משרד הפנים עובד

soring

New member
משרד הפנים עובד

לפני יותר מחודש שלחתי מכתב, ואתמול קיבלתי בדואר העתק של תעודת הפטירה של סבא רבה שלי. קיבלתי אימות למספר הזהות שלו, לאופן המוזר בו שם משפחתו נרשם, וכו'. למרבה הצער, לא קיבלתי מידע נוסף שלא ידעתי. אני מחפש תאריך לידה מדוייק (רק השנה רשומה), שם אימו, מקום הלידה, ותמונה שלו. שאלתי לכם - האיש עלה בשנת חמישים, בזמן העלייה הגדולה. האם יש סיכוי שאמצא במשרד הפנים מידע נוסף? אם כן, כיצד עליי לפעול כדי להשיג אותו.

חוה3

Member
אתה יכול להזמין תמצית רישום

באתר משרד הפנים ישנו ההסבר: מינהל אוכלוסין היחידה נותנת השירות תעודה ובה תמצית מהרשום במרשם התושבים על המבקש. רשאי לקבל השירות המבקש עבור עצמו או עבור ילדיו הקטינים, עבור בן משפחה אחרו או עבור הזולת יש לצרף יפוי כח מעורך דין או פסק דין מבית משפט (מקורי). הסבר לקבלת שירות: על מבקש השרות להציג:
מספר הזהות של מי שעבורו מבוקשת הבקשה.
הפרטים האישיים של מי שעבורו מבוקשת הבקשה.
טופס בקשה למתן תיעוד ממרשם האוכלוסין ממולא כנדרש. תנאים לקבלת השירות: נוכחות אישית חובה: לא, מכתב, דואר אלקטרוני, פקס, סניף דואר ייעודי אפשרויות להגשת בקשה: ללא אגרה עלות השירות: חשוב לציין בטופס הבקשה סיבת הבקשה לתמצית והאם יש צורך ברישום מידע מסוים (כגון מענים קודמים או בני משפחה). כתובת משרד הפנים. הקש בשורת החיפוש : מרשם אוכלוסין תקבל מספר תוצאות באחת מהן כתוב: מנהל האוכלוסין תעודות שונות - תקנות מרשם האוכלוסין. הקש על הקישור ובתוצאות שתקבל בחר : תמצית רישום. הטקט שצרפתי הוא משם. בהצלחה

קבלתי

תמצית של אבי ללא שום תשלום או מסמך בראשל"צ תוך זמן קצר וללא הרגשה שעשולי טובה !!!!!

חוה3

Member
כנ"ל אני קיבלתי ללא תשלום, היכן

ראית שכתבתי שצריך לשלם משהו? וכן נדרשתי למלא טופס ולהוכיח קשר.

אם קבלת

תמצית רישום- זאת אומרת שאלו הנתונים שיש להם אני קבלתי והשנה הרשימה לא תואמת את הזכור לי -

soring

New member
אבל מה נמצא בתמצית הרישום

בהבדל מתעודת פטירה?

חוה3

Member
הפרטים בתמצית הרישום

מופיעים: שם משפחה של האב, שם פרטי של האב עיר לידה, ארץ לידה תאריך לידה מדוייק של נשוא התמצית מצב אישי תאריך עליה. כל זה לא אומר שגם בתמצית שאתה מעוניין בה, יהיו כל הפרטים אבל שווה לנסות, מה כבר יכול להיות? ציינת שאתה יודע רק את השנה ולכן יש סכוי (אם כי כלל לא בטוח) שיופיע תאריך הלידה המדוייק ושם האב. בהצלחה

חוה3

Member
הייתי שמחה אם היית מחסיר את ערימת

סימני הקריאה, זה מאוד לא נעים לקרוא הודעות כאלו.

ענתר

New member
האם היה לךמספר תעודתזהות?

מה היית צריך לעשות להוכיך קירבה?

soring

New member
קיבלתי מספר זהות מחברה קדישא

בנהריה. מצאתי את הנוסחה להוספת ספרת הביקורת והוספתי אותה. כתבתי שאני הבן של אמא שלי והנכד של סבתא שלי, מסרתי תעודות זהות שלהן. למרות שבאופן רשמי רק הדור של אמא שלי רשאי לבקש את התעודה, לא התעקשו על כך

ענתר

New member
האם תוכל לספר על הנוסחה של ספרת

הביקורת? אולי בגגל זה כל פעם שביקשתי פרטים על אנשים שקיבלתי מספרים מחברתקדישא,נאמר לי שהמספר שגוי

soring

New member
ניתן לחפש ב google - ספרת ביקורת

ותמצאי הסבר. כתבתי m-file שמחשב את ספרת הביקורת - אם יש לך Matlab אוכל לתת לך אותו.

יצחק19

New member
חישוב סיפרת בקורת

ההסבר בעל פה פשוט יותר אשתדל להסביר. מ"ס הזהות בנוי מ 8 מספרים ללא ספרת בקורת. לדוגמא: 00004831 מתחת למספר הזהות יש לרשום מימין את הספרות 12121212 ואז להכפיל. 2X1 ו 1X3 ו 2X8 ו 1X4 תקבל: 2 3 16 (מחברים 1+8) 4 מחברים את המספרים 2+3+9+4 התוצאה 18 ואז משלימים לעשיריה הבאה (2). לגבי 0 לא מתחשבים היות וכל מכפלה נותנת 0. סיפרת הביקורת 2. ממליץ לנסות את החישוב לגבי מ"ס הזהות שלך. ב ה צ ל ח ה. יצחק

bhs

New member
השאלה שלך מדאיגה אותי - ברומניה אין

רישום של תאריך לידה?- אני פניתי למשרד הפנים במייל מתוך האתר וענו לי תוך יומיים. תוכל לנסות לכתוב להם. רציתי לקבל תמצית רישום לגבי בניי משפחתי שאני יורשת עקיפה שלהם ונאמר לי שרק ע"י צו בית משפט אפשר לקבל כזה מידע ולא מספיק צוי ירושה עוקבים... משהו עשה דבר כזה?- הוציא צו בית משפט?

soring

New member
אני מדבר על הרישום בישראל

לגבי רומניה - הלידה נרשמת ביומן לרישום לידות, בהנחה שההורה טרח לעשות זאת. אבל על מנת לאתר את הרישום את צריכה לדעת היכן הלידה התרחשה, ועדיף גם את מועדה. לגבי ישראל - באם האנשים נפטרו, אולי קל יותר להוציא תעודת פטירה ולא תמצית רישום.

למעלה