משתמש חדש

admin123

New member
משתמש חדש

שלום לכולם יש לי כמה שאלות אני מודה לכולם על הסבלנות כי בטח שאלו לפני בכל מקרה יש לי רשיון חדש דרגה A2 כלומר עד 125 ,האם יש קטנוע 150 שהרשיון יכול להתאים לו (מבחינת כ"ס). שאלה נוספת ,אני צריך מידי פעם לעשות נסיעה ארוכה (ת"א קרית-גת)האם 125 יכול להפיק לי בהנחה שזה על בסיס יום יומי זה יקרה אולי פעם או פעמיים בשבוע או אולי בכלל לא. אין לי תקציב גדול אבל חשוב לי הנסיעה הזו כשאני צריך.

admin123

New member
תיקון-הנסיעה היא לא על בסיס יומי

אלא פעם בכמה ימים הלוך חזור כמובן.

בורך הבא משתמש חדש ../images/Emo24.gif

אתה תוכל לרכב רק על קטנוע עד 125 סמ"ק 14.6 כ"ס ... גם אם קיים קטנוע 150 סמ"ק עם 4 כ"ס לא יהיה באפשרותך לרכב עליו כחוק ! נסיעה ת"א קרית גת מתבצעת בכביש מהיר , לכן מנוע 125 סמ"ק יתקשה עם נסיעה במהירות התנועה , למרות זאת יש כמה קטנועים 125 שיכולים פחות או יותר להשתלב עם התנועה [ לדוגמא סאנג יאנג ג'וייריד ] , קח בחשבון שג'וייריד מבחינת קטנועי 125 הוא ה "מרצדס " , לכן הוא לא יהיה זול לעומת קטנועים אחרים ופשוטים ממנו . אני הייתי ממליץ על קטנוע בנפח גדול יותר בהצלחה

אם כבר סובארו אז למה לא

סובארו פשע ? קופה ?

Avram102

New member
150 לא מתאים לרישון שלך

ונסיעה כזאת אפשרית אבל לא סימפטית. זה יכול להתבטא בזה שיעקפו אותך כל הזמן (מסוכן) ושהקטנוע רוב הדרך יתאמץ (חראם עליו). פעם ב, מתוך אילוץ, שיהייה. אבל על בסיס קבוע, וכשזה קטנוע שלך ולא של העבודה, לא נעים.

אתה בטוח ש150 לא מתאים לו ?

הרישיון החדש מצביע על כוחות סוס , ולא על נפח מנוע , יכול להיות באמת שיש מנוע 150 עם פחות כוחות סוס שווה בדיקה

אהוד א1

New member
לא מתאים לו.

הרשיון החדש מותנה כ"ס ו סמ"ק. עד 125 סמ"ק ומקסימום 14.6 כ"ס. תמצא קטנוע 150 עם פחות מ-14.6 כ"ס? לא תוכל לרכב עליו עם הרשיון הבסיסי.

למעלה