משתיק / אגזוז ל drz 400sm

sarin25

New member
משתיק / אגזוז ל drz 400sm

שלום לכולם עצר אותי שוטר וטען שהאופנוע משמיע רעש בלתי סביר .. מדובר ב drz 400sm עם אגזוז DG פתוח עכשיו אני חייב להגיע לתחנת המשטרה עוד שבוע לבידקה .. מה הפתרון הכי זול ויעיל לעיניין? יש סוגי אגזוזים שלא פוגעים בביצועים ומרעישים פחות? יש דבר כזה משתיק לאגזוז קיים? תודה מראש

Bearing

New member
שלם למישו כמה שקלים

או בירות שילווה לך את האגזוז המקורי לצורך הבדיקה. יש חברות שייצרות אגזוזים עם BAFFLE שזה סוג של פקק שניתן להוריד ולשים לפי הצורך. הפקק הזה מקטין את הרעש ו"סוגר" את האגזוז, טוב לטסטים ולשוטרים.

sarin25

New member
תודה על התגובה

אבל אני לא מכיר מישהו שיש לו אחד ספייר וגם אין לי כלים להרכיב את זה עצמאית חוץ מזה אני גר 2 מטר מתחנת המשטרה (פלורנטין) והם עושים מערבים כל בוקר באותו מקום ככה שאני צריך פתרון קבוע יש משהו שאפשר לעשות לאגזוז קיים או שאני חייב להחליף למשהו שיש לו את הפקק?

inif

New member
עושה רושם שאתה לא מחובבי הרעש

חפש ביד 2 או שתעשה סיבוב במוסכים. יכול להיות שיש לך אגזוז חליפי ששווה לא מעט כסף ויכול להיות שיהיו אנשים בעלי אופנוע דומה שכן ירצו משהו כמו שלך בתמורה לשלהם. בהצלחה

C O L T

New member
לא סיפור גדול לסגור אגזוז, אבל צריך התאמות

אם תיגש לדויטש, שזה "יצרן" אגזוזים ישראלי, אין לי מושג מה כתובתו העדכנית והאם עדיין עובד אפילו. אבל אם כן, הוא בטח יוכל לייצר חלק קטן שיכנס כמו פקק ויסגור חלקית את המפלט. עוד אפשרות, ברר אצל עופר ב"אמנות אחזקת האופנוע" (הוא בטוח עובד ויש לו אפילו אתר, חפש בגוגל) הוא מתעסק עם אופנועי קאסטום ולכן יש לו כנראה את החלקים האלה, המשתיקים שמכניסים לאגזוז. רק צריך למצוא משהו מתאים. אולי גם ב"אופנועי השרון" שהם, אם אני לא טועה, מייצרים את אגזוזי D&G, יוכלו לעזור. מה שכן, האופנוע שלך כנראה עבר התאמות בשביל אגזוז פתוח, שינויים בקרבורטור, במקרה כזה יהיה צורך לבצע שוב התאמות, לכל הפחות צריך לבדוק מה מצב תערובת דלק אחרי השינוי.

Super Max

New member
הכנס לפורום סופרמוטו

(קישור מצד שמאל). שאל שם אם למישהו יש אגזוז שהוא יוכל להשאיל לך.

sarin25

New member
להחליף למקורי או לקנות משהו אחר אם כבר?

ואם כן,מה יש שהוא יותר טוב מהמקורי ועדיין עושה פחות רעש מה DG

Shredingerscat

New member
תנסה כאן

אופנועי השרון הירקון 10, אזה"ת נווה נאמן א', הוד השרון 09-7402420, 050-5409120 תסביר את הבעיה, אם למישהו יש פתרון, סביר להניח שזה הם.

ofir_y

New member
מה החוק אומר בעניין?

בחוק מצויינים מספרים (בדציבלים) שמותר לכלי רכב להשמיע. גם מצויינים ערכים מקסימאליים שהשכנים הדפוקים שלך יכולים להשמיע ב10 בבוקר. אבל מה? למשטרה היוקרתית שלנו אין אפילו מכשיר מדידה אחד כזה. בינתיים צריכים לסמוך על האוזניים הרגישות של השוטרים..

למעלה