משתדל

EuroSims

New member
משתדל

אני החלטתי יותר להשתדל להתחבר עם זה ולקבל את זה - במקום להדחיק את זה כי זה כמעט והביא לי היום התקף לב אוקיי אז כדי שאני אגלה את זה הפנטזיה הגדולה שלי זה לעשות עם לוקאס שבתמונה סקס - להתנשק איתו, להפשיט אותו מהבגדים ו...לחבור איתו לגוף אחד... אתם יודעים למה אני מתכוון... ואחרי שגומרים פשוט להרדם במיטה מחובקים אחד בזרועות השני - ומידי פעם להתנשק באמצע הלילה מתוך שינה.
<וואו אני מרגיש כל כך לא נעים>
אני כל הזמן מפנטז על זה ואחר כך מרגיש לא טוב עם עצמי - והדחקות די גורמות למחלות לב ונפש בסוף (מניסיון מר) אז אני מנסה לחלוק את זה איתכם - נראה מה יהיו התגובות שלכם. טוב אני חושב שבשביל פעם ראשונה זה הספיק לי - אם התגובות יהיו חיוביות אני אשתדל לפרט יותר

היי יורו סימס לך עם כל הפנטזיות שלך

הכל בריא וטוב מאד התרגשתי ששיתפת אותנו אני גם נמשכת לגבר הזה שבתמונה כך שיש בינינו משותף אבל אני משאירה לך אותו ולא מכניסה אותו לפנטזיות שלי כי אתה הבאת אותו והוא שלך אני אוהבת מאד גברים אוהבים אני תומכת בך בכל נפשי ומאודי אגב גם גברים אוהבים לראות נשים אוהבות אבל אני ממש תוכמת נפשית ומוחית ורגשית בכל האהבות גבר לאשה אשה לאשה וגבר לגבר שכל אחד יאהב את מי שמושך אותו

EuroSims

New member
תודה רבה ואגב לכולם

זה נותן דחיפה עצומה ללכת עם הלב ולצפצף על מוסכמות חברתיות מטופשות תודה ואגב רציתי לשאול כי זה יותר אינטמי ומשהו מביך אבל אני חושב שאני מסוגל כבר - שאלתי היא האם למישהו מכם/מכן - יש פנטזיות של גברים / נשים בבגדים רטובים ? או באקט של רטוב כמו קפיצה לבריכה עם הבגדים - או רחצה עם הבגדים או משהו - זה הפנטזיות הכי חזקות שלי - שכרגע די מבהילות כי עד היום לא מצאתי עוד מישהו שמסוגל לגמור רק בגלל מסרט רגיל שבו הכוכב קופץ למים עם הבגדים ושוחה איתם ונשאר במים איתם - או לא רק זה - אלא תמונות של גברים / נשים בבגדים רטובים או באקט כזה יש מישהו כזה שאוהב לעשות את זה ושהפנטזיה שלו כוללת את זה? והמרכיב הזה כל כך חזק בפנטזיה ופשוט אף פעם לא נגמר...

EuroSims

New member
תגובה יותר אישית למאדאם

תודה רבה מאוד לך על התמיכה - ועל הדברים את יודעת רק עכשיו שמתי לב שאין לי שום בעייה נפשית - אלא הדחקה ממש אגרסיבית ואין פלא שאחר כך אני מגיע למצב כזה בקשר ללוקאס - אולי יש כאלה שזה מפריע להם, אבל מצידי זה בסדר. אם את רוצה אותו - את יכולה להשתתף איתי בו, אם הוא גורם לך הנאה ומביא לך אושר כמו שהוא מביא לי - בבקשה היום הייתי מצוברח משהו כי ממש זה נראה לי שהכל הולך נגדי בצורה ממש ביזארית וממש ירדו לי דמעות והכל אז חיבקתי את התמונה שלו ופנטזתי עליו ועליי והרגשתי כל כך טוב פתאום - ואני חייב לו את זה ככה שאמנם אני הבאתי אותו אבל אני בכיף מוכן לשתף אותך בו וכל מי שירצה. ושמח שאת תומכת גם בצורת החיים שלי (בכוונה לא אמרתי שבחרתי לחיות כי זה ניתן לי כעובדה ועכשיו אני צריך לחיות עם זה - אבל אני מתחיל להנות) הרבה יותר נוח מאשר שהייתי סגור בתוך עצמי בזה ורק גרמתי לעצמי להגיע לסף של התקף לב בגלל מוסכמות חברתיות מטומטמות. אף אחד לא היה מאמלל את עצמו בשבילי, אני לא יעשה את זה בשביל אף אחד. ולא יעזור. ורק עוד משהו אחד קטן בשבילך לסיום - התמונה הכי חזקה שאני יכול להעלות על דעתי שלו - אני לא מסתכל בה בכוונה כי היא פשוט משגעת לי את השכל :)) איך בן אדם יכול להיות כל כך מדהים - בעקרון אני חושב שג´ינס זה הדבר הכי מדליק שיש - ויש אנשים שעליהם זה נראה עוד פי 10 יותר - כאילו התחברו לג´ינס וזה ממש חלק מהם ועוד בלי חולצה זה בכלל ... אין מילים - גם לוקאס גם ג´ינס וגם בלי חולצה עכשיו אם רק הוא על ידי ואיתי - כדי שהפנטזיה תהיה מושלמת... :) טוב הנה זה - לקחת אוויר .... :))

*g99

New member
כפי שנאמר,

אין מותר ואין אסור.. הכל אפשרי כל עוד יש הסכמה הדדית... מותר לך לפנטז עליו,זה בריא ובסדר! g99...

למעלה