משתגעת!! אשמח לעזרה!!!

dadali

New member
משתגעת!! אשמח לעזרה!!!

אני מתחרפנת.. מנסה כבר תקופה להכנס להריון.. אין לי מחזור סדיר בכלל ( פעם בחודשיים בערך...)
התחלתי סבב 1 של אקקלומין מהיום החמישי של המחזור למשך 5 ימים ואוביטרל הזרקתי לפני 20 (!) יום.. יש לי כבר שבוע כאבי מחזור שבאים והולכים אבל ללא מחזור.. עשיתי כבר 4 בדיקות ביתיות שיצאו שליליות.. הרופא עדיין טוען שיש סיכוי להריון ואמר לי ללכת לעשות בדיקת דם אבל עד אחרי החג אין בכלל ואני מתחרפנת..
האם יש סיכוי שאני בהריון למרות בדיקות ביתיות שליליות אחרי איחור יחסית משמעותי? קרה למישהי משהו בסגנון?
אני כבר מעדיפה לקבל כבר ולהתחיל את הסבב השני.. זה סתם מעצבן!

עזרה (=ברוכה הבאה למקום שבו כולן מתחרפנות <כמעט> כל חודש)

תשמעי - לא קל להיות בהמתנה למשהו שרוצים, ועוד יותר קשה להיות בהמתנה למשהו שרוצים אבל לא לגמרי תלוי בנו.
מה אני אגיד לך, צריך מנה (גדושה) של סבלנות, כדאי לגייס גם אופטימיות (סתם כי הפסימיות ממש לא עוזרת. גם האופטימיות לא עוזרת לכניסה להריון, אבל היא עוזרת לכל הדבר הזה שאנחנו קוראות לו 'חיים' עד שההריון מגיע). מומלץ לשחרר קיטור (בשביל זה בדיוק כולנו כאן). קשה (מאד) להתעלם מהסימנים, אבל אם תישארי פה מספיק זמן (ממש מאחלת לך שלא!) אז תגלי שהסימנים שם.... כל הזמן. קטע!

לגבי האם זה יכול להיות - בכל הנוגע להריון - הכ-ל יכול להיות!
יש נשים שגילו שהן בהריון בחודש תשיעי
יש נשים שהתחילו הריונות עם מחזור סדיר
יש אפילו אשה אחת שילדה תאומים לא זהים משני אבות שונים
בקיצור..... ממש הכל
אז כן, יכול להיות שבדקת ובכ"ז יש הריון.
מציעה לך לקנות בדיקה שמזהה מבטא 10 (נדמה לי שיס או נו פרופשנל היא כזו, תשאלי) או לחכות ליום שלישי. בדיקת דם תתן לך תשובה ברורה.
ועד אז.... בואי להשתגע איתנו, כיף פה

Atlantis K

New member
אני לא מבינה בכל מה שקשור לטיפולים

אבל כמו שאין אריות המקסימה כותבת לך, תעשי בדיקת דם ברגע שאת יכולה ומשם תראי מה הלאה. אני גם ממש חדשה כאן ונראה שיש כאן המון נשים נפלאות שיכולות לתמוך כאן אחת את השניה.

למעלה