משתגע... חייב לפרוק

משתגע... חייב לפרוק

שלום לכם, לקח לי המון זמן עד שהחלטתי לכתוב ולפרוק את אשר ליבי... ונראה לי שזה בדיוק הפורום המתאים לך. תחילה, אספר שאני כמעט בן 28, אוהב ונמשך לנשים ובעצם נשוי כשנה לאישה מקסימה שאני אוהב. הבעיה היא שיש כמה דברים שהיא לא יודעת: אני נמשך גם לגברים, כבר תקופה די ארוכה, עוד לפני שהכרתי אותה. היו לי שלושה ניסיונות מיניים עם גברים, האחרון שבהם בשנה הראשונה להיותנו חברים. מאז לא היה לי שום קשר עם גבר. הבנתי שאני רוצה לחיות לנצח עם חברתי והתחתנו. הבעיה היא שאני עדיין נמשך לגברים. אני יודע בבירור שלא אשכב שוב עם גבר ולא אבגוד בה אבל זה לא מונע ממני לפנטז על גברים, גם כאלו שאני מכיר טוב ועושים לי את זה. זה משגע אותי, כי אני יודע שהיא בוטחת בי. לא מזמן צחקנו על זה שאולי יש לי נטיות כי אני נורא עדין ורגיש וכששאלתי אותה מה היה קורה אם הייתי באמת נמשך לגברים - היא מיד פסלה את זה ואמרה שהיא יודעת שאני לא כי היא מכירה אותי ויודעת שאין בינינו סודות. כל כך רציתי לספר לה אבל פחדתי. אני שונא את עצמי, כי אני ממשיך לחשוב על גברים, לפעמים גם בזמן שאני שוכב איתה. אני לא מסוגל לספר לה כי היא תיפגע וזה הדבר האחרון שאני רוצה - לפגוע בה. אבל מצד שני המצפון שלי לא עוזב אותי וזה מאוד מעיק עליי כך שלפעמים אני מתלבט האם עליי לספר לה את האמת למרות הסיכון שתיפגע ואולי גם תרצה לעזוב אותי. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם, אני לא יודע מה לעשות עם עצמי. תודה מראש. תומר.

marik

New member
ממה שאתה מספר...

אתם אוהבים וקשורים אחד לשני הרבה יותר ממה שיגרום לה לעזוב אותך בכזו קלות. במיוחד אם תסביר לה שאין לך כוונה לבגוד בה, או להיפגש עם גברים. לדעתי להיפך, היא תעריך את הכבוד שלך כלפיה, ואת הרצון שלך באמת לא להסתיר ולא לשמור שום סודות ממנה.

Sadness100

New member
אל תספר..לפחות לא עכשיו ...

תפנה לייעוץ פסיכולוגי ... זה מה שאתה צריך ... עכשיו אל תהרוס כלום איתה ... תירגע... וזה בסדר מה שאתה מרגיש ..אל תהיה קשה עם עצמך אתה אוהב את אשתך ואתה לא רוצה לפגוע בה... תפנה לפסיכולוג טוב אם אתה רוצה המלצות אוכל לעזור

bios

New member
דילמה קשה

אני נוטה להסכים עם מאריק. מה שאתה בעצם מפחד ממנו זה שאם תספר לה את האמת זה יפגע בקשר. אבל אם לא תספר לה את האמת, זה יכול ליצור אצלך תסכולים וחרדות שיכולים גם הם לפגוע בקשר ביניכם. צריך להכיר אותה טוב יותר בשביל לקבוע בנחרצות, אבל נראה לי שאם תספר את האמת זה יכול לתת סיכוי טוב יותר לקשר חזק שמבוסס על אמון ותקשורת.

רסקול

New member
תראה, אני נגד

הסתרת דבר מרכזי כזה מבן/בת הזוג. אני יודע שאני הייתי כועס מאוד לו הייתי מגלה לאחר שכבר קשרתי את עצמי עם בן זוג בחוזה [נישואין] שהוא בעצם "עבד עליי", כי בעצם פיזית הוא שוכב אתי, אבל לאמיתו של דבר כשהוא שוכב אתי הוא שוכב עם השכנה, החברה לעבודה או מישהי אחרת. יכול מאוד להיות שהיא תבקש לפרק את השותפות, וזה הדבר שאתה מפחד ממנו, לדעתי בעיקר. עדיף עכשיו לפרק את השותפות, אם היא לא תוכל לסבול את הבי-סקסואליות שלך, עדיף לפני שיש ילדים, לפני שיקרה לך מה שקורה לרבים אחרים . לא בהכרח יקרה לך, אבל אני מכיר גברים נשואים רבים החיים חיים כפולים, ויש משהו עצוב מאוד לראות אותם מתגנבים בלשיכה לסאונה, מסתובבים בגנים ציבוריים, משלמים כסף עבור סקס אנונימי ומה לא. שוב, אני מצטער על כך שאני ישיר ובוטה, אבל זו תמונה/אפשרות אחת מהרבה אחרות ונוספות שעומדת לפניך, וכדאי שתכיר גם אותה.

RozeMary

New member
לדעתי זה משהו אישי שלך

ולמרות שבין זוגות לא צריכים להיות סודות, וזה נכון, תזכור, שכרגע אתה לא ממש מסתיר ממנה משהו כל עוד לא מימשת את הפנטזיות האלה , אתה לא בוגד, ולדעתי יש דברים שכן כדאי שתשמור לעצמך לעת עתה, הרי היא לא תבין את זה, כי היא לא מרגישה את הדברים האלה, ככה לפחות לי נראה. והיא ישר תחשוב שאולי כן בגדת בה. לא צריך להצית את האש, לדעתי, גם בתוך זוגיות צריך להיות מקום לפינה קטנה אישית

למעלה