משתלחים בדובון החביב..

STIVENZ 426

New member
משתלחים בדובון החביב..

משקיעים אנחנו- מקבלים
בתמורה... שיזפו עינכם בתגובה הזו המכוונת לדובון... סטיב שימשיך לעשות COPY&PASTE גם מבלי לקבל תשובות.. וראו את תחילת השרשור- גם פה אין הענות כזו גדולה... עצוב חבר´ה.. עצוב.. ואני? אני בכלל לא פה.. אני הולך ללמוד מתמטיקה- קולרגול, צור קשר בנייד. (2 אנשים למדידת זמנים(אני וחבר) ושלושה לסימון.) אדיוס.

STIVENZ 426

New member
והנה הקישור..

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=8&msgid=3866713 יותר מסודר מזה? כאן.

sentinel

New member
סטיב אחי...

למה לפתוח פצעים ישנים? נכון שיש השתלחויות שהן לפעמים לא במקום, אבל למה לעורר את זעמו של הפורום? למה ליצור עוד עוינות בין פורום השטח לפורום הכביש? כל ישראל חרגולים! בידידות, אהא?

סטיבנס אני אישית לא מתכנן לענות

אין לי כוח בהתחלה זה היה אני חליל ושאר החרגולים עכשיו טל שביט והמתונים יותר נו נראה לאן זה ימשיך .. קולרגול ( שמעניין אותו הקצה השמאלי של ה.. )

theshark

New member
סטיבנס ידידי הצעיר.

אתה עוד צעיר ויש לך עוד הרבה מה לילמוד. the shark תיתקשר אם אתה לא מבין.

ראשית אומרים ללמוד ולא לילמוד

דבר שני הצעיר הזה יכול להסביר לך המון על חברות רעות וזריקת חול בעיניים ושארקי תשים לב טוב טוב ממי אתה לוקח מודלים לחיקוי קולרגול

STIVENZ 426

New member
לא התכוונתי לפתוח פצעים...

לא נכנס לכם לויכוחים ישנים.. צודקים.. אבל זה לא היה בנימה של "ראיתם? יאללה בואו ניכנס בו כולנו". ממש לא. הדרדרות הפורום השני חברים, לא באה בגלל הפיצול לשני הפורומים... אבל זו דעתי האישית בלבד.. גם תפוח רקוב מתחיל להרקב מהגרעין ואז אחר כך רק רואים את הריקבון על הקליפה, ואז הוא מדביק את כל הסל (של התפוחים..או התפוזים במקרה שלנו..) תחשבו על זה... קולרגול- בדקת מסר אישי יא עיוני?

STIVENZ 426

New member
את עמלק אני זוכר אחי..

אני היית הולך על: "זכור את אשר עשתה לך מיקה" אבל זה מתאים ל"טלצי"...
ששששש.. ששארקי לא ישמע......
אדיוס

למעלה