משרה פנויה בעבודה.

dinush

New member
משרה פנויה בעבודה.

ארינה היקרה, מה שלומך? אני מקווה שעכשיו יותר טוב. ברצוני לשאול שאלה לגבי העבודה. התפנתה משרה אצלנו בעבודה. רציתי לדעת האם כדאי לי להגיש מועמדות? א לחכות למשהו יותר טוב. מבחינה הגיונית שאני חושבת על כך אני מעוניינת במשרה אך יש לי חששות כבדים ולכן רציתי לדעת האם כדאי לי או לא? אודה לתשובתך בהקדם. שיהיה לך הרבה הרבה בריאות וכל טוב. דינוש.

ארינה

New member
כן כדאי

אך דעי שצפויה לך תחרות מאד מאד קשה. התפקיד הזה יכול לפתוח לך דלתות אך את צריכה לדעת שאת צריכה להלחם מאד קשה כדי להשיג את התפקיד. ארינה

dinush

New member
תודה מראש לתשובתך.../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif

היי ארינה, מה שלומך? ראשית תודה לתשובתך. שנית , לגבי המשרה היא כבר נתפסה על ידי עובדת אחרת שידוע לי שהגיעה לשם בפרוטקציות. בכל מקרה קצת חששתי להידחף ולבקש לעבור לשם דווקא מחשש של עובדות האחרות שאמורות לעבוד מולי ועלולות לשים לי רגל. ואז החלטתי לחכות עוד קצת , אולי למשרה אחרת שתתפנה. או למקרה שלא יהיו מרוצים ממנה ואז אוכל להגיש את מועמדותי. כעת אני לא כל כך מרוצה מתפקידי הנוכחי ומקווה למצוא משהו יותר טוב בקרוב. ושוב תודה מראש ויום נעים ומקווה להיעזר בך גם בעתיד דינוש.

ארינה

New member
היי דינוש

אני שמחה שאת שלמה עם החלטתך. אני בהחלט מקווה שבעתיד את תוכלי להתקדם לתפקיד טוב יותר מבלי שינסו לשים לך רגליים. תצליחי ואשמח לעזור לך בעתיד ארינה

למעלה