משרות פיתוח ב PHP

yaniv572

New member
משרות פיתוח ב PHP

שלום לכולם
אני בתהליך מתקדם לתפקיד פיתוח FULLSTACK JUNIOR.
מבחינת המוצר של החברה, מאוד עניין אותי.
טכנולוגית - העבודה היא 40% ב PHP - שפה שלא התנסתי בה עד היום כלל (לא פוחד להתנסות ומאמין שאסתדר היטב), ואני קצת "חושש" מהעתיד. התבוננתי במודעות דרושים ואפשר להגיד שראיתי שיש דרישה, אבל אני משום מה חושש.
טכנולוגיות נוספות לעבודה - JAVA בערך 20% ועוד 40% CLIENT SIDE כולל אנגולר שגם בה לא התנסתי.

מה דעתכם על המשרה, לפחות לבוגר תואר ראשון (ממכללה).

אני יכול להגיד בלב שלם שיותר מעניין אותי תחום המובייל (פיתוח לאנדרואיד / IOS) אבל מרגיש שבנקודת זמן הזו אין לי הזדמנויות להיכנס לעבוד כמתחיל בחברה מבלי שהוצאתי אפליקציה אחת החוצה (כן עשיתי במסגרת התואר), אך עדיין מאוד הייתי רוצה לקריירה שלי להתנסות גם בתחום ה WEB (שאין לי הרבה נסיון בו, כן נסיון בצד ה SERVER ב C#)

תודה לעונים ושבוע טוב
 

koler

New member
האם אתה חושש שבעתיד הביקוש לעבודה מסוג זה יירד?

 

yMaster

New member
שאלה טובה

אני גם רואה ש PHP חזקה כרגע (גם בפייסבוק), מה העתיד צופן?
 

Sagilevi22

New member
אני לא צופה ירידה משמעותית בטווח הבינוני

1. דווקא בשנים האחרונות PHP מתפתחת, אחרי הרבה שנים של עמידה במקום. יצאה גרסה של PHP 7 ויש עדכונים תכופים (בקרוב 7.1).
2. יש בסיס די גדול של מע' מוכנות - ויקימדיה, וורדפרס, דרופל, ג'ומלה, מג'נטו, מודל ואחרים וגם חברות ומערכות ענק כמו פייסבוק, יאהו ועוד.
3. טכנולוגיות אחרות שחשבו שיתפסו את מקומה כמו לדוגמה Ruby on Rails לא ממש תפסו או לפחות עצרו בשלב מסוים (הרבה מתחת ל-PHP). אמנם, יש היום טכנולוגיות אחרות כמו node.js שיותר קורצות לחברות ואנשים (בצדק), אבל קשה לדעת כמה בדיוק זה יתפוס.
&nbsp
כמובן שבטווח הארוך אי אפשר לנבא, אבל לפחות בטווח הקצר-בינוני אני צופה שימשיך להיות ביקוש גבוה ל-PHP.
 

eveik

New member
ריילס הרבה מתחת ל php?


 
למעלה