משרד הפנים

dmainsinner

New member
תואלנה הגברת המכובדה להוכיח בעצמה

בפני העולם כי היא יהודייה........ כעסו של הבחור מובן ומוצדק. עוד יבוא היום והזמן (יחד עם המשיח כנראה) ואת ודומייך יאלצו להוכיח לאחי ולי כי אתם יהודיים אמיתיים ולא סתם אנשים זדוניים רעי לבב שמתכסים באיצטלה של קדושה מזוייפת.

La La

New member
אני אישית לא מכריזה

על עצמי כיהודיה אלה כבת אדם, כיצור אינושי בעל רגשות, מחשבות ורצונות ולא משיכת את עצמי לשום דת שהיא אלה למין האנושי. היחידים שמחריזים עלי יהודיה הינם הדתיים/משרד הפנים.

La La

New member
משרד הפנים

אומנם כתבתי זאת בעבר אבל אני לא מוצאת את ההודעה. לאחותי יש חבר אמריקאי, יהודי. היום הם גרים בארץ. הבוס של גיסי ביקש ממינו אישור מביטוח לאומי שהוא עובד, נחמד עובד לפי החוקים, כאשר גיסי ניגש לבקש הוא היה צריך תצהיר או טופס ממשרד הפנים שהוא כן ועובד, אישור עבודה. כאשר הוא הגיע לשם תוך ביזבוז של יומיים עבודה כבר, נודע לו שלמרות שהוא נולד יהודי, חונך כיהודי, הוריו ובמיוחד אימו יהדים, הוא לא עד שהוא לא יביא אישור מהרב שלו בארה"ב. עד כמה שידעותי הדת הן לא מרובות אני יודעת בוודאות שכל עוד שהאם יהודיה לא יעזור לילדים גם הם. אז למה הוא צריך טוםפס מסתם רב שיוכיך הוא יהודי. הרב לא מכיר אותו כבר שנים. מאיפה הוא יודע שהבחור לא שינה את דתו באחד מהטיולים שלו למזרח? ההפקרות במדינה הזאת של הדתיים מגיעה לרמה מגעילה, דוחה וגרמת לכל אדם שפוי בדעתו לעזוב את המדינה הדתית הזאת.

galro

New member
הדבר בא

למנוע את התבוללות שלנו בין גוים ומניעת ממזרים אמנם לך זה לא איכפת אבל יש אנשים שרוצים עדיין לשמר את שורשיהם!!!

למעלה