משרד המדע?

wizibusy

New member
משרד המדע?

יש לי שאלה לשאול אותכם... היום ראיתי את הכנסת בדיוני התקציב . ושמעתי ח"כ אחד מ-שס (לא זכור לי שמו) שואל למה לא מפרקים את משרד המדע (בראשות זנברג) ? הוא הראה עובדות מסוימות שבגדול אמרו שאת רוב פעילות המשרד הזה הועברו למשרד החינוך. אני שואל באמת האם באמת פעילויות המשרד ברובם הועברו למשרד החינוך? עם כן איזה סיבה הגונה יש בשביל להחזיק משרד שכזה...( עובדים,יועצים,עוזרים,שר,וכו...) אני כמובן שמח שזנברג הוא שר...אך אני שואל את אלו אשר יודעים יותר טוב ממני איזה סיבה יש להחזיק משרד שכזה?(עם רוב או כול האימרות של הח"כ מ-שס נכונות)

סלוניק

New member
הסתכלתי מעט בתקציב המדינה

למשרד החינוך הועברו תקציבי התרבות והספורט (ולא מצויין גודל התקציב לאגף הנ"ל), והמימון כרגע נראה די סביר לדעתי (ובכל זאת כמובן שאינני מתמצא בנושא). ההוצאות המנהליות, של אחזקה ומשכורות קטן ביחס למשרדים אחרים עד כמה שאני מבין מהתקציב.

בנוגע למשרד המדע

הוא היה אמור להיות מחובר למשרד החינוך התרבות והספורט, כמו שהיה במשך שנים רבות, עד התפוצצות שולחן הממשלה בתקופת ברק. רצו לאחד אותו מחדש, אבל בעקבות בקשת שינוי, שביקשה את המשרד הזה עבור מודי זנדברג, שהיה בכנסת הקודמת יו"ר ועדת המשנה למדע, טכנולוגיה והיי-טק, נשאר המשרד על כנו כמשרד עצמאי. ש.

למעלה