משתמש חדש

משתמש חדש ../images/Emo13.gif

היי אני חדש כאן בפורום והייתי מאוד רוצה שיעדכנו אותי מה קורה פה אז אם מישהו מהוותיקים יחסית יכול לעדכן אותי אני אשמת תודה מראש דגי וויזלי

Marty McFly

New member
שלום מי שאתה.

אני דניאל. זה הפורום של הארי פוטר, מה שמוביל לכך שיש פה אנשים לא הכי שפויים שיש, אבל לא בצורה שעלולה לפגוע בך. הם בד"כ דופקים את הראש שלהם במשהו, ובד"כ זה השולחן של המחשב. (אני, למזלי, לא אחד מהם). כל נושא שקשור אפילו במידה הכי קטנה שיש להארי פוטר, יקרא בשמחה. ואם לא, אז גברת ענבל (בכחול) תמחוק את זה לפי מזג רוחה באותו רגע. אז אם אתה מוצא משהו לדבר עליו - אתרים, טעויות בספר, וכד´, תעלה את הנושא! ומעלים פה פאנפיקים, שזה מעין סיפור המשך או סתם סיפור עם הדמויות של הארי וחבורתו שאנשים ממציאים ומפרסמים. החשובים ביותר הם דראקו דורמיינס ודראקו סיניסטר, שהם באנגלית, וניתן למצוא אותם בקישור למטה. אז ששהייתך תהיה נעימה, ולילה טוב! דניאל

אוי...

תסלח לי אתה (לא משהו אישי) ותסלח לי גם ענבל הנכבדה אבל אני שונא שמתחילים עם הודעות פתיחה (לא! אני לא שונא אנשים חדשים הם תמיד מוזמנים!!!!!!) אבל פשוט תכנס- תרשום איזו תגובה, איזו הודעה חדשה וכבר יראו שאתה קיים. בכל מקרה
ברוך הבא
ואתה מוזמן גם לפורום סרטים מצוירים ודיסני (שם אני יותר פעיל) וגם לפורום תיכוניסטים (אם אתה בטווח הגילאים המתאים כמובן) אז כמו שאמרתי- ברוך הבא! נ.ב-אין פה משהו שקורה פשוט מדברים על הארי פוטר ובמיוחד על כל מיני תוספות שמעיצים יצרו כמו: קטעים, תמונות, מזכרות שקיבלו וכל דבר חדש שנודע ברוך הבא!

----

New member
לא לא לא לא!

קודם כל - ברוכים הבאים, דווקא הודעות פתיחה שמכילים פרטים על עצמך - בן כמה, תקופת ה"התמכרות" ועוד יכולים להיות יעילים... אוי שיט אני חייבת לזוז המונית שלנו עוד כמה דקות מגיעה! טוף אני יעשה את זה קצר - לא לא לא לא לא לא לא רוצים לדבר על מרצ´נדייס של HP ואני באופן אישי ממש שונאת את העבמים הקטנעים והמעצבנים האלה! הם נכנסו פעם אחת או שתיים כשיחת אגב וזהו! שלא תתחילו לקשקש לי על המרצ´נדייז האלה הם מעצבנים ביותר! *מתחננת*!!!!! |S| פופי שמיובשת כי במלון ה**** הבריכה מנוקה בשעה תשע בבוקר!!!!!!! |S|

Marty McFly

New member
אני יודע, גם אני שונא את זה!

שיתחילו לדבר וזהו, אבל פשוט הייתי כל כך מושדעמם אתמול בלילה שהחלטתי בפעם הראשונה לענות לאיזו הודעה כזאת...

S.Riddle

New member
ברוך הבא!

אני לירון, מזוכיסטית מטורפת שלומדת יפנית ומציירת מאנגה. מקווה שתהנה ותדפוק את הראש בכל מיני דברים!

S.tal

New member
שלום!

וברוך הבא! אני מניחה שכבר עידכנו אותך לגבינו, לא שפויים, דופקים את הראש בדברים, ובלה בלה בלה... אני מקווה שתהנה פה! ואני מכירה אותך! (מהצ´אט! לי קוראים שם בד"כ פיבי או פיבי~ווינקי, ואתה גם לפעמים במוסד שם..., הממ...., מעניין למה......) טוב..., אז בינתיים ביי! טל, t@l

Ms. Potter

New member
שלום ! גם אני חדשה!

מאתמול... שמי לימור, אני בת 14, מציירת הרבה (גם מנגה), חולה על פאנפיקים ועל הארי כמובן ! (אחרת, מה אני עושה פה ???) לא לומדת יפנית וגם לא מתכוונת (לירון, למה את לומדת יפנית ?!- בגלל המנגה ?????) ומעוצבנת שאין חוג מבוכים ודרקונים באיזור חיפה (ומהאנשים בחיפה בפרט...) אז אם מישהו יודע אם יש חוג מבוכים ודרקונים בחיפה הוא מוזמן להגיב ולציין מיקום ! לימור.

S.Riddle

New member
אהההה......

האמתי שזאת פשוט שפה ממש יפה...... וחוץ מזה, אם אני אהיה ציירת מאנגה, אני אצטרך לדעת קצת, לא? -לירון והדיבוק שהשתלט עליה וגרם לה ללמוד יפנית-

o.h

New member
שלןם! ברוך הבא, אל תעשה בעיות

ודניאל, אתה לא מעודכן! בימינו דופקים את הראש במסך! אופיר (שצריכה חתימה חדשה)

S.tal

New member
זה....

גם לי בבית ספר היה את החוג הזה...,נראה לי... כל ילד מרכיב לו דמות, את הכוחות, אביזרים, נשק וכ´ו שיש לו, וכאילו נלחמים אחד נגד השני, נראה לי כמו הצגה.... משהו כזה.....

וואלקאם יא סאלאם ../images/Emo17.gif

הי, אני עמרי ואני מכנה את עצמי! גם נאני לא בדיוק ותיק אבל אני מתרגל. מקווה שתצרף אלינו הודעות נחמדות וחשובות. ממני ג.ק. וויזלי

למעלה