משתמש חדש...

Mr BIG Biker

New member
משתמש חדש...

שלום... אני כבר שנים רוצה PDA והגיע הזמן... החלטתי סופית שאני לא רוצה פאלם והנה כמה שאלות בתקווה שתעזרו לי... במה ה-3950 יותר משוכלל מהדל אקסים 400 ??? לדל 400 יש יותר זיכרון פנימי תמיכה בכרטיסי cf2 והוא זול יותר ($293)... כדאי להזמין מחו"ל ??? שם הוא מגיע עם pocket pc 2003... האם אפשר להוסיף למכשיר עברית אחר כך ? מאיפה ואם זה בתשלום ? בנוגע לאחריות האם יש תמיכה למכשיר שנקנה בחו"ל ? אם לא מה אני עושה ??? והאם המכשירים הנ"ל מתאימים לי כמכשיר ראשון... (התעסקתי קצת עם טושיבה פעם...) תעזרו לי בבקשה ומהר... תודה מראש , דניאל

0uTl0oK

New member
תשובות

לגבי העברית אתה יכול לקנות בארץ ישנם 2 חברות שמיצרות עברית לפוקט הבדלים בין המכשירים... לא רצינים מידע אישי... עדיף IPAQ הוא יותר נפוץ ה2200 פצצה אם אתה יכול תשיג אותו...

Mr BIG Biker

New member
אני טס...

לצרפת ואני כניראה מביא... או שיביאו לי מכשיר מארה"ב... רק לארץ מביאים את הדל 400 עם PPC2002 ?! כי באתר של דל רשום שה400 וגם ה300 באים עם 2003... ! כעיקרון השאלה היא יותר כספית ובמחיר של 1255 ש"ח למכשיר PPC2003 עם 400מגהרץ... וכמכשיר ראשון אז... כדאי ליקנות הebay ??? מה עם שאלת האחריות ??? סליחה שאני חפרן פשוט אני מת כבר ליקנות מכשיר עוד החודש...

למעלה