משרד הפנים האם יש למישהו ניסיון בלקבל תעודות פטירה ישנות (משנות ה 70) ממשרד הפנים תודה
B blackball New member 22/12/06 #1 משרד הפנים האם יש למישהו ניסיון בלקבל תעודות פטירה ישנות (משנות ה 70) ממשרד הפנים תודה
S soring New member 22/12/06 #2 ניסיתי ולא הצלחתי - אבל אין זה אומר שאי אפשר. לפי מה שנאמר לי כל אזרחי ישראל אי פעם אמורים להמצא במאגר הממוחשב. מה שכן - הם מבקשים קרבה ראשונה, ואם קרוב כזה כבר איננו, אז הקרוב ביותר אל הנפטר. עדיף גם אם שמך זהה לשמו של זה שאתה מחפש.
ניסיתי ולא הצלחתי - אבל אין זה אומר שאי אפשר. לפי מה שנאמר לי כל אזרחי ישראל אי פעם אמורים להמצא במאגר הממוחשב. מה שכן - הם מבקשים קרבה ראשונה, ואם קרוב כזה כבר איננו, אז הקרוב ביותר אל הנפטר. עדיף גם אם שמך זהה לשמו של זה שאתה מחפש.
G glazersh New member 22/12/06 #3 ניסיתי והצלחתי לקבל תעודת פטירה של סבי. הפטירה היתה בשנת 1970. התהליך:
G glazersh New member 22/12/06 #4 ניסיתי והצלחתי התהליך: כניסה לאתר משרד הפנים, הורדת טופס מתאים, מילויו ומשלוח למשרד הפנים בדואר ישראל. לאחר מספר שבועות מתקבלת תעודת הפטירה. בהצלחה וחג שמח.
ניסיתי והצלחתי התהליך: כניסה לאתר משרד הפנים, הורדת טופס מתאים, מילויו ומשלוח למשרד הפנים בדואר ישראל. לאחר מספר שבועות מתקבלת תעודת הפטירה. בהצלחה וחג שמח.
2 2 b e New member 22/12/06 #5 ואם אין את המספר זיהוי ../images/Emo35.gif האם צריך קודם לבקש אותו ורק אחרי שזה מתקבל לבקש את התעודה , להגיש את שני הטפסים ביחד , לבקש ללא תעודת זיהוי? (מחק/י את המיותר)
ואם אין את המספר זיהוי ../images/Emo35.gif האם צריך קודם לבקש אותו ורק אחרי שזה מתקבל לבקש את התעודה , להגיש את שני הטפסים ביחד , לבקש ללא תעודת זיהוי? (מחק/י את המיותר)
G glazersh New member 23/12/06 #6 תעודת פטירה בקשתי לא הכילה מס' תעודת זהות אלא שמו, שם סבתי וצאצאיהם, ארץ מוצאו, שנת עליתו, מקום מגוריו בישראל.
תעודת פטירה בקשתי לא הכילה מס' תעודת זהות אלא שמו, שם סבתי וצאצאיהם, ארץ מוצאו, שנת עליתו, מקום מגוריו בישראל.
א אמי היחיד1 New member 23/12/06 #7 תעודת פטירה היתה לי, אבל קבלתי ממשרד הפנים- במקום- תמצית רישום , ללא תשלום . הבאתי טופס ממולא שהורדתי מהאתר. כך קבלתי אישור לשנת הגעת אבי לארץ = 1921
תעודת פטירה היתה לי, אבל קבלתי ממשרד הפנים- במקום- תמצית רישום , ללא תשלום . הבאתי טופס ממולא שהורדתי מהאתר. כך קבלתי אישור לשנת הגעת אבי לארץ = 1921