משתמשת חדשה!!

• פותח הנושא tia3
  • פורסם בתאריך

tia3

New member
משתמשת חדשה!!

אהלן מה קורה אווריבודי!?!!?! איזה פורום שולט.. ללהקה שולטת.. גוד שארלוט רולזזזז!! אני לא מצליחה לשנות את השם משתמש שלי ואין לי כוח להתעסק בזה יותר מידי אז פשוט מתחת לכל הודעה אני ארשום את השם שאני רוצה =) דרך אגב.. למי שרוצה, יש לי וולפיפרס מגניבים של הלהקה וכל מיני רקעים למסנג'ר.. מי שרוצה שירשום תגובה ואני ישים.. נ.ב-אני אוהבת את כל החברים בלהקה (במיוחד את ג'ואל ובנג'י הכוסונים) חוץ מפול.. הוא שמן, בעע טוב יאללה בייי *~*kolan*~*

LuvBenJi

New member
חחחחחח

ברוכה הבאה!! לא נורא אם פול שמן...הוא דובוני חמוד.חחחח

tia3

New member
חחחחח כן

הוא דובוני חמודי כזה אבל שיוריד קצת שומנים.. ויש! אבל לא כולם תמיד יוצאים יפה .. יש לי את הדיסק שלהם (שהוא מהמם דרך אגב) ובצד האחורי (איזה שרשומים השירים) ג'ואל יצא פשוט מחריד למרות שהוא כוסון ומהמם במציאות.. וגם בנג'י.. ולבילי יש קטעים אבל לא נכנס לזה עכשיו חח.. ויש לי תמונה של פול שהוא בלי גוף (סתומרת רואים רק מהצוואר ומעלה) והוא נראה פשוט מעולה.. אם הוא יוריד כמה טונים הוא יהיה ממש יפה..

אה, ו... ../images/Emo25.gif

מה אכפת לך בכלל המראה שלהם?! הם עושים מוזיקה טובה. לא צריך להיות כוסוני עולם כדי לעשות מוזיקה טובה.

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

אמרתי את זה כבר לא פעם אחת, גם אם הם היו לובשים חצאיות טוטו (גם אותכם המחשבה מצחיקה?
) והולכים עם חולצות סטרפלס ושמים לק ורוד ושוקלים 100000000 טון - כל עוד היו עושים את אותה מוזיקה, הייתי אוהבת אותם! במקרה נורא מקרי הם גם שולטים ונראים מעולה...
(גם פול@%!@&!@&)

יש לך בעיה עם שמנים?? ../images/Emo46.gif../images/Emo105.gif

פול שולט!!!!!!!!!! פול אדיר!!!!!!!!!! פול מעולה!!!!!!!!! ומה הבעיה עם שמנים בידיוק?? רק שתדעי, גם שמנים שולטים!! אם יש לך משהו נגד שמנים, אז בהחלט לא תאהבי אותי! גזענות!! אני מוחה!!! מזה פול שמן?! גם ג'ואל שמן!!! שהוא היה צעיר אפילו מישי שהוא התחיל איתה אמרה לו "ewww Joel your fat!!" שמנים שולטים!!! שמנים הם אנשים נחמדים וכיפים!!! וחוצמזה, מראה חיצוני זה בהחלט לא הכל בעולם!! תתפלאי אבל יש יותר מבנות בעובי של מקל, דיאטות ואיפור! בהחלט יותר! יש רגשות של אנשים שמנים שלא אוהבים שיורדים על אנשים שמנים כי הם בעצמם שמנים וזה מעליב אותם כשאומרים שהם שמנים!!!!!! את יכולה סתם לא לאהוב אותו.. אבל לא לאהוב אותו כי הוא שמן?! מצטערת על ההתנפלות אבל ברצינות!!! מזה לא לאהוב אותו כי הוא שמן?! תודה על תשומת
כם

KaUrO DoNo

New member
את צודקת ב100% ../images/Emo45.gif

ואייייייי זה עיצבן אותי עכשיו!

../images/Emo11.gif ../images/Emo25.gif

*בוחרת לא להגיב, לטובתך.* ופול שולט, יא פקאצה.

EleVaTioN

New member
ברוכה הבאה../images/Emo129.gif

איימ אורלע גם את מוזמנת לקרוא את מאמר חברי הפורום ולרשום פה פרטים על עצמך גם ולהוסיף את אייסיקיואך לרשימה בלוחות ולהוסיף את היומולדת שלך באירועים
פול דפנטלי שולט שומנים הם לא מה שיעשו את ההבדל וגם אם הוא ישמין וגם אם הוא ירזה הוא יהיה אותו פול

tia3

New member
רגעעע!!

ואו ואו ואו להרגיע!! אמרתי שיש לו קצת שומנים אבל לא אמרתי שיש לי משו נגדו.. גם אני אוהבת אותו ויש לי מלא תמונות יחידות שלו בחדר! אין לי שום בעיה איתו.. ואם העלבתי מישו אז אני מצטערת.. אבל רק הבעתי דעה, וזה מה שעושים פה לא!? בכל מקרה.. לא התכוונתי להעליב! לא צריך לקחת קשה.. הלהקה בכללי שולטת כולל החברים שבה!! אז זהו יאללה ביי *~*kolan*~*

EleVaTioN

New member
איך שאת הצגת את זה..../images/Emo129.gif

פגע פה באנשים נכון להביע דעות זה מה שעושים פה אבל לא בדרכים שפוגעות באחרים נא לשים לב לניסוח
יאללה סולחה!

"קצת" שומנים../images/Emo35.gif../images/Emo105.gif

אני מצוטטת: "אם הוא יוריד כמה טונים הוא יהיה ממש יפה.." וברור שמותר לך להביע דעה... ואנחנו לא מונעים ממך! אבל אני אישית בהחלט (
) חולקת על דעתך ברגע שאת אומרת שכשמישהו הוא לא שמן אז הוא לא יפה!!!!!!!

tia3

New member
כולם להכנס לפה!

וואי אתם מזה לא מבינים אותי טוב.. שאמרתי שהוא צריך להוריד כמה "טונים" לא התכוונתי לזה שהוא דובי או משו! אמרתי שאני חושבת שהוא ממש יפה בלי קשר! וזה באמת לא קשור איך הם נראים העיקר שהם עושים מוזיקה מעולה.. וזהו! מראה חיצוני באמת לא חשוב.. ושוב, עם פגעתי במישו, אני באמת מצטערת! אבל אתם מתנפלים עלי כאילו עשיתי חרם או משו! אין לי בעיה עם שמנים! איך אתם מנפחים הכל.. אפשר לחשוב מה אמרתי *~*kolan*~*

tia3

New member
מה??

שמעי אני לא אמרתי ששומנים זה מכוער.. אם תקראי את ההודעה אמרתי שיש לו תמונות שהוא ממש יפה!! אף אחד בלהקה לא מכוער! ואתם מזה מנפחים הכל.. אפשר לחשוב מה אמרתי.. יאללה ביקשתי סליחה תמשיכו הלאה.. אני לא חושבת שהם צריכים להיות כוסוני עולם! (למי שאמרה את זה) ובכל מקרה.. ביקשתי סליחה על מה שאמרתי ומי שלא מוכן לקבל את זה.. חבל ביי

את סותרת את עצמך. ../images/Emo25.gif

תחליטי. את אמרת[ואני מצטטת]"אני אוהבת את כל החברים בלהקה... חוץ מפול.. הוא שמן, בעע". אני הבנתי מזה[וזה כתוב בפירוש] שאת לא אוהבת את פול כי הוא שמן. לפחות תנסחי את הדברים שלך נכון, מותק.

EleVaTioN

New member
אוקיי דיי עם הנימוקים!../images/Emo129.gif

כל פעם שאת מנמקת [לא את צלילע החדשושה..טיה?
] את אומרת משו שסותר את מה שאת מנסה לומר... בואו נתייחס לעובדה שהיא מצטערת אם היא פגעה במישו ושהיא מבקשת סליחה קיי? לא רוצה ריב!

למעלה