משתגעת

משתגעת

אני מתחרפנת עם עצמי.. איך אפשר כל היום לחיות עם אשמה והרגשה רעה על כל דבר הכי קטן שאני עושה ובטוחה שעשיתי לא טוב ושזה פוגע במישהו אחר? דיייי לא יכולה יותר. יש למישהו עצה???

MissT3

New member
את מטופלת?

אני ממש מבינה אותך. גם אצלי הספק לא מניח...

כן

אני מטופלת ב cbt.. ובציפרלקס ובשיחות עם פסיכולוג. בקרוב גם ביקורי בית ומצלמה שמכניסים לי לחיים בבית.. לא מרגישה שזה מתקדם. אפילו שאני מנסה להתעסק בדברים טובים או לצאת לבלות עם הבן זוג זה תוקף בכל רגע ובכל מקום. אני חייבת לתת הערות ולהזהיר את כולם מהכל. לכלוכים, פחי זבל, אנשים, הכל! ובנוסף לזה אני תמיד בטוחה שאני עושה דברים בצורה לא טובה, כמו למשל לוקחת דברים מהרחוב ומשתמשת, מגבות מהסל כביסה, קצף מהכיור וכו.. הכל מפחיד אותי.. אני כל הזמן בספקות

MissT3

New member
מבינה אותך

אני ככ יכולה להבין אותך! לי יש מחשבות שפגעתי ויש לי כל הזמן ספקות לגבי מה שקורה. אני גם מטופלת אבל בינתיים אני רק בוכה ומרגישה תחושת אשמה.

כבר הצלחת לצאת ממצבים דומים בעבר? זה פעם ראשונה שזה קורה לך?

לא בדיוק

מאז שאני ילדה תמיד היה לי ocd. אבל בשלושה חודשים האחרונים אני במצב הכי קשה שאי פעם הייתי. מלאה בספקות ונמענעת כמעט מכל דבר בחיים, וגם זה לא עוזר ולא מרגיע. אף פעם לא הצלחתי להתגבר על ה ocd וזו התקופה הכי קשה שהייתה לי בחיים.

MissT3

New member
הי

לצערי גם אני בתקופה קשה... מנסה כל טיפול אפשרי. ניסית להחליף כדורים?
האוסידי שלך רק סביב ניקיון או עוד דברים?

כן

האוסידי כרגע הוא סביב נקיון. בעבר לקחתי לוסטרל ובתקופה הזו אני מנסה ציפרלקס.. רק התחלתי

MissT3

New member
יהיה טוב

שיהיה בהצלחה עם הציפרלקס! לקחת אותו הרבה שנים. לאחרונה החליפו לי לאפקסור והוא לא עובד לי... נקווה לטוב.
תזכרי שאת תצאי מזה, חשוב להמשיך ולהתמיד בטיפול, וכמובן להאמין.
אני אומרת את אותו דבר לעצמי והלוואי והתקופה הנוראית שעוברת עלי תעבור.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

פשוט להתעלם. לעסוק במשהו שלא מחייב מחשבות, כמו צפייה בטלויזיה או ספורט או שמיעת מוסיקה.ותאמיני לי זה פועל

למעלה