משתגע

משתגע

חברים בכיתה ז` אומרים שאני נראה דוחה. אני קטן מהגיל הפנים לא יפות שהבנות מתביישות. כל הזמן הייתי הולך לרופא המשפחה. הרופאים התחלפו והמחליף נעשה לך בדיקה כללית בדק את כל הגוף שאני ערום את הביצים הזין עמד הרופא חיך ואמר צוציק יפה איפה אתה מסתיר את זה הבולבול שלך בריא ותקין אבל גדול ועבה לגילך יגדל שיער ותראה בוגר וככה עם כפפה דקה מלטף ואומר לי מילימ מעודדות שיצא טיפה מאוד שנסיתי להתאפק לא לעשות פיפי כמו שאני רגיל בנסיעות לא הצלחתי יצא בלי לשאול אותי מוזר. גם צמרמורת פעם ראשונה פחדתי שיכעס הוא חייך ואמר אתה בריא כמו שור. בגלל ששנאתי את עצמי הייתי הולך לרופא ומבקש שיבדוק אותי כללי ככה אני ממשיך עד היום תמיד בקשתי שיצא לי פיפי ככה בלי שהרופא יכעס והכי מגניב שהוא מנקה כאילו לא עשיתי פיפי מוזר אני מפחד שלא יעבירו את הרופא אני לא בעלדיו פתאום אני שווה לא דחוי בעננים זה לא כיף לאחד ששונאים בגלל הצורה שלו?

אוי ואבוי לי...

אח שלו.. פסיקים, נקודות, סוף פסוק, גרשיים, משהו?? אולי רווחים?? תיודע, אינטר מידי פעם כדי לרדת שורה. קצת אויר בין האותיות.. אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
לא הבנתי כלום. רק רופא, פיפי, כללי, גוף. יותר מזה... נאדה !

moshe34

New member
כבר אתה מיואש ???

פעם הבאה תשים נקודות ופסיקים כפי שכבר כתבו לך ואז נוכל להבין יותר טוב.

moshe butt

New member
חמוד. ../images/Emo140.gif

חמוד, תאסוף את עצמך, תפסיק לרחם על עצמך ותפסיק לחשוב שערכך האישי מותנה באהבתה ובדעתה של החברה... סה"כ, איך שאתה רואה את עצמך כך גם אנשים אחרים רואים אותך. בסופו של דבר את נאלץ לבחור למי תקשיב בעתיד- האם לקול הפנימי, שאומר שאתה כן שווה משהו ללא תלות פתולוגית בחוות הדעת של הזולת או שתקשיב לילדים שאומרים לך שאתה לא ממש שווה בכדי לתפח את האגו העצמי שלהם? חמוד, הדעה שלהם לא שווה הרבה ואין טעם להסב למילותיהן תשומת לב רבה. אחרת, אתה לא תצא מזה לעולם! ואם כמה שזה נשמע פלצני- יופי זה לא הכל! ויהיו אנשים שיראו בך מעבר, ואני בטוח שיש בך כ"כ הרבה להציע. אתה כולה בכתה ז' ואתה תתבגר וכך גם שאר האנשים שאתך. בסופו של דבר, בדיעבד, אתה תבין שהכל זה הבל הבלים. תלמד לצחוק על העולם, תיהיה חופשי, תאהב את עצמך, תסלח לעצמך ותלמד להקשיב לעצמך ולא לדעתם של אחרים! חמוד, שיהיה לך בהצלחה! ותזכור שיש אנשים שאוהבים אותך! ואהבתה של החברה מתגמדת כאשר את אוהב את עצמך קודם כל! אגב, לא הבנתי כ"כ מה שניסת להעביר כשכתבת על זה שאתה הולך לרופא. פרט לעובדה שהוא היחיד שרואה בך משהו.
-משה-

למעלה