משרות מבצעים

צעירים

New member
משרות מבצעים

שלום לכולם! אני מאוד מעוניין להיכנס לתחום המבצעים בנתב"ג, דוגמת לאופר או QAS. ידוע לי שמפעם לפעם הם עורכים קורסים לגיוס עובדים. יש למישהו מושג איך אפשר להיכנס לשם \ מתי נפתח קורס כזה? או בכלל- מה האפשרויות השונות בתחום הזה? עדיף להיכנס קודם לתחום שירות לקוחות שם או משהו דומה, ודרך שם להתקדם (פשוט נראה לי שזה לא ממש קשור) יום טוב!

malder

New member
מבצעים

היי, במחלקת מבצעים יש 2 תפקידים שמהם אפשר להתחיל ואינם דורשים ניסיון קודם והם: פקיד מבצעים ופקח רחבה. מדי פעם יוצאות החברות השונות עם פרסומים בעיתון לתפקידים הנ"ל. לאחרונה לאופר-GHI חיפשו פקחי רחבה אבל לדעתי הם הפסיקו לחפש ואולי בעתיד הם יחפשו שוב. שירות לקוחות? אין קשר... פשוט תחכה למודעת דרושים לפקחי רחבה...

Shuli2020

New member
די מייאש!

לאחרונה כשלאופר פרסמו מודעות דרושים פניתי מספר רב פעמים ע"י שליחת קורות חיי ואפילו ע"י פניה אישית דרך הטלפון, לקח להם המון זמן עד שהם חזרו אלי, וזו היתה הודעה שלהם שקורות חיי עבר את הסינון הראשוני של כל קורות החיים שנשלחו אליהם וכעת עלי להמתין לעוד הודעה באם זה יהיה אכן רלוונטי, כך שאני עדיין ממתין... אני יודע שיהיה להם קורס בתחילת אוגוסט, שיהיה לך בהצלחה תודה שולי [email protected]

למעלה