האוסף שלך מדהים
L lubago New member 20/11/05 #47 hyppeastrum זה הראשון שלי,לצערי אני מאד מוגבלמ במקום,לכן לא יכולה להרחיב יותר את האוסף.אולי לא סמתי כל תמונות,יש לנו כ 15 זנים.יש לי עוד PAPILLIO ,אבל קיבלתי אותו מאד קטן ועוד לא פרח
hyppeastrum זה הראשון שלי,לצערי אני מאד מוגבלמ במקום,לכן לא יכולה להרחיב יותר את האוסף.אולי לא סמתי כל תמונות,יש לנו כ 15 זנים.יש לי עוד PAPILLIO ,אבל קיבלתי אותו מאד קטן ועוד לא פרח
R Riki10 New member 20/11/05 #56 אוסף מדהים של אמריליסים! ../images/Emo20.gif lubago, האמריליסים שלך מרהיבים ביופיים! איך את מצליחה לגדל אותם בבית? אפשר לדעת היכן את גרה?
אוסף מדהים של אמריליסים! ../images/Emo20.gif lubago, האמריליסים שלך מרהיבים ביופיים! איך את מצליחה לגדל אותם בבית? אפשר לדעת היכן את גרה?
S strawberry fields New member 20/11/05 #52 LUBAGO, זה מקסים! ניסיתי כמה פעמים לגדל אמרילוס בגינה, ולא כל כך הולך לי. אבל אני לא מתיאשת. בסופו של דבר אני אגלה איזו פינה מתאימה להם ומה הם אוהבים.
LUBAGO, זה מקסים! ניסיתי כמה פעמים לגדל אמרילוס בגינה, ולא כל כך הולך לי. אבל אני לא מתיאשת. בסופו של דבר אני אגלה איזו פינה מתאימה להם ומה הם אוהבים.
H HAIM63 New member 20/11/05 #51 lubago הוסיפה תמונות מהאוסף שלה. אבל זה כבר בעמוד 3 . מנסה קישור לשירשור.
ג גבי 26 New member 20/11/05 #55 את חייבת להכניס את התמונות לגלריות של הפורום הזה. מקווה שיקפוץ כדי שכולם יוכלו לראות.