משרד קטן

טופי

New member
משרד קטן

מישהו יכול להמליץ לי על סוויץ' למשרד קטן (5 תחנות)? אני צריך משהו אמין, חשבתי על Linksys SD2008, להביא אותו בייבוא אישי מארה"ב (80$ מול 2300 ש"ח). יש למישהו רעיונות?

פוֹלי

New member
מציעה לך להתייעץ גם בפורום

רשתות ופס רחב. הם עושים המון סקירות על סוויצ'ים, בטוח שיוכלו לזרוק לך רעיונות

ttlsysop

New member
אני

ממליץ לך לקנות מתג של planet , 30 דולר בשביל 8 פורטים 100/10. יש להם גם 24 פורטים של 1GB במחיר של 1200 שקל. בכל מקום אני מתקין אותם ושווה כל שקל.

ezaton

New member
יש לי את הגדולים יותר שלהם

אלו של ה- 24 פורטים. שלוש שנים וחצי, לערך, אחרי רכישת ארבעה (לא ביחד, בדירוג מסויים) שניים שוכבים בצד - אחד עם פורטים פגומים, אחד שמרסט את עצמו, ואיתו את כל הרשת המקומית אחת לזמן אקראי. הם עשו עבודה טובה, והיו זולים בשעתו, אבל אני יודע שאני אמנע מלרכוש אותם, אם אני יכול להרשות לעצמי חלופות אחרות. לא שאני אומר שהם פחות טובים מחלופות טאייווניות זולות, אבל הם בהחלט פחות טובים מחלופות איכותיות יותר.

טופי

New member
כשאתה אומר שלהם

אתה מתכוון לפלנט, נכון? לא ללינקסיס. בדיוק מזה אני פוחד, כי אני הולך לשים את זה במשרד שאני לא אוכל להגיע אליו בזמן הגיוני ואני צריך משהו שידוע כנקי מתקלות.

marvin2

New member
אפשר גם לחשוב על

ציוד מיקצועי מיד שנייה, כמו 3COM וסיסקו. תיבדוק ב ALLTRADE ממה שזכור לי יש שם מחירים ממש מצחיקים (שלא לדבר על EBAY)

ezaton

New member
אני מתכוון לפלנט

אבל זה רק עניין של פרופורציה. ציודים איכותיים יותר, אפילו משומשים, הם יקרים משמעותית.

למעלה