משתגע..

Wrecker

New member
משתגע..

אני לא חדש ממש בפורום פשוט אני לא מצליח להכנס בשם שלי(שאני לא בטוח בו) אז החלטתי לעשות ניק חדש..עכשיו לעניננו.. הייתי דו במשך תקופה ובזמן האחרון התחלתי לרדת מיזה ממש. פיתאום בנים לא משכו אותי יותר לא יודע איך להסביר את זה...ועכשיו נראה לי שחבר שלי הומו הוא מראה הרבה סימנים! אני ממש בטוח בזה ואני לא מכיר אותו הרבה זמן. עכשיו נראה לי שהוא נמשך אלי הוא מנסה לגעת בי בכל דרך אפשרית! ועכשיו זה חזר אלי שוב אני מת לעשות את זה איתו! הוא ממש סקסי גוף חלק.. והפחד שלי הוא אם אני טועה?! אם אני יגיד לו איזה משהו ובסוף התברר לי שלא(פדיחות בכל החבר'ה) אני לא רוצה לאבד אותו כי הוא בנאדם ממש 10 אבל בכל פעם שהוא נוגע בי אני מתרגש מחדש ואני מת לקפוץ עליו ולהזדיין איתו באמצע הקניון...(סתם בהגזמה)

Wrecker

New member
כנראה שזה מסובך מידיי..

ואין לכם תשובה עניינית אם מישהוא היה במצב שלי ועשה משהו אז בבקשה תגיד לי איך זה נגמר אצליך? או אם למישהו יש דרך מסויימת לדעת על בטוח..שהוא הומו כל דבר יעזור!!! תודה!

resputin

New member
כנראה שתחכה קצת.. ומישהו יענה.

אם אתה חושב שהוא מראה סימנים אבל אתה לא בטוח בזה, דבר ראשון תברר מה הדעה שלו לגבי הנושא. אם אתה רואה שהתשובות שהוא מספק לך הן אוהדות את ההלבט"ים, או שדעתו בנושא בכלליות היא חיובית, זה כבר סימן טוב- בין אם הוא אכן הומו או לא, כי כשתחליט לצאת בפניו, תדע שהוא יקבל אותך. הדרך היותר ישירה, היא פשוט לשאול אותו -לא, לא אם הוא נמשך אלייך, אלא אם הוא הומו. אם הוא יענה לשלילה, או יענה לחיוב, כבר יגלה לך חלק מהפאזל. נסה לדובב אותו, אבל אל תלחץ עליו או תתנהג בתוקפנות יתר ("נו, אז? אתה רוצה אותי או לא??"). האם יש דרך בטוחה לדעת אם הוא הומו? הממ.. אתה תמיד יכול להלוות ממני את דודי בלסר, להפשיט אותו ולעמיד מולו. אני חושב שהמכנסיים שלו יתנו לך את התשובה.. או יותר נכון משהו בתוכם.. מה שכן, כדאי שתחשוב טוב טוב מה אתה רוצה ממנו.. אם זה סתם להזדיין איתו, אולי עדיף שלא תפעל כלל. שכן זה ישנה בניכם את הסטטוס ויכול מאוד גם להרוס לכם את הקשר (ומצד שני אולי הקשר יהפוך לקשר זוגי, השאלה היא האם אתה מעוניין בכך בכלל) ולאבד אותו..

TwelveEyes

New member
רביב, באמת!

ככה לימדתי אותך? מה זה להלוות את דודי בלסר? להשכיר! 100 דולר לחמש דקות ראשונות ועוד חמישים לכל דקה נוספת
פאלמה, here we come!

resputin

New member
לא אמרתי לכמה זמן להלוות!

הייתי מחכה דקה לפני שהוא היה מנסה לעשות משהו, אז הייתי לוחש לדודי את מילת הקסמים והוא היה שם דובון ומסיכה של שרה'לה שרון עם הפלייבק מאחורה והם היו צריכים לשלוף פנקסי צ'קים בשביל לגרום לו א'. להוריד את המסיכה. ב'.(עם ריבית שמכפילה את עצמה פר שלוש שניות) לגרום לי לכבות את הפלייבק (או להנמיך, תלוי כמה זמן הם יתמהמהו). ג'.(עדיין הריבית פועלת..) להרחיק את הרוטווילרים. ולבסוף ד'.- להוריד את הדובון! כמובן שכל נגיעה מחירה ארבע ספרות, ביורו (דולר זה כ"כ 2001..) ולהשכיר אותו לערב.. הו, פאלמה.. Here we come~!~!~!~
|דודיבלסד|

Wrecker

New member
הוא בהכחשה

בהכחשה מאוד חזקה לדעתי ובגלל זה אני חוזב שהוא הומו(כמה מהחבר'ה גם חושבים ככה!) כי אין יום אחד שהוא לא מזכיר תמילים הומו מציצה לרדת לו ועוד כמה כשבהתחלה אמרו לי לא הבנתי ואז ראיתי תסימנים והוא גם עושה דברים גאים שאני לא יודע איך להסביר..

Wrecker

New member
אבל ממש

לא כמו אישה או משהו אבל מה שבטוח זה לא כמו סטרייט!

Alucard02

New member
אממממ.... ואיך אתה מגדיר סטרייט ?

אני מתכוון מעבר לקונספט של זה נמשך לגברים וזה לנשים ......

Wrecker

New member
בוא נגיד..

שסטרייט לא "ירד" לבובה גברית בטור צחוק שיש בובות נשיות באותו מקום (וזה אחד מרבים!)(ואני מתקוון אתם יודעים בצחוקים של החבר'ה) אני ממש לא יודע איך להסביר את זה זה קשה מידי אבל אם הייתם רואים תהתנהגות שלו הייתם מבינים למה אני מתקוון...

resputin

New member
אז זהו.. שלא בהכרח.

יכול להיות שהוא סתם משתטה, אבל לא גברי במיוחד. יש המון סטרייטים כאלה.. אפילו הדוגמא שנתת, אני יכול להעיד על שלושה-ארבעה סטרייטים *לחלוטין* שאני מכיר, שעשו זאת ודברים יותר "גרועים". התנהגות לאו דווקא מסגירה את המיניות של האדם.

TwelveEyes

New member
תראה...

זו טעות שכיחה של אנשים לחשוב שיש איזו שבלונה מסויימת שלפיה מיוצרים כל ההומואים בעולם. הומואים הם קודם כל בני אדם, והשוני שיש בין בני אדם שונים משפיע על צורת ביטוי ההומוסקסואליות של כל אחד. יש כאלה שיילכו ברחוב במכנסוני עור וחולצת בטן, מחובקים עם הבויפרנד הנוכחי ויש כאלה ששומרים על מרחק 2 מטר מכל זכר בסביבה. שלא לדבר על אלה שנמצאים באמצע... לכן, אין שום דרך לדעת על בטוח חוץ מלשאול אותו. אפילו זו לא דרך כ"כ בטוחה, כי אף פעם אי אפשר להיות סגורים על זה שהוא לא משקר. הייתי מציעה לך לגשש, אבל הבעיה היא שאתה לא אובייקטיבי מספיק; בגלל שאתה כ"כ רוצה לזיין אותו, אתה תיטפל לכל נגיעה וכל מבט ותפרש אותם כהומוסקסואליים, בעוד שבמציאות יכול להיות שזה בכלל לא העניין. אמרת גם שאתה לא מכיר אותו הרבה זמן. אולי זו הבעיה? יכול להיות שכל הנגיעות האלה שלו באות מכך שהוא פשוט בנאדם מאוד חברותי. הנה, אני מכירה מישהי שנורא אוהבת לחבק את החברות שלה, אבל היא רחוקה מלהיות לסבית או בי. תן לזמן לעבור, ובינתיים אתה יכול לגשש קצת באופן כללי על היחס שלו להלב"טים ועל חיי האהבה שלו. אם הוא באמת הומו\בי, אתה כבר תגלה בעצמך.

למעלה