משתגעת

WillowFreak

New member
משתגעת ../images/Emo3.gif

אז הנה הסיפור שלי... שלום אני מורן ואני חדשה בקהילת המאקים. לא מזמן קיבלתי לידי ibook ועם זאת צצו כמה וכמה בעיות. האחת - אין לי מושג או חצי מושג במאקים! כל חיי עבדתי רק על פיסי וזו ההיכרות הראשונה שלי עם המוצר. השנייה - היא שמכיוון שהמאק שלי מגיע מכיוון צרפת אז כולו ככולו דובר צרפתית. וכאן מתחילה סדרת השאלות: האם אני יכולה לפרמט אותו? איפה? האם יש תוכנה עברית למאק או לחילופין אנגלית שתומכת בעברית? האם יש מן תוכנת אופיס למאק שתומכת גם בעברית? איפה אני יכולה למצוא מקום שעוסק עם מאקים? איפה אני יכולה למצוא עוד בטריה? אני משתמשת רגילה במחשבים שימוש ביתי בשפתנו, אולם בכוונתי ללמוד צילום בתקופה הקרובה אז אני ממש לא יודעת האם כדאי לי להשאיר את המאק אצלי או שעדיף כבר להחליף לפיסי. מה אתם אומרים?

טוב אז ככה

נראה לי שאין שום צורך להתקין מחדש תחילה עליך לשנות את שפת המערכת לאנגלית אם את יודעת צרפתית אז חפשי את system preferences ושם international ותבחרי באנגלית כשפה ראשית אח"כ שהאנגלית תשתלט תוסיפי עברית לאחר מכן גשי לinput menu ותוסיפי עברית ותסמני v בshow input menu לאחר מכן גשי לקישור במקמק ותלמדי עוד על עברית במערכת ההפעלה בהצלחה

ןבקשר לתמיכה את יכול לבדוק בקישורים

שם יש אתרים של חברות שמשווקות מק בארץ

למעלה