את צריכה מוצרי לוראל דחוווף
בעצם , את מכשפה וככה את צריכה להראות . צ'ריטי , את דומה לרוני דואני . איך קוראים לכושית הזאת חברה שלל קיי ? הקיצר , טוב שאת תומכת בה , תמשיכי ככה
איתן , למה נראה לי שהחברה שלך לא תתחתן איתך בגלל שתרזה תיקח אותך ? או שזו סתם אשליה . פילאר , את ספרדיה (יותר נראה לי ארגנטינאית) מושלמת ! את מזכירה לי את רומינה יאן (בלן מ קטנטנות . ריס .. אתה חנון מושלם
אייבי קריין , את מלכה ... את יפה... את צריכה להראות את הגוף שלך באתרי פורנו , מבינה
שרידן , את חסרת בטחון וניסיון ... כל זבוב כמו לואיס גומר עליך (לא במובנים של...
) אממ...איך קוראים לזאתי ..חברה של תרזה...הקיצר , את מדאיגב אותי עם תתקבלי לאולימפית הטניס . ולפה פלא שקבלת את הגנים מאבא שלך...את אחלה גבר
"תשוקות" , כמו טלנובלה רק שבאנגלית (יפה , משפר את האנגלית שלי) . מאיפה נתחיל ? תרזה שכל חייה הוא איתן , שבכלל שונא אותה וחבר של .... מישהו רוצה להמשיך ? חח... רוצים שאני ישאר ? תתנו לי רעיון איך אני התעורר ב1 ואיך בכלל אני יצליח להרדם וגם מה לעשות באותה שבת הזאת בערב , שאני יבוא לבית בערב , ישן בבית (עד 1) וילך יום למחרת לבי"ס (ערני...) . מחכה לתגובה (אני מצפה להמון תגובות...
) , נתי (או נתנאל) .

cafesitta

New member
כן מדובר בשידורים חוזרים../images/Emo6.gif

אל תדבר רעות על שרידן. היא הכי יפה בסדרה. אייווי אכן מלכה
כוסית על לואיס הכי שווווווווה ומיגל שני אחריו. על וידאו שמעת? תקליט! אני יושבת בכיף בשבת והזמן עובר לי כמו כלום. אני מה זה בבעסה כשמגיע הפרק האחרון בחמישיה. לא יודעת איך עובר לי כ"כ מהר.

אבל אני לא רוצה שההורים ישימו לב..

אז יש לך רעיון איך אני יצפה באותו לילה ?

python 4

New member
ברוך הבא!

עוד בן לכוחותינו. זה כבר 3:49 לטובת הבנות אבל אנחנו מתקדמים! והנה ה-
החם שלך, שיעזור לך להישאר ער בלילה לצפות בצ'וקות. זה פיצג'רלד - Fitzgerald וחברה של תרזה היא וויטני. פילאר היא ספרדיה. ואייבי היא אכן המלכה.

למעלה