משרד חדש

purplerain

New member
משרד חדש

היי לכם אני עובדת במשרד ואנחנו עוברים למשרד חדש שממוקם בבית מגורים על הקרקע. המשרד משמש אותי ועוד בחורה שעובדת איתי, ושני שולחנות עם מחשבים צריכים להיות ממוקמים במשרד- בחדר הכניסה לבית(ה"סלון") חוץ מזה- אני צריכה לארגן מקום לאיחסון של קלסרים- ארכיון וגם מקום בו אוכל לאחסן ארגזים עם בלאגן נוראי שלא יכולה לסדר (ארגזים פרטיים של הבעלים של החברה) מול הכניסה לבית יש קיר שתוחם בין המשרד שלנו לבית הסמוך, ועליו צמחייה. אני לא ממש יודעת איך לסדר את המשרד- אשמח מאוד לעיצות חשוב לציין שהמשרד הוא משרד של חברה שעוסקת בעבודה רוחנית (סדנאות מודעות) וכמעט שלא מגיעים לקוחות למשרד. מקווה שמסרתי את כל הפרטים ושהתמונה מספיק ברורה. תודה!

היי purplerain

כמה שאלות, התמונה ממש לא ברורה: האם הפרופורציות נכונות בין המרחב הראשי לשני החדרים האחרים? מה יש בגומחה הקרובה למקלחת? אני לא רואה את מיקומי שולחנות, אם גודלם הפרופורציוני? האם הכיוונים שסימנת לקוחים עם מצפן? (להערכתי לא...) מי משתיכן בכירה יותר צריכה יותר "כוח" לפעילות? אני מציעה לחצוץ את המרחב הביתי (המטבח, מקלחת) עם קיר גבס כדי שהאנרגיות לא יתערבבו.חומר אחר מלבד החומר הצוק, לקיר, יראה לא רציני. מה אמור להיות בשני החדרים? איך נראית הכניסה לבית? מה את אומרת עליה? האם המשרד אמור לקבל לקוחות במקום זה? מעבר לכך, רצוי למקם את שולחנות העבודה כך שתשבו עם פניכן לכניסה, ולא בקו ישר מול הדלת. דלת הכניסה, ממולה יש דלת לחדר נוסף אז, או לשמור על דלת החדר סגורה תמיד(אני לא יודעת למה מיועד חדר זה...)או לחילופין, לתלון וילון שיכסה דלת זו.

purplerain

New member
הי אביבה בוקר טוב

אני אנסה לענות בצורה מסודרת הפרופורציות נכונות, בגומחה אין כלום כרגע- במקור זה מקום למכונת כביסה הכיוונים נלקחו עם מצפן אבל לא על ידי משתינו אני עובדת שם ויש את בעלת הבית שלא נמצאת כמעט במשרד, אבל צריכה שם שולחן הכניסה לבית נראית קצת מוזנחת, אני אטפל בה היום וכמו שכתבתי יש חומה שמפרידה בין המשרד לבית הסמוך- היא מכוסה בצמחייה. החדר הנוסף ישמש כנראה כחדר עבודה לאחד העובדים שגר רחוק ומגיע פעם בשבוע והחדר השני ישמש כנראה כמחסן. אני אצרף את השולחנות בתמונה,ממקמת אותם בתמונה באמצע החדר כדי שתוכלי לעזור לי למקם יותר טוב. כרגע המשרד עדיין ריק. תודה תודה ויום טוב

purplerain

New member
תיקון טעות

התכוונתי שמי שעובד במשרד זה אני ובעלת הבית, אבל רוב הזמן אני במשרד לבד. כמו כן המשרד לא מיועד לקבלת לקוחות.

מה האפשרויות הקיימות?

אני חוששת שהפרופורציות אינן נכונות... אימרי היכן ניתן למקם מבחינת הפרופורציות וגם...יש דלת בקיר הרצוי לחדר אחר. איזה חדר מיועד למחסן...אני מוכחה להודות שאני מוטרדת מהמשרד הזה... משהו בו לא משדר לי נכון. תגידי מה ואיך היה בו לפני כן?

purplerain

New member
משרד שוב

ממש מהיר הבוקר, איזה כיף. הפרופורציות לצערי כן נכונות, והאמת- ההרגשה שלי לגבי המשרד גם לא ממש טובות, וזו אחת הסיבות שאני מתייצעת איתך. מה שלא נכון בציור זה הדלת של החדר, היא יותר רחוקה- מצרפת בתמונה, והאופציות לא ממש מרובות- אני חושבת ששולחן אחד על יד הקיר עם הדלת והשני על הקיר של שולחן העבודה. אלא אם כן שמים את אחד השולחנות ליד החלון- זה חלון גדול של סלון. מה שהיה בו לפני כן זה בית מגורים ולא מכירה את הדיירים, קיבלנו אותו ריק. המחסן יכול להיות בכל אחד מהחדרים, זה נתון לבחירתי.

או כך

בכל מקרה, את מחליטה. המצב לא מזהיר ואני חושבת שאם הדלת נפתחת לכיוון המטבח עדיף לשנות את פתיחה שלה. יש בעיתיות במבנה הזה והמחסן מטריד אותי עוד יותר.

כמו תום

New member
אולי עדיף...

שהשולחן השמאלי יסתובב בתשעים מעלות נגד כיוון השעון כך שאחת מכן תשב עם הגב לקיר מזרחי, השניה עם הגב לקיר דרומי אך שתיכן תהיו עם הפנים לדלת ובקשר עין. על החלון הדרומי הייתי שם וילון עדין שיכניס אור שמש אבל גם יעמעם אותו (שלא תהיה שמש ישיר על הגב של אחת מכן). את החדר המזרחי הייתי הופך למשרד לבחור ואת הצפוני למחסן (כדי שסביבת העובדים תהיה מופרדת במעט מסביבת המחסן). יש שירותים במשרד? אם הם בתוך המקלחת אז אביבה צודקת, יש בעיה בפרופורציות. **כל מה שכתבתי בא מתוך תחושה פנימית שלי, לא למדתי פאנג-שוי ואני לא מדבר מניסיון**

purplerain

New member
סידרתי את המשרד : )

היי, תודה על כל העזרה, הענקתן לי השראה רבה, בסוף רק אני יושבת בחדר הראשי- "המשרד" החדר מאחורי- המזרחי הופך לארכיון (מחר נתחיל בסידור)והחדר הצפוני ישמש כחדר עבודה לעובדת נוספת. שמנו וילונות נעימים על החלון הגדול ונכנסת רוח מדברית נעימה ומלטפת. המקום שלי ממש נעים, וכולם רוצים לשבת בו.. :) והמשרד כולו מואר נעים וביתי. התחלתי את היום עם הרגשה לא טובה וסיימתי אותו עם הרגשה מצויינת- הרבה מזה תודות לכן. אז שוב תודה ושיהיה יום מצויין. ועוד משהו קטן- צדקתם בעניין הפרופורציות הן לא היו נכונות.

למעלה