משתמש חדש באי.ביי

bikingstudent

New member
יש את הFT4 החדש של פולאר

מביחנת שעונים של POLAR לדעתי הכי משתלם נכון להיום זה הFT4 הכי זול שמצאתי היה 590שקלים. באיביי זה יוצא בערך 400-450שקלים. בארץ אני יודע שאגנטק נותנים שנתיים אחריות -לא יודע לגבי אחריות מחו"ל . מה שטוב בשעונים החדשים זה שאפשר להחליף סוללה לבד, גם בשעון וגם בחגורת דופק(שהרבה יותר גמישה ונוחה מהישנות). אני יודע שיש גם עוד חברה suunto אין לי מושג לגבי המוצרים שלהם -אבל אני מאמין שהם לא פחות טובים ושווה לבדוק אותם.

bikingstudent

New member
על סמך זה שאין לו חגורה לקליטת הדופק

והחישן נמצע על השעון(העיגול האדום) -אתה בעצם צריך לגעת בו עם האצבע -הוא נותן לך קריאת דופק ומחשב לך כמה קלוריות שרפת לפי הדופק האחרון שנימדד. מדוייק? -רחוק מזה. זול ? -יותר מדי. אם אתה יכול תבטל את הקניה .

katdavid

New member
משתמש חדש באי.ביי

שלום, נרשמתי היום לאי.ביי ורכשתי 3 מוצרים ממוכרים שונים ומכיוון שאני ממש לא מבין בעניין אשמח לעשות קצת סדר ולהבין אם יהיו לי עוד אי אלו עלויות נוספות בקבלת החבילות פה בארץ (מכס, היטלי שחרור, מע"מ וכו'). 1. שישיית תחתוני בוקסר בעלות 24$ ועוד 10$ עלות משלוח 2. שעון דופק בעלות של $6.89 כולל משלוח חינם 3. מכנסי רכיבת אופניים בעלות $25 ועוד 8$ דמי משלוח האם יהיה עלי לשלם משהו על החבילות האלה? הם נשלחות בנפרד כל אחת ממוכר וכתובת אחרת. האם עלי לבקש משהו מהמוכרים שירשמו על החבילה או שיקפידו כי ערך החשבונית בתוך החבילה יהיה זהה לערך שמוצג על החבילה? האם יש סיכוי כזה שהמכס בישראל יעריך את שווייה של אחת מהחבילות הללו כגבוה יותר? (למשל יעריכו ששעון הדופק שווה בעיניהם הרבה יות מ-$6.89 למרות שזה באמת מה ששילמתי באי.ביי). תודה על העזרה ועשיית הסדר שחשוב לי מאוד בתור חדש בשימוש באי.ביי. נ.ב: האם בעצם ניתן לומר ככלל ששווה לקנות באי.ביי רק מוצרים זולים יותר שבגלל ערכם הנמוך פטורים ממכס?

bikingstudent

New member
והFT4 החדש מגיע בגרסה לנשים ולגברים

הברונזה עם רצועה יותר עדינה לנשים והכסף לגברים

DanBT

New member
ו GARMIN - יש חנות של בחור ישראלי

YAYA15 נדמה לי שם המוכר .

katdavid

New member
אוקיי תודה על ההמלצה. אכן קניתי את הדגם הזה ב

באיביי במחיר 350 ש"ח (כולל משלוח מארה"ב, עדיין לא כולל מע"מ ומסים בארץ). איך בדיוק השעון מודד את הדופק? דרך הרצועה שעל הזרוע? האם יש משהו לכוון מלבד השעה והגיל כאשר מקבלים את השעון? באופן כללי האם הוא פשוט לתפעול? תודה!

bikingstudent

New member
אתה תראה כשהוא יגיע

הוא מודד דופק באמצעות רצועה לחזה שאתה שם באימון. כשתקבל אותו תצתרך להדליק אותו ולהכניס פרטים אישיים כמו תאריך לידה, גובה, מישקל ומין .מעבר לזה שעה ותאריך. תצפה למע"מ של 16.5% . תתחדש -אחלה שעון!

katdavid

New member
יכול להיות שהוא מתכוון שאין מכס כי המוצר מגיע

מארה"ב ולכן רק מע"מ

מגיע? או מיוצר בארה"ב?

אם מגיע מארה"ב אז אולי הוא מיוצר בסין או מקסיקו? במקרה כזה אין פטור בגלל הסכמי ייבוא, רק אם הוא מיוצר פיזית בארה"ב ואז זה פטור.

pvzed

New member
תשובה

אף אחת מהחבילות לא עוברת את ה 50 דולר,זאת אומרת שלא תשלם מכס. ואם הם יעריכו שהשעון שווה יותר מ 6.89 דולר,פשוט תראה חשבונית מאיביי/פייפל והכל יהיה בסדר.

TetiBETTY

New member
וחבילות מעל 50$? מה התשלום?

יש טבלה כזו? ובכלל, משלמים רק מכס (מלבד המשלוח עצמו)? או שיש גם מע"מ ותשלומים נוספים?

בקישורי הפורום יש טבלה של המכס

ומשלמים על המוצר מכס, ועל הכל משלמים מע"מ (מוצר+משלוח)

TetiBETTY

New member
אז בעצם משלמים ..

על: 1. מוצר 2. משלוח 3. מכס 4. מע"מ של המוצר +משלוח זה עדיין משתלם לקנות?זה לא מנפח לגמרי את הקניה? כמה זה יוצא המע"מ בד"כ? מחשבים לפי אחוזים?משקל?

One Echoe

New member
מה אתה מסתבך?

אתה משלם מע"מ על כל חבילה מעל ל-50$. כמה זה יוצא? תלוי כמה המוצר עולה. תעשה 16% מהעלות של המוצר. מכס אתה לא משלם על כל המוצרים, רק על חלקם 15\16% נוספים (לפי הטבלה באתר של רשות המיסים)

katdavid

New member
תודה

אז אני מבין שהכלל הוא פטור ממכס לחבילה שערכה עד 50$ כולל ההובלה? האם חשוב שהמוכר יקפיד לשים חשבונית מחוץ לחבילה או שהמכס בכל מקרה פותח לחפש החשבונית בפנים או שזה בכלל מובן מאליו לכל מוכר הדברים האלה? נניח שכן הייתי צריך לשלם מכס, האם הייתי חייב לשם כך להגיע למשרדי המכס בת"א ושם לקבל החבילה או שמשלמים את זה בדואר במעמד קבלת החבילה?

למעלה