משתגעעע.....

aviel08

New member
משתגעעע.....

שלום יש לי חברה כבר 8 חודשים ואני בדילמה תעזרו לי הסיפור הוא כזה למדתי בפנימיה והייתה לי חברה של 4 שנים נפרדנו לפני שנתיים ועכשיו אני עם מישהי חדשה 8 חודשים אחת לא מכירה את השניה והבחורה של השמונה חודשים מסתקרנת לגבייה זאת של ה4 שנים אני לא אוהב לענות כדי שהיא לא תתחיל לעשות השאוות טוב הבעיה היא כזאת היא כל פעם שיש ויכוח היא אומרת לי "לך לחברה שלך" אני אומר אל תשכחי שאת החברה שלי היא אומרת לא תלך למיטל אני אומר לה אל תדברי דברים כאלה את תתחרטי שאת מערבת את החיים האישיים שלי ואת העבר שלי אני לא רוצה את העבר אני רוצה את העתיד והוא יהיה איתך עכשיו היא כבר הגיע לשיאים אחרים קחו דוגמה אתמול לפני 5 דקות קיבלתי טלפון ממיטל היא מתחילה ישר לתקוף "מה אתה ילד קטן למה את עושה צילצול ניתוק אם כבר התקשרת אז תדבר מה זה המשחקים האלה" עכשיו אני בתמימות עונה לה מה את רוצה מהחיים שלי תגידי מה את משועממת? מי התקשר אלייך מה את רוצה היא אומרת כן אתמול בלילה אתה התקשרת אמרתי לה מיטל אני לא יודע על מה את מדברת היא אומרת אז מי זאת ורד אמרתי לה יכול להיות (עכשיו אמרתי את זה כי חשוב לציין שורד חיטטתה בפלאפון הישן שלי וראתה את המספר של מיטל וזה טלפון שזרוק במגירות) בקיצור מסתבר שורד אתמול התקשרה למיטל וניתקה חברים אני לא מבינה את הטיפשות של ורד זה מטריף אותי התקשרתי מהר לורד היא ענתה ישר צעקתי עלייה "מה את רוצה מהחיים שלי מה?" היא אומרת "מה קרה קוקי?" אמרתי "לא קוקי ולא שמוקי אל תתקשרי למיטל מה את דבילית מה זה השטויות האלה מה את נוגעת?" היא אמרה "לא אני התקשרתי לא יכול להיות" אמרתי לה "שוב את מתחילה לשקר אותי מה זה?" בקיצור היא הכחישה עד שאמרתי לה את השעה של השיחה שהתבצעה כדרך אגב בשעה 00.39 ואמרתי לה אני ישנתי בשעה הזאת היא אומרת גם אני ישנתי אמרתי לה ורד אל תשכחי שאת ניסית להעיר אותי בשעה 00.45 היא שתקה אמרתי לה מה את רוצה שאני יתחיל לנעול את הפלאפונים שלי שאני יצטרך לישון איתם מתחת לכרית? החצופה עונה לי כן אז אמרתי לה ורד אין טעם שתבואי היום אני לא רוצה לראות אותך וניתקתי אחר כך שלחתי לה הודעה ואמרתי לה "ורד עם כל האהבה שלי אלייך ואת יודעת שיש אהבה והיא גדולה אבל את עוד ילדה קטנה כשתחליטי שאת רוצה להתבגר תבואי אליי את יודעת איפה למצוא אותי ביי אוהב אביאל" מה אני צריך לעשות לחתוך לגמרי או שיש דרך אחרת לטפל בבעיה כזאת נ.ב תודה למי שקרא והגיב

בלאגנית

New member
אובססיביות+קנאיות

כנראה מסקרן אותה מי היתה אותה הבחורה כי בכל זאת זה 4 שנים שהיית איתה וכנראה אתה חבר ראשון של הנוכחית אבל בכלל בגלל זה היא ככה אני אומרת תן לה עוד צ'אנס

aviel08

New member
מסקרן??

עד כדי כך שהיא חודרת לי את הפרטיות נו מלא אם זה מסקרן כבר התקשרת אז דברי איתה מה העיניין של צילצול ניתוק ואני כבר התתי הרבה צ'אנסים

בלאגנית

New member
היא קנאית ולא יודעת מה לעשות עם עצמה

רוצה גם צומי צודק היא הגזימה פה ואפשר להשתגע מחדירה לפרטיות אבל מצד שני אם אתה אוהב אותה אז תנסה עוד צ'אנס היא בסך הכל ילדה קטנה שאולי חסר לה אהבה וביטחון עצמי אז תראה לה כמה שיותר אהבה ומקווה שזה יעזור...

בלאגנית

New member
לפעמים אנשים משתגעים מהמחשבה שלפניהם היו לבן

זוג שלהם קשר (ועוד ממושך ) עם מישהי אחרת

נ ט ע 9 1

New member
דבר ראשון..

קראתי את ההודעה פעמיים.. בפעם הראשונה לא הבנתי עד שעשיתי לעצמי פסיקים ונקודות ואז בפעם השניה הבנתי.. בכל אופן, למה היא מחטטת לך בחיים האישיים?.. *היו לך פעמים(ותנסה באמת להיזכר) שלא היה לך כ"כ טוב עם הנוכחית,ואז התקשרת לקודמת?..וחיפשת אצלה נחמה?. *היה לך פעמים שאתה הזכרת בחצי פה את מיטל ליד הנוכחית?.עשית השוואות או דברים דומים בפני הנוכחית?...(תסלח לי, השם הזה עושה לי כ"כ הרבה רע.. גם אני יצאתי עם מישהו שהייתה לו מישהי בשם מיטל, והעובדה שהוא לא הצליח להשכוח ממנה לא נתנה לי להכיר אותו כראוי, ונפרדנו) *למה הטלפון של הקודמת נמצא אצלך אם הנוכחית היא זו שבאמת מעניינת אותך, או שאולי טרם התגברת על הקודמת?.. אם התשובות לשאלות הן חיוביות, אז אני חושבת שאין מה להתפלא על ה'חטטנות' של הנוכחית, כי אם את מרשה לעצמך לנבור בקשר הקודם, למה שהוא לא יעניין את הנוכחית?..(זה קצת מהווה איום עליה..) אם התשובות של השאלות הן שליליות, אני לא מבינה את פשר התנהגותה של ורד, תסביר לה(בכל צורה אפשרית..) שאתה פשוט לא רוצה/מעוניין/חושב על הקודמת, היא שייכת לעבר הרחוק מאוד שלך, ואין צורך שורד תזכיר לך את זה, כי זה סתם 'מוריד' לך ממנה,זה סתם מוריד מהקשר שלכם, שאתה באמת באמת באמת אוהב אותה, ושהיא לא צריכה 'להעניש' אותך בכל ויכוח רק בגלל שהייתה לך חברה לפניה, שאין לך כלוםםםם איתה בשום מובן, ואין לה מה לחשוש, שהיא צריכה לקבל אותך ולהבין(תגיד לה ככה רק אם זה באמת ככה..) שאתה פשוט לא רוצה כלום עם מיטל, ואתה רוצה רק אבל רק אותההה

aviel08

New member
יש לציין נטע...

שהפלאפון הישן היה משמש את אמא שלי ולאמא מין הסתם יש את המספר ואני לא חיטטתי בזיכרונות ובחיים אחרי הפרידה לא הרמתי טלפון ולא הזכרתי את האקסית

חסרת בטחון + אובססיבית ברמות ..

עשו לה כבר את זה פעם ? בעבר ? תשאל אותה לכל דבר יש סיבה , והיא חייבת לפתור את הבעיה הזו עם עצמה אולי מעולם לא היה לה קשר כזה ארוך ולכן היא לא מבינה שלהשאיר את העבר מהאחור זה דבר בר ביצוע היא בטח גם עושה לך סצנות קנאה מטורפות כשבטעות אתה מסתכל על בחורה אחרת . עצוב .. אני בטוחה שיש משהו מעבר להתנהגות הזו שלה ורק ייעוץ מקצועי אולי יכול לעזור .. לא יודעת מה להגיד לך .. גם אני קינאתי באקסיות של חברי , אבל לא ברמה הזו אלא ברמה סבירה ביותר , תמיד הזדקקתי למילות ההרגעה שלו , והיא כבר קיבלה את מילות ההרגעה ממך .. לא עזר תעשה חושבים , ואם תישאר איתה עכשיו זה גם בסדר , עשה מה שאתה מרגיש בכל מצב אם היא חשובה לך מאוד, אתה בהחלט יכול לשבת איתה ולדבר איתה, לנסות להבין מה פשר הדברים, ממה נובעים, מה היא חוותה שהביא אותה למצב הזה גם אני הייתי בפחדים פחד של נטישה היום אני משוחררת מפחד זה זה משהו שמתאפשר עם עזרה בכל מצב , כמו שאמרתי עשה מה שאתה מרגיש או שזה ישתפר או שבשלב כלשהו זה יימאס לך .. בהצלחה

aviel08

New member
היה....

לה חבר ראשון בכיתה י' והיא לא עשתה איתו כלום כי הם היו חודשיים יחד אני החבר הראשון הרציני שלה ואף אחד עוד לא הספיק לעשות את זה

למעלה