משתגע מדכאון

שיהיה בהצלחה גבר יקר ורק תדע...

שאין ייאוש בעולם כלל - הכל יתהפך לטובה. ועוד "ומודה ועוז ירוחם" אני מאמין ומקווה שהוא יקבל את התנצלותך ואהבתך הכנה אליו ויחזור לזרועותיך כבימים ימימה, יחדש ימיכם כקדם. כמובן שנשמח לשמוע עדכונים ובשורות טובות... אוהב מכל הלב

לנסות תמיד אפשר

אין גם שום סיכון בניסיון כזה. אני מאחל לך הצלחה ואושר, איש חביב.

מצטרף

הלוואי ויצליח אבל במידה ולא אולי זה יאפשר לך לסגור את הסיפור הזה ולהמשיך עם חייך.

היי,קצין...

קפצתי במקרה והמילה דכאון צדה את עיני,תופעה מוכרת ובאופן פלא ההרגשה הזו מתארחת לא מעט אצלי/אצלנו... אבל לפני הכל הצגת כאן בעצם רק את הנקודה,כמה אתה רוצה להחזיר את החבר אליך,וכמה זה יעשה אותך מאושר יותר בזמן שבחור בגילך צריך לחשוב על הדברים קצת יותר בעומק הנכון... חשבת לעשות לעצמך סדר בראש? איפה אתה עומד? כמה אתה שלם עם עצמך? במה שאתה? מה מתכנן הלאה? ואני לא מצפה שתמצא פתרונות פלא,אבל תחשוב עם עצמך על עצמך תנסה להכיר את עצמך קצת מעבר ל"איך אתה מחזיר את הבחור אליך"... אחרי שתגמור לעשות סדר עם עצמך ותבין שיש לך משימה מאתגרת לעתיד,תקבל קצת פרופרציות באשר לבחור שאתה לא דיברת איתו קרוב לארבע שנים ואתה בונה עליו טילי טילים של הלכות....

themen10

New member
איתי

יכלתי גם להיות מחוץ לארון ועדיין להיות בדכאון כי אני לא איתו ולהפך יכלתי להיות בארון איתו ועדין להיות בדכאון מהנטיה עצמה.יש לי שתי בעיות שאני מתמודד איתם כמו שאמרתי עם הנטייה והחברים הסטרייטים שלי ובעבודה בצבא.קשיים של גבר הומו כמו שאמרת הרבה מרגישים ככה.עשיתי לעצמי סדר בראש וחשבתי מה יקרה אם אצא מהארון וכמו שאני מכיר את הסביבה שלי בצבא במשפחה בחברים אני יודע שזה יהיה צעד לא נכון כי הם לא ירצו להיות איתי בקשר ויקחו את זה קשה מאוד.במיוחד שמצפים ממני להרבה וכמו שאמרתי אני לא ניראה הומו בכלל אני גברי מאוד והחברים שלי שאנחנו יוצאים ולפעמים רואים הומואים אז הם צוחקים וזה תופעה שאתה כבר אולי מכיר וזה מסובך.זו הסיבה שאני מתגעגע לבן זוג שלי כי הינו מדברים על הכל ועשינו הכל יחד ועד היום אני אוהב אותו ויצאתי עם כמה תקופה של כמה חודשים אבל הוא בחור מיוחד ולא כמו כולם והוא הכי משמעותי בעניי.ולא מבין איך התיחסתי אליו בזלזול לפעמים ואיך יזמתי את הפרידה איתו.אני מבין אותו שהוא לא רוצה אותי ולא מרגיש אליי כלום והוא מאושר בלעדיי אבל זה רק אוכל אותי יותר.כי היום אני יודע כמה הוא חסר לי.ברור לי שרק אני אשם בזה ואני מוכן לפצות אותו כל מה שירצה.אני בימים הקרובים אנסה להתקשר אליו לבקש סליחה ושיתן לי צאנס אפילו כידיד ואנסה להחזיר אותו אליי.מקווה שאצליח

למעלה