משרד הדתות

kity

New member
משרד הדתות

היי... אז סליחה על הבורות המדינית, אבל מה בדיוק משרד הדתות עושה? ולמה חלק מכם תומכים בלסגור אותו?.... kity

Moledet972

New member
רוצים לסגור אותו כי מצביעים יעברו

ל"שינוי" בגלל זה. המשרד מטפל בהקמת בתי כנסת, מקוואות, ניהול המועצות הדתיות וכו´. ברק רצה לסגור אותו לאחר שש"ס פרשה מהממשלה.

EverMan

New member
על מה אתה מדבר ?!

ברק ניסה לסגור אותו הרבה לפני שש"ס פרשו.

EverMan

New member
חפש את החוק !

למה אתה כל הזמן שולח אותי להביא לך עובדות ידועות ?! מספיק עם זה. זה בזבוז של הזמן שאין לי.

הוא בסה"כ עושה מה שאתה תמיד

עושה- מבקש הוכחות. כשאתה מבקש, חייבים להביא לך, אחרת הדיון הופך ללא רציני... ופתאום זה בזבוז זמן? עזוב, אתה לא רציני.

EverMan

New member
אליאור הסנאי היקר.

שזו עובדה ידועה - זה כמו שאני אבקש ממך להוכיח שקוראים לך אליאור. זה באמת מעיק ואני בטוח שלך אין שום כוונה ללכת לחפש בארכיון משרד הבריאות את תעודת הלידה שלך. כך גם במקרה הזה. ללכת לחפש דבר שהיה לפני 3 שנים , ודבר שגם אתה לא בטוח בחודש ובשנה המדוייקים אלא רק בתקופה - זה כמו לחפש מחט בערמה של שחט - וזה בזבוז זמן אדיר. סלח לי , להוכיח דברים סתמיים באמת שמיותר. בעיקר שאומרים לך שזאת עובדה גמורה. זה גם לא כל כך מהותי לדיון.

אני יכול לצלם לך ת"ז.

אתה יודע שיש הבדל אבל בכל זאת מביא דוגמאות לא קשורות. ההוכחה שנדרשה ממך היא לשם הבהרת משהו, ואתה לא תמות אם לא באמת קוראים לי אליאור.

EverMan

New member
גם הוא לא ימות אם אני אומר

לך שזה נתון שלא כל כך רלוונטי.

EverMan

New member
אתה שם לב שאני מתחבר לחמש

דקות פעם עד שלוש ביום לכתוב ? כל השאר זה או לניהול או שלא מול המחשב ? לספק עכשיו הוכחות זה להתחיל לנבור בארכיונים של עיתונאות והכנסת , ולהתחיל להצליב תאריכים בעיתונאות בנוגע למתי התחיל המשבר עם ש"ס , מתי הוא נגמר , מתי הוא היה בשיאו , מתי בדיוק הוא התחיל לפרק את המשרד , מתי בכלל רק עלה הרעיון וכו´. זה יותר מדי עבודה בשביל משפט אחד שזה היה נושא משני בו.

../images/Emo41.gif משרד הדתות ../images/Emo41.gif

תפקידו כביכול של משרד הדתות הוא להסדיר את ענייני הדת בישראל. למעשה משרד הדתות הוא הבייבי של הפוליטיקה החרדית מהסיבות הללו: 1. המשרד מהווה מכרה ג´ובים אדיר - כל המשרד כולו מורכב מאחים של, חברים של, בני דודים של, ומכרים של פעילי ש"ס, יהדות התורה והמפד"ל. 2. המשרד מעביר הקצבות לישיבות של חרדים למרות שהם כבר מקבלים משום מה הקצבות מהמדינה תמורת זה שהם מואילים ללמוד תורה ולא לעבוד ולא להתגייס

metal_slug

New member
משרד הדתות מיותר, וסתם שואב כסף

המדינה לא צריכה לאשר הרמת בית כנסת\מסגד\כנסייה, התפקיד הזה צריך להיות שמור למועצה המקומית שבה מוקם אותו בית תפילה. ובכלל, לפחות חצי ממשרדי הממשלה צריכים לעוף לעזאזל : משרד התיירות צריך להיות חלק ממשרד האוצר, תיק הספורט צריך להיות מסופח לתיק החינוך, תיק התחבורה צריך להיות חלק ממשרד התשתיות, ותיק בטחון הפנים צריך להיות חלק ממשרד הבטחון, ואפשר להמשיך ולהמשיך ולהמשיך.

תיק הספורט להזכירך

מסופח למת"ס- מדע תרבות וספורט, אין ספורט בלבד יש שר המת"ס (היה מתן וילנאי שלדעתי מילא את תפקידו בהצלחה, כיום אני לא יודע מי ממלא)

ronen1981

New member
משרד הדתות הוקם כאתנן פוליטי.

אין בו שום צורך מעשי (ניתן להעביר את שירותי הדת והתקציבים לכך בעזרת קריטריונים ראויים למועצות מקומיות למשל.) הוא לא פעם בעקבות ניהולו עלידי גורמים ידועים נותן כפל ושל תקציבים שאסור עלפי חוק!!!! נותן סכומי עתק לא מבוטלים לתלמידים פקטיבים, ומקיים מנגנון ביוקרטי גדול שמשרת את העסקנים (על חשבון משל המיסים) ולא באמת דואג לנושא הדת. פירוקו למעשה וו=הוצאתו מידי ש"ס ובדיקה יסודית שלו ע"פ קרטריונים יביא כמעט מידית לחסכון של מאות מליונים לקופת המדינה.

למעלה