משתגע מדכאון

themen10

New member
משתגע מדכאון

אני גבר עוד חודש בן 27 איש צבא קבע בארון אף אחד לא יודע עלי.מרגיש סוג של דכאון ומפחד שיחמיר.לא מתרכז בעבודה ולא בדברים אחרים.כולם מצפים ממני להתחתן ולהכיר בחורות.כבר המון זמן שאני מתרחק מכל החברים שלי למרות שאני מסתדר איתם טוב,הם סטרייטים גמורים כל הזמן שואלים מתי חתונה איפה החברה?אני מרגיש מאוד בודד כי בשורה תחתונה אף אחד לא יודע עליי במשפחה ולא חברים.אני לא יכול לספר להם כי הם לא יאמינו ולא יקבלו את זה שאני בעצם הומו.אני חי בשני עולמות שאני רק משחק אותה סטרייט אבל עמוק ביפנים אני הומו.אני לא נמשך בכלל לבחורות רק לבחורים בעלי מראה נערי. גם בגלל שאני גבר דתי הציפייה יותר גדולה אני מרגיש שקר ועצבות כשאני עושה סקס וסטוצים אפילו שבזמן האחרון אני לא מעונין בסטוצים.במיוחד אחרי שחברה שלי גילתה שאני הומו והגיל שמתקדם אני מרגיש שאני רוצה מישהו.החלק היותר קשה הגעגוע לאהבה רצינית שהיתה לי שזה הקשר הרציני שהיה לי הכרתי בחור לפני שלש וחצי שנים היינו זוג תקופה של חצי שנה,בידיוק הטעם שלי מבחינת אופי ומבחינה חיצונית.אני יודע שזה מעט אבל הקשר המשמעותי ביותר ועד היום אני אוהב אותו.נפרדנו באשמתי אני יזמתי מאז שנפרדנו הבנתי כמה אני משקר לעצמי,בקושי מכיר אנשים,בקושי יוצר קשרים חברתיים לא בגלל שאני לא רוצה להכיר, כי כשאני יוצר את הקשרים האלו תמיד החברים שואלים שאלות אישיות בקשר לבחורות כמו שכל החברים שואלים מה עם חתונה,יש לי לסדר לך מישהי ואתם בטח מכירים את השאלות האלו.אני מתרחק מהם וזו הדרך שלי להתחמק מהם.הם לא יאמינו ולא יקבלו את זה שאני הומו אני מאוד גברי בכלל לא ניראה הומו אני קצין אבל אוהב בנים בלבד.ולא מתכוון לצאת מהארון. לפני שבוע בתחנה מרכזית ראיתי את החבר לשעבר עם מישהו לדעתי בן זוג שלו ולא דברנו למרות שרציתי לאמר לו כמה שאני מתגעגע ושכל מי שהכרתי אחריו רחוקים מלהיות כמוהו ושאני רוצה להחזיר את הגלגל אחורה.המצב מבולבל מבחינת הכל ולא יודע מה לעשות.דווקא כשאני מתגעגע לבן זוג הנערי הדתי שהיה לי ניסיתי להדחיק שאני מתגבר או שאני ימצא מישהו אחר.אבל אני חושב ומתגעגע רק אליו.אני מרגיש שרק הוא מבין אותי.כשאני מסתכל קדימה אני רואה רק לבד וחושך שהולך ומתגבר עם הזמן.אני מוכן לעשות הכל כדי להשיב אותו אלי אבל בגלל שאני זה שיזמתי את הפרידה והתנהגתי לא בסדר הוא לא מרגיש אליי כלום. אתם גם חווים קושי או דכאון בגלל המשיכה לגברים? איך אתם עם החברים הסטרייטים? מה אתם עונים ששואלים אתכם על חתונה וחברות? איך אני יכול להחזיר את האהבה בחור שלי אליי?אני לא מתרכז בכלום אני חייב אותו בחזרה בתוך החיים שלי? האם יש כאן עוד גברים בצבא שמתמודדים עם כל הקשיים הנלווים? מצטער אם כתבתי יותר מידי אני אובד עצות.

ספר ריק

New member
אני אתחיל עם השאלות שלך בסוף

אני לא חושב שיש הומו שלא הרגיש רע עם הנטייה שלו באיזה שהוא שלב בחיים. לפחות לתקופה קצרה. גם בעידן המודרני להיות הומו זה להיות משהו שהוא אחר. שהוא שונה. שהוא לא סטרייט... שהוא לא הדרך המקובלת, ה"רגילה". דיכאונות הם דבר שקיים במספרים גבוהים יותר בקרב הומוסקסואלים. אבל זה לא אומר שאי אפשר לחיות עם הנטייה חיים מאושרים ומספקים, חיים של עשייה, של תחושת קרבה לה'. השאלה האם לצאת מהארון הוא לא, היא כמובן ההחלטה שלך ורק שלך. אני לא חושב שיש המלצה גורפת לכולם, זה תלוי באישיות של האדם, בסביבה שלו, ועוד. אני הייתי מציע לך לשתף חבר/ים קרוב/ים בנושא. מעטים האנשים הקרובים אליך שיפנו את גבם אליך בגלל הנטייה. אני מציע לחשוב גם על טיפול פסיכולוגי. עצם העובדה שתוכל לשתף איש מקצוע בצורה גלויה ומלאה יכול להקל מאד ולעשות סדר בדברים. אני חושב שזוגיות עם גבר תתן מנוח חלקי לבעיות שלך. לא ממש הצלחתי להבין מהדברים שלך האם זוגיות עם האקס שלך היא בגדר האפשר? אם לא- הייתי ממליץ לך להמשיך הלאה בחיים. יש כ"כ הרבה דגים בים-ואני בטוח שתוכל למצוא לך מישהו. יש מפגשים שונים של קבוצות הומואים דתיים בהם נשמרת דיסקרטיות ברמה גבוה. תוכל לפגוש שם. או במועדונים שונים. תאמין לי שהליכה לאיזה מועדון בעיר מרוחקת מהבית שלך לא תוציא אותך מהארון. גם לי היה הפחד שאורבים לפתחי כדי להוציא אותי מהארון. אבל אז הבנתי שהחיים לא סובבים סביבי, ולאנשים יש עוד עיסוקים ועניין בחיים מעבר לאיזה מין אני נמשך. אם מישהו שאתה מכיר ייראה אותך תמיד - הסיכוי שהוא יספר לא סביר, כי הרי הוא יסגיר שגם הוא היה שם ושגם הוא גיי. ואיזו סיבה יש לו? ותמיד אפשר להכחיש... אופציה נוספת להכיר זה דרך אטרף, אם כי אני אישית נגד הכרויות באינטרנט. אולי ייעוץ עם דמות רבנית שאתה מרגיש יחסית קרוב / מזדהה איתה - יוכל גם לעזור לך. אולי הרב שרלו שעוסק הרבה בנושא. שיהיה לך הרבה בהצלחה! אני מכיר מקרוב תקופות בהן הכל נראה שחור. תחזיק מעמד!

ריק בש

New member
הסבל שלך מאוד גדול

אתה תקוע במבוי סתום. לא מסוגל להתקדם בחיים כסטרייט, אבל גם לא יכול מבחינה חברתית לממש את נטייתך המינית. אתה מפחד פחד מוות מהנטייה שלך ולכן מאבד קשרים בין אישיים ושוקע בבדידות. במצב הזה עולים בך רגשות של דיכאון וכאב והרבה חוסר אונים. והכול מוגבר על ידי הגעגועים לבן הזוג הקודם. מה אתה יכול לעשות כדי להחזיר את התקווה לחיים שלך? אתה יכול לנסות ליצור קשר מחודש עם הבחור ההוא. אם יסלח לך - טוב, ואם לא - תוכל להתגבר עליו ולחפש מישהו חדש. אתה יכול לסמן את החבר שאתה הכי סומך עליו ולנסות להיפתח ולצאת מהארון בפניו למרות חוסר הנעימות. בכל מקרה, לדעתי מאוד כדאי שתתייעץ עם פסיכולוג, שיסייע לך לעשות סדר בחייך ולחשוב מה הלאה. מה שאני יכול להגיד לך כנחמה זה שבסופו של דבר, להבדיל מאנשים שחלילה יש להם מחלה קשה, או שקועים בחובות עצומים וכו' - אצלך הבעיות הן לא מבחוץ, הן מבפנים, וזה אומר שרק אתה שולט בהן, ואם תקבל החלטות קשות, שאמנם עלולות להיות מאוד מאוד מכאיבות, יש לך סיכוי מצוין להשתחרר מהכאב הזה, לקום בבוקר ולגלות שהשמש זורחת.

justmee2

New member
הי

כמובן שזה לא פשוט ואני חושב שכל אחד חווה קושי או דיכאון בגלל המשיכה לגברים בשלב כזה או אחר. אישית אני סיפרתי לשתי ידידות מאוד טובות שלי והן קיבלו את זה בקלות, שאר החברים שלי שיודעים בעצמם הומואים. לגבי שאר החברים הסטרייטים הרבה פעמים ניתקתי קשרים כי לא יכולתי לדמיין את עצמי מספר להם או שהם יוכלו לקבל את העובדה שאני הומו. מעניין אותי בעתיד כמה חברים סטרייטים ישארו/יהיו לי אחרי שאני אספר להם... כששואלים אותי על חתונה/חברות אני לרוב מתחמק באלגנטיות ומעביר נושא, וזה בינתיים עובד טוב. אני כבר לא בצבא אבל יש לי לא מעט מילואים וממש קשה לי שם בקטע הזה במיוחד, ובפעם שעברה גם המצאתי שיש לי חברה. אני מעדיף לא לחשוב מה יקרה בעוד כמה שנים שזה כבר יתחיל להיות מוזר שאני לא נשוי/אין לי חברה. צר לי לשמוע על המצב שאתה נמצא בו, אנחנו כאן בשביל להקשיב ולייעץ ואני מקווה בשבילך שתמצא אהבה כמה שיותר מהר ושתוכל לשכוח מהחבר הקודם שלך ולהמשיך הלאה

blackcat

New member
אני גם הייתי באותו מקום...

מה קורה? אתה מזכיר לי את עצמי לפני חצי שנה (אז עבדתי בתור שוטר). אני עדיין בארון ואין לי כוונה לצאת ממנו. אני מכיר את התחושות שלך, חשתי אותם ואני עדיין חש אותם. אני רק לא נותן להם להשתלט עליי. אני יכול לתת לך רק עצה אחת שעזרה לי.... לנשום נשימה עמוקה ולהגיד לעצמך שזה מי שאתה (בלי להגיד לאף אחד אחר!!!! רק לך!) ולתת לכל השואלים והחופרים להמשיך לשאול ולשאול ופשוט לתת לזה לעבור מעל הראש. כששואלים אותי מה עם בחורה ומתי אני מתחתן אז אני אומר להם: "כזה יגיע זה יגיע אל תדאגו" גילוי נאות: אני הייתי במצב הזה, הייתי שבר כלי עד שכתבתי פה הודעה עם נטייה אובדנית והתקשרו אליי מהמשטרה (כל זה קרה שהייתי שוטר) ודאגו לי לפסיכולוג (מהמשטרה) כי הבינו שאני במצוקה (רק הפסיכולוג ידע והמפקד תחנה, המפקד הישיר שלי לא ידע כלום), אתה לא מבין בכלל עד כמה הוא עזר לי!!!! אל תדאג אחי, הכל יהיה בסדר! התסכולים, הדאגות, החששות תמיד יישארו, אבל מה שאי אפשר לקחת ממך זה את מי שאתה! אני בטוח שאתה אחלה של בחור, מלח הארץ! תסתכל על כל הדברים החיוביים שעשית ועוד תעשה! הכל יסתדר בסופו של דבר אתה תראה (מי כמוני יודע...)! תהיה חזק! "אחרי החושך הכי גדול תמיד מגיע האור!"

blackcat

New member
תודה.

אני לא גדול ולא כלום. אני פשוט אדם שמזדהה עם הסבל הזה, ואם יש ביכולתי לעזור אז למה לא? דרך אגב, ה"דייט" שהיה לי נגמר כמו שהתחיל...

themen10

New member
תודה.אבל העניין הוא

שזה מסובך אני לא יכול לספר למפקד שלי ולא לאף גורם בצבא שמכיר אותי אני מאוד דסקרטי ולא מעוניין לצאת מהארון טוב לי שם,אני מאוד גברי הם לא יאמינו לי שאני הומו. הקושי בעיקר הוא גם בגעגוע לבן זוג הדתי שלי למרות שיצאתי עם שני בחורים אחד שלשה חודשים ואחד שמונה חודשים.אני עדיין מתגעגע לבחור הראשון שיצאתי איתו חצי שנה.אני מרגיש שהוא החצי שלי כמו פאזל.וזה רק מוסיף לקושי הכללי בהרגשה.חוץ מהקושי שכבר כתבתי עם החברים הסטרייטים שלי במיוחד שאני מאוד גברי ולא יקבלו את זה ואני חיי בשני עולמות.ואני נמצא בתקופה בה אני חייב את החבר שלי אין לי מושג איך יזמתי את הפרידה ממנו אולי בגלל שהוא היה חבר ראשון ואהבתי אותו וזה הלחיץ אותי אבל היום אני מוכן לעשות הכל כדי שיחזור לזרועותיי.הוא בידיוק מה שחיפשתי כל הזמן. הלכתי גם לכמה דייטים עם בנות אבל זה לא זה.אני רוצה רק להיות עם הבן זוג שלי שידע שאני הגבר שלו.אם הוא יחזור אליי אני יודע שאני כבר לא אחפש אף אחד אחר לא סטוץ לא סקס למרות שיד ידיד אחד שאני בקשר איתו אבל אף אחד לא מתקרב לבן זוג שלי שאני עדיין אוהב איך אני מחזיר אותו אליי ? ושאלה לבלאקט איך ספרת למפקד שלך מה אמרת לו?ואיך הוא הגיב

blackcat

New member
כשכתבתי את ההודעה ההיא בעלת הנטייה פה בפורום

אז יש מחלקה במשטרה שזה התפקיד שלה, לנטר ולמנוע התאבדויות, אז אז התקשר אליי שוטר מאותה מחלקה וסיפר לי מה הוא ראה והוא דאג לי לפסיכולוג, המפקד שלי ידע על זה לא ממני, אלא מכורח הנסיבות. אין לך מושג איך התביישתי! לא יכולתי להסתכל לו בעיניים (עד היום אני לא מסוגל!). אבל אמרתי שזה משהו שאני צריך בשביל עצמי! ונפגשתי עם אותו פסיכולוג. אני רוצה להבהיר לך משהו. אני גברי (אני יודע שאין הנחתום מעיד על עיסתו....) אין בי טיפת נשיות ואין בי גינונים של גבר הומו. אני אוהד בית"ר ירושלים (נוסע לטדי כבר מעל 5 שנים), כל החברים שלי (חברי ילדות מהמושב) סטרייטים לחלוטין והם לא יודעים עליי ואין לי גם כוונה כזאת. ההורים לא יודעים, החברים לא יודעים, בקיצור רק אני יודע ואולי עוד כמה שהייתי איתם (אל תדאג לא הרבה, כולה 3 ). אני מבין אותך, תחשוב מה זה אם היית גדל במושב כמוני במקום שבו הדבר הזה לא מקובל ומנשלים אותך בגלל זה ומה עוד שאתה ילד יחיד, גבר, יש מצבים יותר גרועים! אני למדתי כלל בחיים, תמיד לפני שאני יוצא למשימה כלשהי אני מדמיין את הגרוע ביותר שיכול לקרות, וככה הגרוע שקרה הוא לא כל כך גרוע. אל תדאג אחי, יהיה בסדר! חייב להיות בסדר!!! אם תרצה אני פה! תמיד בכל מקום ובכל שעה!!!

תשתגע. אתה נהנה מזה

ביום שבו באמת תרצה לפתור את הבעיות שלך, אתה תמצא את הדרך. למה שלא תהיה בדכאון? אתה מסרב להיות מי שאתה בגלל מה יגידו. אתה מסרב לאהוב את מי שאתה ולפרגן לעצמך חיים נורמליים. ככה זה נראה לי מבחוץ. הבחירות המוטעות שלך הביאו אותך הלום. גברי, המשפחה לא תאמין, לא תקבל. תירוצים מפה ועד שם, רק לא לחבק את עצמך. ביום בו תבין שאלה הם חייך ושהמחוייבות היא לאושרך כי אתה משלם מחיר יקר, זה היום בו יחל השינוי. כשם שאדם הולך ללמוד ושואף להמון הישגים, כך גם כאן, אתה צריך לשאוף להיות במקום בו אתה יכול להיות אתה. גם אם למשל אתה במסגרות שכרגע לא מתאימות (אם זה מגורים עם הההורים או מסגרת צבאית (שרק אם זאת הרבנות הצבאית אני חושב שזאת בעיה ואם זה המקום, תעזוב למען חייך). בן הזוג שלי צנחן וכולם יודעים שהוא הומו ואין עם זה כל בעיה). אני יכול לומר לך במאה אחוז שזה פתיר אם רק תצא מהארון. הדכאון יעלם כלא היה כי לא יהיו לך עוד קונפליקטים. ביום שתחליט שנמאס לך מעצמך ומהמלחמה האינסופית הזאת, זה היום בו אתה תתחיל לראות את האור. אגב, לא יפתיע אותי אם הכמיהה לבן זוג ההוא נובעת רק משום הבדידות בה אתה נמצא שהפכה אותו להרבה הרבה יותר ממה שהוא באמת (האקס המיתולוגי) ושלו באמת הייתם חוזרים להיות ביחד זה לא היה מחזיק מעמד. מצטער על הנוקשות אבל זה בא מקום של לעזור ולפעמים צריך לתת בראש. לדכאון הזה יש פתרון אלא שאתה אוהב את הדכאון ומסרב לפתור את זה (במיוחד לאור העובדה שאין לך כל ספק שאתה הומו. למעשה גם כאלה שיש להם ספק הם הומואים...
) אגב, מה בדיוק היית מציע לאותו אקס מיתולוגי, ארון? לזוגיות בארון אין כל עתיד. בכל מקרה, בן זוג לעולם לא יפתור את הדכאון וזאת זוגיות בלתי אפשרית. מקווה שתתעורר ובהצלחה.

themen10

New member
תל אביב 10 מה שכתבת לא מדוייק בכלל

אני גר לבד כבר שנה וחצי.לצאת מהארון או להשאר בו לא קשור לאושר או דכאון כי אני יכול להיות עם בן זוג בארון ולהיות מאושר. כמו שיש המון הומואים מחוץ לארון והם בדכאון.המדד לאושר לא תלוי ביציאה מהארון בלבד.טוב לי בארון ואני לא מעוניין לצאת ממנו בשנים הקרובות.לגבי הבן זוג אני כן יודע ומאמין שאם אני אצליח להחזיר אותו לחיי אני יגרום לו להיות באושר ולא אתנהג כמו שהתנהגתי אליו בעבר כי זו אחת הסיבות שנפרדנו ותמיד אני מצטער איך בכלל יזמתי בעצמי את הפרידה.איך תסביר שכן ניסיתי להמשיך הלאה והיו לי עוד שניי בני זוג שאהבתי אבל לא ברמה הזו כמו שאיתו.אני כל יום עסוק במחשבות רק בו.וזו הסיבה שאני מוכן לעשות הכל שיחזור אליי.אני לא מסכים עם מה שאמרת שזה לא יחזיק מעמד אתה כבר יודע כמה הומואים מחוץ לארון כל יום מחליפים קשר והתחום הזוגי שלהם מסתכם בפחות מכמה חודשים או יותר עתיד של זוגיות לא קשור לארון.לגבי התפקיד בצבא אני לא ברבנות הצבאית ולא רק בגלל התפקיד הבכיר שאני נמצא בו אני מעדיף להיות בארון.למרות שיש איתי שלש הומואים מוצהרים בבסיס.אני מאמין באהבה אני בגיל שרוצה להיות רק עם אחד לאהוב שאני יודע שאני בשבילו והוא בשבילי.והייתי רוצה לשמוע עצות או רעיון איך להחזיר את החבר אליי תודה

אנחנו מאוד חלוקים בנושא זה

אתה כמובן בעל החירות הן להחזיק בדעותך והן בהתנהגותך. רק אציין שאתה לא הראשון שמדווח על הדכאון הזה (אתה יכול לכלול אותי גם) ויש תיעוד רפואי ומחקרי לכך שהדכאון חולף ברגע שאדם משלים עם זהותו המינית ויוצא מהארון. אני חושב שאתה אובססיבי ביחס לבן הזוג לשעבר. ושוב אני מדבר מניסיון קצת דומה. אין מה לעשות, הוא המשיך עם חייו ואתה תקוע בארון ובעבר. מותר והגיוני להתאבל על אדם שאוהבים ושהלך אך אחרי כל כך הרבה שנים ומאחר שכנראה יש לו בן זוג זה כאמור אובססיבי (אתה כמובן יכול לפנות אליו ולומר לו ואז תדע פעם אחת ולתמיד היכן אתה עומד). מה האופציה? להמשיך להתאבל? תלמד מטעויותיך וצפה אל העתיד. גם אני חשבתי פעם שאין תחליף למישהו שאהבתי. היום כשאני מסתכל אחורה אני צוחק על עצמי כי היום יש לי אהבה כל כך ענקית בגודל אינסוף. אני לא מכיר אהבה בארון ואני לא חושב שיש לזה סיכוי. זוגיות היא מעל הכל. בן הזוג שלך והזוגיות הם המרכז וקודמים ובעדיפות על המשפחה בה גדלת, על הצבא וכל דבר אחר. אם אתה מתבייש בזוגיות שלך, אתה לא ראוי לה. אני חושש שאתה לא מבין את עומק הדברים עליהם אני מדבר. זוגיות אינה יכולה להתקיים במחשכים אלא בגלוי תוך אינטראקציה עם הסביבה. זה גם מעניק לה המון כח הן במאבק להכרה והן כתמיכה של המשפחה והסביבה בזוגיות. זאת פרדיגמה חדשה. אולי אתה צריך לשאות את עצמך איך זה שאם אתה יודע את כל התשובות, אז איך זה שאתה בדכאון. בקיצור, בטח דיברתי ללמפה אבל אולי למישהו אחר זה יעזור. כוונתי באמת היתה לעזור.

ספר ריק

New member
התגובה שלך צועקת חוסר רגישות ואטימות

כמה קל להאשים אדם השרוי במצב נפשי קשה, בכך שהוא ערב למצבו, והכל נתון לשליטתו. כמה קל להבטיח שיציאה מהארון תציל אותו מהדיכאון, חרף מציאות בה הדיכאון הוא מנת חלקם גם של הומואים מחוץ לארון, ובמספרים הגדולים מאלו של אוכלוסיית הסטרייטים. אני מזועזע מהמסעות שלך להוצאה מהארון, בהן אתה תעלה כל טיעוו שיעלה על דעתך, גם אם אין לך כל ביסוס לו, וגם אם ברור כשמש לכל מי שקורא את הדברים, שאין להם ביסוס. לזוגיות בארון אין עתיד? אתה באמת מאמין שאין זוגות הומוסקסואליים החיים באושר, על אף שאחד או שנן בני הזוג בארון? יש אנשים שיכולים לחיות חיים מלאי אושר וסיפוק, גם אם יבלו בארון כל חייהם. זה מאד תלוי באדם, בסביבה, ועוד. נכון, לא פשוט להסתיר זוגיות כזו, אבל כאן גם נכנסים לשאלה מי יודע. אם אני אעבור לגור עם בן זוג בת״א, אני מניח שהשכנים יבינו שיש כאן משהו מעבר לשותפים (וגם זה לא בטוח), אבל מבחינת המשפחה שלי אני פשוט מתגורר שם לצורך עבודה/לימודים, וכד׳. ובינתיים אני יכול לנהל זוגיות מדהימה. וכל זה בלי לצאת מהארון.

הומואים מחוץ לארון אינם יותר מדוכאים

מאשר אותם אחוזים של סטרייטים. זאת לעומת אלה שבארון. הדברים שכתבתי הם דעתי ועל סמך ניסיון החיים שלי ומחקרים בנושא ואני חושב שאדם צריך לשמוע לפעמים דברים שאינם נעימים במבט ראשון כדי ליצור קטליזציה לשינוי.

העלת פתרון לגיטימי לבעיותיו של השואל

אך בחרת לעשות זאת בדרך תוקפנית - טיפול הלם רק יגרום לו להסתגר מאחורי ההגנות שלו במקום להקשיב ולהפנים את התובנות שניסית להעביר, וחבל. לא ניתן לכפות שינוי - אפשר לנסות ולעורר אותו מבפנים ( ע"ע Inception )

jwin

New member
חפש עזרה.

נשמע באמת שאתה צריך חיזוק חיצוני, תרופתי ויותר מכל - שיחות פרונטליות. חפש פסיכולוג קליני שמטפל במצבי עיצבון. אני יודע שבקהילה יש להם פיתרונות טובים. ובנתיים : זכור שחיינו הם חיינו בלבד והם גם לא ארוכים מי יודע מה - וחבל לבזבז אותם על כאב ועצבות. חייה את חייך באופן יותר אמיתי ביחס לבחירות שלך, ליכולת שלך ולמה שאתה אוהב באמת. הומוסקסואלים אוהבים גברים והם חברים טובים של נשים. יש כאן אהבה - הומואים לא רוצחים גברים! אז אל תתבייש - קח את שני החברים הכי טובים ואמור להם שכמו שהם הטרוסקסואלים, אתה הומוסקסואל ואתה תחיה את חייך כמוהם - איתם או לבדך, עם חברים וחברות חדשות שיוקירו אותך על מה שאתה כמיכלול ולא רק על מה שאתה במיטה. אז אני שולח כוח. לשמחתי אני יכול לומר לך שלא התלבטתי אפילו יום אחד. את מי שרציתי לשתף, שיתפתי - מי שהיה קרוב ואובה - נשאר, והאחרים התנדפו ברוח לחייהם הסטרטיים מלאי בעיות של יום יום, של הונאות, של גירושין וגם של דברים יפים. אז שיהנו. שתהנה כמו שאתה בוחר! בברכה יהודה

קל להאמין שגבר גברי הוא הומו

ישנם ספורטאים מהוללים רבים כל כך שיצאו מהארון, וגם קצינים, חיילים, שחקני קולנוע שהיו סמל הגבריות. אני לא חושב שאתה יוצא מן הכלל. הומואים רבים הם גבריים. מהניסיון שלי וההכרות שלי עם זוגות הומואים רבים, הייתי אומר שהסיכויים קלושים להחזיר בן זוג שנטשת. בכלל, זוגות הומואים שנפרדו, כמעט אף פעם לא חוזרים להיות ביחד. לדעתי טוב יהיה אם תשמע לעצות שנתנו פה, ותביט קדימה ולא אחורה, ותמצא לך בן זוג חדש וטוב.

themen10

New member
הגעתי למסקנה

דברתי עם ידיד והוא נתן לי כיוון שלא שמתי לב.דוקא בגלל שיזמתי את הפרידה מאותו חבר אהוב הסיכוי שנחזור תלוי רק בי.מכיון שאני כבר מכיר אותו ויודע מה הוא אוהב ומה לא.מה מעצבן אותו ומה לא.אפילו שאני יודע שהוא המשיך הלאה והוא בכלל לא אוהב אותי ובצדק וזה הורג אותי.ואם אדבר איתו ואספר לו מכל הלב שאני מצטער וכמו שהייתי אידיוט להפרד ממנו אני גבר להודות בטעות ולחזור אליו ואפצה אותו בכל מה שצריך יש סיכוי שהוא יחזור לזרועותי אפילו כידיד ואוכיח לו שאני הגבר שלו ואכוון לזוגיות כמו פעם.אם הוא לא היה בן אדם טוב לא היתי רודף אחריו ככה הוא השאיר לי בלב משהו מיוחד שאני לא יכול לשכוח.אני בימים הקרובים יקדם את העניין הזה ואעדכן אתכם. אני יודע מחברים שלי סטרייטים שהיו המון זוגות שנפרדו לתקופות ארוכות ובסוף חזרו לחיות יחד אחרי שנים והאהבה שלהם רק השתפרה בצורה משמעותית.אני חייב לנסות ולדבר איתו בצורה רצינית גם אם הוא יכעס עליי.אני רק נזכר בחיוך שלו או רק נזכר ברגעים האישיים שלנו ביחד אני מתרגש מחדש

למעלה