משתוקק אלייך

ran77th

New member
משתוקק אלייך../images/Emo104.gif

אני משתוקק אליה, היא הייתה הראשונה שלי כמעט בהכל, למעט הנשיקה הראשונה. זוכר אותה נכנסת לכיתה, זה היה קצת לפני מלחמת המפרץ, העליה בדיוק התחילה והיא הגיעה אלינו באמצע שלוש שעות עם כיתה אחרת. התפללנו שתגיע אלינו. משהו בה היה כל כך מושך, יופי בתולי כזה, גבוהה, עיניים ירוקות, פשוט מותק אמיתית. עברו כמה שבועות ומצאתי את דרכי אליה, התברר שמעבר ליופי הזה יש גם בחורה מדהימה ואני הייתי מאוהב עד מעל ראשי. זוכר את הנגיעה הראשונה, שוכבים על הספה אצלי בסלון, היא מעלי בגופיה קצרה, מתנשקים בלהיטות, התרגשות נעורים, אני שולח יד אל מתחת לגופיה, המפגש עם פטמה זקורה. היא התנגדה מצד אחד ומצד שני התנפלה עלי כמו שמעולם לא התנפלו עלי גם לא אחרי 11 שנה. אני משתוקק אליה, מעולם לא פגשתי מישהי כ"כ חמה, המראה הזה של העברת ליטוף על הירך שגורמת לכל הרגל שלה לקבל עור ברווז. איך אפשר לא לאהוב, לא לפנטז לא להשתוקק. נפרדים בתיכון והאהבה נשארת, חוזרים להיות ביחד בצבא ארבעה חודשים אחרי שהתגייסתי. גילינו יחד את חדוות המין. אותו רגע מדהים, הוא לא היה כואב כמו הרבה ספורים אחרים, אפילו שם גמרנו ביחד נשארים חבוקים ללילה שלם. היא הייתה כ"כ חמה, תמיד. גילינו את חדוות המין ולא הפסקנו לנו לרגע. מול דלתה בחדר המדרגות, ליל שבת ואנחנו משכימי קום כל אחד לבסיסו הוא, ומבטיחים אחד לשני.... הלילה, הלילה רק נשיקה לא עושים כלום. מתנשקים מול הדלת, היד גולשת אל הגב מלטפת והיא כבר שורטת. עיסוי של השדיים, היה לה חזה קטן, שטוח אבל אז למדתי שחשוב שהוא יהיה רגיש, כל נגיעה הייתה גורמת לה לפרץ חדש של נשיקות, שריטות, חיבוקים... אלוהים כמה שאני מתגעגע לזה בכל אברי. נשענת על המעקה, אחרי חצות, אולי מישהו יפתח את הדלת ואולי לא אבל אנחנו בשלנו. כפתורי המכנס נפתחים, היד שלי מלטפת את שפתיה, נשיקות על צווארה, על הגב, עיסוי של הדגדגן תנועות מעגליות עדינות, רק מסביב 10 שנים ואני זוכר כל פרט ופרט, היא מתחילה להאנח ואז אני יודע....אפשר לחדור, להשתלב איתה ושוב נגמור לנו ביחד. כמעט תמיד גמרנו יחד וכל גופי קורא אליה. פעם אחת, אפילו פעם אחת לא קרה שנפגשנו וזה לא הסתיים באותו רגע אינטימי שלנו יחד והחיבוק החם אחרי, אלוהים כמה שאהבתי אותה. הטבע, הכרנו אותו ביחד היער ליד לטרון, אחרי טקס קורס קצינים, פארק כזה ואחר, לעזאזל, המגע הראשון של שפתי על החזה שלה היה בפארק הירקון. היא עזבה את הארץ בהפתעה עם ההורים שלה, זוכר את התאריך, זוכר את הבכי, שלי ושלה. ידעתי אז שזה כרטיס לכיוון אחד. קשר של שנה וחצי שרק היה טוב יותר ויותר, חודשים של לב בבטן, כואב. זוכר את אותה תקופה בשטחים, מפקד לי על מחסום כותב ומקבל לאוהל הרטוב מגשמים ארבעה מכתבים כל שבוע. שנים נשארנו בקשר, היא התחתנה,נפגשנו שם בשיקגו, הרגשות צפו. שוב פגישה בארץ, היא כבר בהליכים ואנחנו הולכים לטייל לנו ליד הספסל שלנו, הוא היה "הבית" שלנו, שוב נשיקה ואני מלטף את הירך והיא מצטמררת, אותו עור ברוז. שוב כמו פעם. משתוקק אין מילה אחרת כל כך משתוקק. עובר הסופ"ש ואני חוזר כרגיל לבסיס וממשיכים לכתוב מכתבים, עוברת שנה והיא עוברת דירה, הקשר מתנתק ואני מחפש ומחפש. שלוש שנים עברו ואני כל כך רוצה לשמוע, לדעת, לדבר היא הרי תמיד תהיה חלק ממני. חיפושים ארוכים ברשת, כתובת שם משפחה, מה לא אבל המאמצים עקרים. היו אהבות מאז, לב גדול שוכן בתוכי, אבל אליה אני משתוקק מכל.

למעלה